Vi bjuder på den...


Majja du är allt en kul prick...

Det är visst inte Måndag idag

Jävla typiskt då när man tar på sig en extra vakt och hjärnan inte riktigt kopplar det. För alltid annars så jobbar jag helg och då har jag fri måndag.. Men just denna måndag så jobbade jag och har hela dagen tänkt att det är måndag och att jag ska bara softa och egentligen inte göra något förens klockan 20.30 då det ska vara step styrke.. mm jag sitter här i mina träningskläder och ser att det är fucking tisdag. Här har jag väntat hela dagen på Step och planerat in Höypuls imorn innan jobb.. Men nu är ju allt helt fel i planeringen!

Har jobbat tidigt hela helgen, det är gött!! Sålde för en jävla massa i lördags och när jag faktist tänkt gå ut och dricka öl så slocknade jag stenhårt i soffan.. I hjärtats knä. DÖD.
Söndags därimot var jag laddad för öl, men bara till klockan ett. yea right. Men det var iaf ingen sprit inblandad och då blir man inte så sliten.. Det är shotten som slår till ;)
Efter jobbet blev det Sör med Majja, Lisa och Sonia jaa vi kanske drack öl då med. Men sen kom det jag sett fram emot mest under hela dagen, att få komma hem till mys och Desperate housewives!! DÖDA DEN DÄR FITTAN CATHERINE. Jag blir ju seriöst förbannad.
Sen var det natti natt men jag vaknade klockan tre och kunde inte somna om förens halv sex imorse. Så underbart att man sover genom nätterna.

Men nu ska jag slutas vara bitter jag har haft det super kosligt med er scotten people och istället för träning micrar jag en pirog och cider. 1 vecka kvar för löning och jag är nyfiken på hur den kan se ut =)

Hoppas allt är fint där hemma!

Heja djurgården

RSS 2.0