Pubrunda

Fredag morgon en trött Sandra vaknar upp och glor lite film med folket och planerade in kvällen lite smått med Micke som äntligen var ledig.. Det blir en pubrunda.
Även fast jag är helt förstörd tar jag mig ner på stan, klunkar en red bull och ger mig sen in på ölen igen.
Vi ser klart på en Wallander film och knatar sen ner på Centro genom källaren där Finn håller hus. Finn var lite trött och skulle nog ut senare om inte Mange skulle komma och hälsa på.
På Centro blidde det en öl, shot och en del snack, Johanna jobbade ju =)
Efter Centro gick vi till Lotus där vi träffa ekorren Anders, Sara kom också WoHo shit så glad hon blev och jag också såklart :) Vi stannade inge länge på Lotus eftersom det var så lite folk där men två vimmel han det bli..

 

En nyklippt Sandra och en nästan golvad Micke ;). Bild två, En Sara, Sandra och Karoline.

In på Harrys sen då, välkomnas med shot och öl och sen en cider. Var halvtaskigt med folk där med men det var endå kul, träffade lite folk jag inte sett på länge =)..
Vi drog vidare till Nybron sen där var det mer drag eller var det vi som blivit dragna!? i don't know.. Träffade massa massa roligt folk där. SEn körde vi ett shot race, Micke vann nog.. morr !
Vad hände sen!? Lite dans och vimmel tror jag. . . Sen fick jag Raki (Turkisk nationaldryck), fy inte allt för gott.
Japp japp som ni ser en massa alkohol fick jag i mig och vi drog ner och hälsa på Finn i tvättstugan, boka tid hos honom.. Sen efterfestades det en del och nån gång tidigt på morgonen däckade vi ..
En kul och knäpp helg... Liiite circus i det hela hahaha

Lördagen chillade vi film och så kom Macke och hämtade mig, Thank you so much !!
Li hade julklapps byte, WoHo. Camilla var till och med där, fan glad jag blev.
Vi som bytte klappar var, Emma, Sara, Li, Jag och Camilla.. Spelade lite Twister, JAG VANN! Sen gled jag förbi Robban en sväng pratade lite strunt med pojkarna där..
Micke slog en pling sen och berättade att han var sjuk o ville till Statoil så vi åkte dit o köpte massa gottis för en filmkväll.. Såg där att jag glömt min plånbok så jag brummade hem och där låg den och väntade, soft. Hos Micke sen såg vi pa Shark tale och någe annat skit. Delta Force någonting. Var fyllechaffis med och såg igen att plånboken var borta. what a fuck!?!!? Hos Micke hade Mange däckat, vi som skulle spela monopol..
Jag slocknade vid nio på morgonen, Zzzz .. Vi sover i skift där haha Tv skift :)

Väl hemma sen ringde jag snuten och hörde om min plånbok och YES!!! Där var den, vilken ängel som lämnat in den. Värsta flytet jag har.. Andra gången jag har turen och får tillbaka den och också denna gång var mitt FALSK legg borta.. Hoppas det var kille som hittade den som tog det, vore jobbigt om snuten plockade på sig det och man snart får en anmälan i lådan.... aooch ! *håll tummarna*.

Ikväll har jag chillat film hos Patrik, vi såg I am legend och I know who killed me.

Imorgon nyår...Vad ska vi göra kussen?  Blev inget Göteborg :'(.. SNART KRYSSNING!!

Im dead man'

Galenskap...Kan inte stanna i den här stan för länge, need to calm down.. Men det går inte !!
Jag säger mot mig själv bara, men fyfan vad gott det är med Öl och det är så grymt kul hela tiden.
Har inte haft en sån här galen och kul vecka på länge.
I förrgår var det spritfest haha. Hästen och Snigeln hade två dunkar sprit och annat gott.. Och det var ju min dag jag lovat mig själv att bara chilla.. Utgång efter förfesten hos Anders mera sprit....Sen efterfesten också hos Anders med massa mera sprit. Jag som inte kan dricka sprit kan nog det endå ;) Brottades med min blivande man Hästen han är fan helskön! Vi ska gifta oss på kryssningen nu den 12 Januari.. På något sätt gick jag från festen och liftade till en annan polare med någon!? Vad tänkte jag med...

Dagen efter vaknar jag upp helt förstörd, verkligen pajj. Skulle till frisören men det hade blivit en dubbelbokning så de flyttade mig till dagen därpå (today), TACK GODE DU, fatta att sitta där helt försörd..
Senare på dagen ringde Elin och sa att de skulle till Hyttan jag tvekade i någon timma men helt plötsligt satt också jag där. Tänkte att en öl går ju bra och så kan jag passa på att käka.
Till maten bjöd personalen på shot, jag förstår inte!? Står det "sup ner Sandra" i pannan på mig?
Sen kommer Macke och bjuder på en lamborghini shiiet den var hetsig. Vips så var man igång igen.
Mange lockar över oss till Grappa där blir det ett gärn till och mera bärs, massa trevligt folk var det där uppe.
Mange berättade också att han och Finn gjort slut, lite trist men det fixar sig nog en dag så står han bara där igen ;)
Efter Grappa var det filmdags at Micke vi såg Shrek 2, Sunes sommar och barnprogrammen som började på morgonen. Mange kila till Statoil och köpte folkisar och munchii. Jag däcka vid nio tiden.
Vaknar upp lite halvt vid tolvtiden men somnade om, sen var det bara kämpa sig iväg till frisören med oborstat sovruffs, halv lortig och bara helt död.

Hos frisören blev det att klippa lugg och toppa mitt solförstörda hår... Nu är jag snygg igen =) Jag är skit nöjd, riktigt bra frisör det där.. Fridas klippotek, Helen!!
Hemma sen så sov jag en timma sen börjar telefon terrorn. Rolle ringde och berätta att han skickat mina bokningsuppgifter till min mail, så nu tjejer får ni lasta in pengar på mitt konto så allt e klart innan den 3!!
Wee det ska bli så sjukt kul !! Längtar som satan.. I min hytt blir det jag, Sara, Sara och Angelika. Värsta kul att Angelika ska med, hon e så himla flummig :) Sen Sara är ju alltid toppen !

Ne nu e det duscha sen öla eller chilla... you never know or i think i doo. mohahaha

Sandströmskorna slår till igen

WoHoo party Eliten !!
Nu har det vart jul och det innebär ju en jävla massa fest så självklart blev det en jävla massa fest, börjar bli lite lagom seg idag efter en rond på sex dagar.
Det har varit så sjukt kul, dagarna har väl flytit ihop så kan ju inte riktigt säga dag och tid men en massa krogande har det varit.
Julaftonen började klockan 00.00 hos Micke, WoHo detta ska firas jag och Jossan pallra oss ner till Time ensamna. Grabbarna var på tok för bakfulla, Mange hade vaknat upp med Finn i hissen och hade blåmärka och rivsår på näsan.. Finn är lite hårdhänt tror jag.
På Time satte vi oss ner med Gary och nån till där det  bjöds på öl, var massa folk ute på Time..
Efter Time knallade vi tillbaka till Micke och grabbarna för att dricka lite mera öl och fira jul. De satte på en film och vid 6/7 på morgonen däckade vi rätt hårt.. Vaknade på måndagen där och det är ju fortfarande Julafton och massa bra barnfilmer på tv:n. Vid två tiden kom morsan och hämtade upp oss och vi for hem för att fira jul med familjen, Woho mera alkohol och mera fest.
Jag och Jossan var tomtar som vanligt, årets tema var ROSA.. tyvärr hade vi inga rosa tomte kläder till Nova så hon fick vara den riktigt jultomten, stackars Lufsen som blev så avundsjuk att han inte var tomten..
Efter julfirandet drog vi ner på stan blev att bärsa på Grappa riktigt trevligt där och det bjöds på drinkar, shotar och bärs. Wee ikväll ska vi spåra kussen!! Vid ett tiden drar vi med oss typ halva Grappa för att gå in på Harrys, där börjar det bli lite smått suddigt.. Det var en hel del folk där och det spelades typ raggar musik minns jag.. På Julafton!? Mera drinkar och shots, wee.. Var generöst folk ute.
När Harrys stängde vingla jag omkring på stan skulle egentligen bara kissa bakom statt men jag pratade i telefon och glömde väl bort var jag var på väg för när Mange frågade vart jag var så var jag nästan vid Kloster kyrka!? Va fan gör jag här.... Vände tillbaka och sen kom Micke och släppte in oss hem till han.
Jossan och Mange drar lite bubbel medans jag Rico och Micke satt och ölade sen såg vi lite filmer från massa partaj haha galna grabbar det där. Bäst på fest tror jag nog ! En av filmerna var när Micke strippar i Big brother för Britt då han såg att han hade blonda slingor. Vips så sitter jag med plastvantar och drar ut slingor ur en stor badmössa på Micke. Hur vågade han, en snor full Sandra klockan 6 på morgonen liksom. Men jag gjorde ett bra jobb eller han sa att han blev nöjd ivaf :p
Vi däckade allesammans nån gång efter Trasdockorna.
Juldagen, killarna kom med McDonalds och milkshake till frukost mumsmums. Vi chilla där några timmar sen var det bara hem och duscha för att dra ut på fest igen.
Men FUCK så tråkiga ni tjejer är, ingen som ville dricka med mig.. Det blev en grabb kväll med Nintendo wii, Haha suckers!!! jag vann ;) fett kul med bowling och guitarr hero.
Vid halv fem kila jag hem till Micke igen där vi såg på Butterfly effect och Trasdockorna såklart haha. Massa kul med barnprogram, jag däckade rätt hårt sen.. Hade visst snarkat massa också sa Mange.. SÖt man är!!
Och nu då annandag Jul, vad gör jag? Lovat mig själv att ta det lugnt idag så lugnt ska det nog bli.. Ska snart över till Emma och filma med tjejorna... Inte sett dom alls här vid juldagarna, tråkis.. =/

Ne blev ett långt bloggande och säkert snurrigt och svårläst, men det är just så jag är nu.. Snurrig så in i bomben.
Och Jaa LUDER epedemin har smittat ner ett helt gäng nu, alla jag har träffat typ har åkt på min förkylning. Är jag inte bäst!? WoHo mission completed.

Ajjökens !

   
 1.Kim och Jag ööh?... 2. Kussefinen, Kussan, Nova och Lufsen.. 3. Robin, Caroline, J och S. 4. Frisör Sandra och  Micke.

Sjukdomar

image368


Antalet sjukdomar jag gått igenom idag är 6 stycken, jag är alltså brutalt sjuk.
Men har nu läst igenom lite på nätet och insett att jag inte har alla 6 sjukdomar men något har jag ju men vad?
Kiss sjukan har jag fått men vet inte vilken sort så imorgon ska jag iväg på nytt och kissa i burken för att se om jag möjligen har fått Urinvägsinflammation. Klamydia hade jag inte sa dom efter som det inte var rätt symptom, så nej Mama's boy har inte smittat oss med klamydia i halsen Catrin ;)
Så har jag tänkt lite på Njursten men så läste jag på internet att jag skulle ha mera feber och må ännu sämre än vad jag gör.. så också det är struket nu..
Halsfluss har jag funderat på om jag har i halsen mamma sa snabbt att det är omöjligt, jag har visst opererat bort den grejen i halsen så jag kan inte få det.. Vad är det då? lunginflammation tänkte jag snabbt men efter några timmar så var det inte så.
Just för en timma sen när jag kom ur duschen såg jag en stoor mörk blodådra jag inte tyckt jag sett förut, um självklart BLODFÖRGIFTNING, aii shit! Så läste igenom lite om det och det stämde inte riktigt överens..
Så utav alla sjukdomar jag haft nu så ska jag få reda på allt inom torsdag.
Bergis urinvägsinflammation och en grymt jobbig förkylning..


Ne nu är det chill hos Bitch och ToTo sen kanske vidare....eller vad blev sagt me don't remember.

Sverige och massa mer

Joo tillbaka i stan, Etuna staden..
Har inte haft någe tid att blogga, fullt upp all the time.
SAKNAR FLORIDA saknar Jossan, Catrin, våra helger GALNA helger GALNA upptåg, Bret och allt annat där borta.
Här har man vart och frysit började självklart jobba redan dagen efter jag kom hem.
Missade ju första planet i Miami ocksa, attans där blev jag lite rädd men flygvärdinnan bokade om mig på nästa plan 4 timmar senare. BAH. Så 8 timmar till London vänta 4 timmar till för att planet sedan ska bli en timma senare jag shoppade lite i tax freen sen somnade jag någonstans på en rad stolar. Flyget på väg hem till Sverige var inge kul heller, shit nu e jag verkligen på vag hem tänkte jag.. Sen kände jag att jag inte skulle hinna med att öla något. Men joooda Elin, Sara och Emma var törstiga med mig wohoo det var gott med öl =)

Sen annars vad har jag gjort!? Jobbat en massa massa, tappat rösten och druckit bärs.
Alla mina saker från Robban står nu i kartonger här hemma hos Morsan, känns rätt skumt.. Ingen Robban att mysa och skoja med om dagarna.. lite tomt. Men det är väl bäst så här!?
Lite mer frihet är det väl och nu kan jag ta i tag med det jag behöver,. Kristina från Florida bjuder mig på resan tillbaka när jag vill, men ne jag måste vara hemma lite mer än en månad ivaf. Känns för stressigt att dra redan i Januari. Även om jag vill..

Helgen.... Fredag fett med jobb fran tio till tio sen for jag hem till Emma där stockholmarna var, fett roliga. Lite bögiga kanske men det är lite mysigt, jag är ju mycket for bögar just nu ;) Ne dom driver bara runt bergis precis som vi andra.. Kilade ner på Nybron och mötte upp Patrik och Markus jag tappade både rösten och tummen där... aoooch! Det var skoj ivaf lite dans och härj sen hamnade vi på en sugig efterfest med dalig porrfilm. Neej, jag åkte hem till Emma igen där hände det grejer.... 
Lördag shiit ingen röst alls och nu är det jobb som gäller, gästerna garva pt min heta röst och bad mig sjunga en sång.. Jojo... efter jobbet där vi alla var sjuka körde jag runt lite bil. Sedan drog jag en bulle till EMMA!!! Wee min söta Emma fatta vad jag saknat den tjejen! PUSS!! Vi for iväg till Dannes och röjde loss lite granna, stampelidamp. Efterfest i en lokal med massa hög musik och flummigt skoj folk.. Någon råkade slockan på toaletten och en annan utanför... -duu kom igen nu vi drar upp trosorna och så bär vi in dig i rummet igen... - MEn jag kissar ju... -Nej du sover! 
Där blidde det lite rörigt...sånt ni får ta.
Söndagen chillade jag film med Patrik film efter film... Jag mådde inte allt för bra min röst försvann mer och mer sen fick jag alla möjliga sjudomar.
Gick hem till min kära Bitch sen där vi snackade massa massa drack hostmeducin och åt popcorn mitt i natten.. vi somnade någon gång och vaknade en annan gång.. oo vilken underbart skon säng de hade, PAX för att ligga med Magda hädanefter ;)
umm aa massa som har hänt... blir väl mera bloggande ska försöka ta mig lite tid för det....
Saknar.....lycka.....ÖL....nu sova

Alligators in everglades

Just underbart.. se och njut

        
image366




Idag har vi halsat pa alligatorena i trasket... Inge trasktroll dar men alligatorer, raccoonen Rocko, pippin och massa andra ackliga pippisar. typ gamar!
Det var jag Jossan och hennes Syrrbyrr Linda the lama som for ivag till Everglades, wohoo jag e ledig!
Vi akte verkligen mitt ut i ingenstans vi gissade pa att vi  var i Texas ;) Men noope fortfarande i Florida men ute pa vichan. Folk sag riktigt bondiga ut dar ocksa, knappt nagra tander sen pratade dom lite lustigare.
Massa husvagnar runt omkring ocksa, tror nog de flesta dar bodde i en.. Tusentals katter, bergis syskon hela bunten, sjukt sota! Peacocks fladdrade omkring pa garden med, LANDET!
Vi akte ivag pa en airboat, sooo much fun!
Den korde jatte fort och skvatte ner mig, jag alskade det fart och flakt.
Sen att fa sitta bredvid en vild alligator var just AWESOME! fatta att jag kunnat rora vid den om jag velat, men tordes inte da hade var chauffor blivit sur och bitit mig.. Det var verkligen grymt, jag har sa svart att tro att ett sadant djur kan vara farligt de ser ju sa himla snallt ut.. tyckte dom var jatte fina.
Efter airboat turen fick vi se en liten show med annu en tandlos typ, ratt rolig.
HAn berattade en del om alligatorer och visade lite roliga saker man inte ska gora med en alligator.
Efter det ville jag saklart halla i en, den hette Lina och var 2 ar.. Oo den var sa sot!!!
klappade den och poosade lite, sen la vi den pa marken sa den fick motionera.. Han tyckte visst hon behovde det.
I alla fall annu en helt underbar dag....


Torken

humz... torktumlarn har brakat har sa vad gor man ??

image356
aaaah ;)

Moore shopping

shiit pomefritt vad jag shoppat nu... swish *torkar svetten i pannan*
Pallar inte ta bilder, ni ska ju snart fa se mig live igen era stackare..
Blev en ny mjukis dress en typ rosa, tights, skor, scarf, parfym, lipgloss *4, body lotion, body mist, body wash, 3 trosor *sexy little thing* (VS), vaska, 2 toppar, en klanning, en topp till och en svar kajal.. Sen saa kanske vi hinner med Sawgrass mills imorgon med JOSSAN.. sa an ar det inte over... enda kanns det sa.
kul att alla segar min sista fredag :/ David bjod iofs over mig till sitt crib men jag vill inte chilla med han och hans tjej kusin m.fl... me don't know them.. Japp Sandra kan vara blyg ibland!
Glad att Alex fanns har sa jag slapp glo pa film sjalv..synd att hon somnar haha. 
Skulle med David och hans polare ut men nagot vart knas sa de skulle sitta och ha trakigt. Jag bjod med honom for imorn istallet.. da blir det HARD ROCK CAFE troligtvis.. Vi ska dit med en dansk brutta Catrin kanner, free alcohol. Dansk bruden hade skrivit oss pa en lista eller hur det var... however VI SKA HA FETT KUL no matterWHAT! .....Till Jossan -Pleaaaase schnalla !

Sa.. Lordag, Fira lucia, sitta i tomtens kna.. Sawgrass?, H A R D  R O C K.
Sondag.. SOUTH BEACH, Desperate housewives.
Mandag.. Airboat i everglades och se Alligatorer.
Tisdag.. Stranden? Starbucks, middag!?
Onsdag.. da ska vi sorja

Tankte lagga in lite beach och cheese bilder fran de senaste dagarna... oo ni anar inte vilket tip top vader vi har det, Soligt och 30 grader alltsa det ar helt underbart... Hoppas det haller sig pa sondag, south beach baby. Ska vi leta oss in pa Miami ink for att bli markta for livet?? joo  just jag har ju markt mig, haha where, WHAT!!? well you'll see... haha Sandra e knas sitter och skriver med sig sjalv... time to gooo
Smell ya later

     
1. ma' sis, Chris and Sandraa.. 2. oo adorable ;). 3. i can flyyyy. 4. soet Robin. 5. Cat. 6. Piren och en dackad amerikan.

RSS 2.0