Hellooo!

Idag ar sista kvallen med sveriges fetaste stjarnor pa den storstaste festivalen jag sett.... Inte for att ta i liksom.
Majja har ryckt Promoe i skagget, fatt smisk pa fingrarna och jag har dansat pa stolar och forsokt fatt kontakt med sverige... Har inga nummer, lite trist nar man vill dela med sig.

Men imorn klockan nio har vi hyrt en speedboat som tar oss direkt till Haadrin beach i Koh phangan. Det ar dar festen borjar pa riktigt.. ;)

Pussel

Tjohoo!

Idag kommer Majja !! Jag horde henne flyga over mig i morse och nu ska jag hamta henne pa BK,vi har redan laddat upp med alkohol och stranden vantar glodande het!! klockan ar halv tolv, hela dagen framfor oss ju..

Igar var en fin dags fylla till hockey... Fan vad sverige ar bra och vilken stamning det var har pa tre kronor!!

Jag ar glad och varm !!! Vet inte om jag  berattat att jag har flyttat till Lamai beach nu fran Chaweng. Vi har en hel korridor med tre rum nu,weei ganget vaxer !

Kos dere

Mitt thai nummer !


+660844699616


Koh samui - lamai

Nu ar vi har, dar vagorna slar och sandkornen har party i min sang.
Vi har mott upp ed Micke, Jonny (ej niklas) och Tessan. Rojde som fan i Chaweng i forr gar, det var galet kul. Kopte helror och dansa pa borden. Tog mig en tur pa den mekaniska tjuren och slog killarna med mina 40 sekunder. Molle slog sjalvklart upp hakan, borde ha sytts men kande inte for att vara den fulla klanten inne pa akuten sa jag lekte doktor och rakadeav allt skagg men fick anda inte plastret att fasta.

Det blev en sen kvall och det kandes dagen efter, jag vet inte om detvar thai mage eller fylle mage men jag kande mig inte sa bra framat kvallen. Mornarna ar ofta lugna for min del, kanns so man inte blir bakis sa lat har, varre pa fullmoon festerna.

Jag har brant mig och kopt solskydd 50 eftersom 30 inte ar nog i den starka solen, snart ar man sa dar frasch man vill vara ! men det ar ingen stress, bara 9 dagar har gatt ju.

hyrde moppe idag och har kort runt och fikat pa olika view points, sjukt javla vackert med turkost blatt hav som pa vissa djupa delar ar mork blatt. Vi ska nog ut pa en dagstur till en liten grann o, nationalparken Ang Thong imorgon.. Om det inte blir fest ikvall, aven John har hittat hit fran Oslo och snart ar vi ett stort gang igen. Pir och Jacob kommer pa sondag och Majja pa mandag om jag minns ratt :) Ska bli kuuul !

Idag skulle vara den dagen jag skulle visa bilder men idag ar ocksa den dagen jag glomde min usb som har ett sant minneskort lasare i sig eftersom de flesta datorer saknar ett sant hal. Sa en annan gang. nu har jag lust pa gron curry och pina colada!!

Hoppsa alla har det bra !!


Kryp ar val mysigt

Vet ni om att varat favorit place att ata pa har gatan bredvid khaosan har bade rattor och kackerlackor.
Men man far inte vara sa kinkig har, det ar bara sa det ar. De gor den godaste Green curry med Kylling ever!

Satt pa toaletten och sag nagot stort rora sig bakom bamboo vaggen, jag hukar mig ner och far se denna kjempe stora ratta. Igar kvall sag vi faktist valdigt manga rattor och moss vid 5 halv 6 tiden nar vi var pa vag hem.

Jamforde lite Bangkok och Oslo idag med uteliggare och tiggare. Jag tycker att vad man kan se sa har Norge fler uteliggare och tiggare an bangkok. Da ar bangkok en saaa mycket storre stad an oslo. SDa det ar val nastan skrammande att ett sa rikt land har mer narkomaner/hemlosa an en sa fattig stad. Tiggarna ar inte heller lika pafrestande har utan du kan ignonera de flesta for oftast slanger de inte hatten pa dig nar de ser att du inte ar intresserad.

Planet till Samui var fullt idag sa vi blir kvar har en natt till. Vi har kopt en ny dvd spelare sa vi kan gotta oss med film o snask i vart super lyxiga rum for 400 baht (90kr) med en ac som far det att snoa inomhus. Hatar ac jag var seriost bla inatt och idag rinner bade nasa och ogon.. Ni vuxna snackar om att foda barn, ni ska bara veta hur en Sandra mar nar hon ar riktigt forkyld!! Inatt blir det utan AC och hoppaspa ett golv fritt fran kryp.

Kommer sakna vara nyfunna thai kompisar har men vi ar bjudna pa ett houseboat party innan Songkran festen, ut pa sjon med stampidamp musik. Det vore kul !

Nu ska jag over till seven och kopa en toa rulle och om jag nu har tur far hela rullen plats i nasan och jag slipper snyta mig pa hela natten ;)

Peace

Ett hello fran Bangkok !

Jahopp da har man gottat sig har i varmen i fyra dagar, om jag har det bra? sevfolgli har jag det !
Vadret ar fantastiskt och shoppingen ar billigare an billigast.
Har bott pa hotellet somligger vagg i vagg med  MBK. Riktigt fancy stalle Princess Panthruwan (?) som kostade som 1000 kr natten. LYX ! Fet pool, tva jacuzzis, bra fukost och riktigt jvala bra service med stadning och frukt 2 ggr om dagen. Stormtrivdes. Att det ssen lag i det stora shopping centret ar en bonus.
Fran Mbk kan du ta sky train eller sky walk till Siam Paragon i foljda av massa fler shopping stallen, Me loove!

Vi var en dag pa en av varldens storsta marknader som kallas chatuchak dar jag drack varldens godaste ISKAFFE med mint smak, ni ska fa se bild pa den sen nar jag har ett battre internet. Den var liksom intebara god utan snygg ocksa! Den har dagen handlade jag pa mig en massa saker som t shirts, linnen, shorts, brillor m.m och kommer hem for att sumera dagen och kommer fram till att jag har gjort av med 400 kr.. haha det ar galet.

At lite kak pa Khaosan road haromdagen, nudlar med kylling 8 kr. Vill man sa kan man leva ruskigt billigt, men jag gillar att unna mig lite lyx ocksa.

Skulle egentligen dragit till Samui idag men vi fann det har otroliga gatu stallet med fullon och psy trance musik som fick oss att flytta fran hotellet till ett halv sunkigt rum bredvid khaosan road. Vi motte ett grymt gift par fran canada och australien som vi hangde med och bytte nummer for att kanske aka och halsa pa dom i deras hem i Bangkok nasta gang =) Efterfest med de thai folk som jobbade i baren blev det ocksa pa ett litet kosligt stalle. Det ar kul nar man hittar thai folk som snackar god engelska =) Vi ska mota upp med dom idag ocksa, Molle har massa musik han vill dela med sig av.

Ska ivag och leta ny vaska ocksa eftersom jag upptackt ett jatte jatte hal i toppen pa min andra. Det ar himla svart att hitta en backpacker vaska i rosa! Jag vill ju ha en som sticker ut. Sa imorgon bar det av till Samui for att antligen fa svalka sig i havet. Ska ocksa mota upp med Micke, Tessan och Niklas tror jag han heter. Nastan att jagsaknat Micke lite grann, Monkey man! Han som kokar pasta och sover hela dagarna!

Gott nytt Kinesiskt nyar och glad norska mors dag (sondag)

Hors nasta gang i Samui da!! Ta hand om er era sma busar !

Gardemoen

weei efter en massa massa krångel ær vi æntligen hær på flygplatsen, redo att dra.. eller a så redo man kan vara nær allt har støkat.  Nu ska vi checka in, det kænns jævligt bra nu :-) snart uppe i de blå!!

Ha det toppen !!

Snakkes næsta gång och då ska jag berætta hur varmt vi har det, før det vill ni gærna høra va??





Sawadeee

FÄÄÄRDIG

Äntligen är lägenheten besiktad och kliniskt ren.. Fan vad vi har jobbat och jag har spacklat och målat. Seriöst jag är så jävla bra på det ! Jag kanske ska bli målare..

sitter hos Molles föräldrar och äter Eskilstuna macka.. gissa vad? ;)
Ska studdsa in i durren för att sen gliiida downt town för öl med mina kompisar som kommer att sakna mig sååååå mycket.

Okej, om vi inte hörs imorn så hörs vi i thailand !

Flyttstädar

Det här skulle då publicerats klockan 3 inatt ;)

Sånt här borde absolut inte människor göra själva om de inte får betalt för det.... Nästa gång skulle jag kunna tänkas betala någon att göra det här, i alla fall när man har så här kort om tid.
Allt är eller SKA vara vitt i vår lägenhet, men det som nu har blivit missfärgat ska skrubbas rent.. Typ ALLA väggar, jag kommer få en Alfred arm. Så stark är jag!

Dagen startade bra med mat på stan och lite kik i butiker. Hämtade upp thailändska visat med så nu har vi som 90 dagar i thailand. No stress. Sen gick den lite halvt utför och vi fastnade rejält. =/

Nu är det bara lite krimskrams kvar som ska med till thailand eller läggas i "det som e kvar" lådan.
Ingen säng har vi heller så det får väl bli att sova i skift eftersom soffan inte är stor nog åt oss båda ;p
Skulle ha velat ta en dusch men den är för ren för att användas nu, haha pallar verkligen inte att skura rent dessa jävla glasväggar om o om igen.

Thailand är nära nu men det är fan mycket slit än.. Torsdag klockan 19 vinkar jag hej då fina snö väder till hej hej vackra sol och hav!



åå Rompa min



Svårt att inte bli glad i norskan... bara hör här

Æ frisert mæ på håret, kjøpt mæ nye sko
og investert i klær som e på moten no
Clerasil i ansiktet, Gillette aftershave
og godlukt under arm...an som virkelig reiv

Du spandert på oss drosje, æ tok mæ sjøl en dram
Du låg innte brøstet mett før vi hadd komme fram
Du strauk mæ over håret og kyssa mæ på munn’
Æ fatta itj ka som foregikk,
men skjønt det hadd en grunn
Æ spurt forsiktig da du hadd spandert taxi’n
Du sa: Det e rompa di som e så sexy

Rompa mi - Du e så glad i rompa mi
Æ pumpe jern for å få kroppen sunn
Æ grille mæ i solarium
Rompa mi - Du e så glad i rompa mi
Det einaste du e interessert i - e rompa mi

En del av en väldigt väl skriven sång ;)

Vad tycker ni där hemma ? E du gla i rompa min?

planerat va....

Jag är trött på att packa och jag tycker så synd om mig som måste gå igenom allt det hära. Synd att jag  bara åker om 3 dagar. Jag har fortfarande massa kvar att packa och nu kom en del saker som måste köpas innan lyftet.... haha lyftet ;) tänkte bröst jag, men det var inte så jag menade.

Ska skaffa en portabel DVD eftersom den förra har lagt av och kunde inte visa ÅÄÖ eftersom vi köpte den i thailand och tänkte köpa vår nästa där med men nej vi tar en norsk variant. Sen ska jag köpa vakum påsar som gör att kläderna som ska me inte tar så stor plats. Tadborst skydd vore något också..

Ska adressera mig i Sverige igen, eftersom jag snart är hemlös. Alltså måste jag gå till Posten och Skatteetaten.
På posten ska jag skicka hem den här jävla skit telefonen också för FJÄRDE gången. Kanske några avsnitt true blood till en väl behövande själ med inte så mycket att göra :)

Till banken må jag också för att hämta ut mitt tredje visa kort utifall jag förlorar två.

Imorgon flyttas alla möbler innan jag ska på jobb, hoppas jag kan komma sent !!
Löne pils kan jag bara glömma, please don't be mad.

Tisdag är det städdag. FLYTT städa, vad ska jag tänka på?

Onsdag kommer vår hyresvärd och mäklaren för att besikta lägenheten och ge oss besked om när depositionen kommer in på kontot! Tjatjiing 3 hyror rikare.

Torsdag klockan!? Vafan jag vet inte ens vilken tid jag drar, bra va ! Vet inte vart vi ska bo heller, vill bo på ett rätt fint hotell siam something med pool och hyffsat nära shopping.

Måndag typ? kilar vi till Samui och jag tror jag vet vad jag ska göra för tatto !! haha Majja jag blev hooked på din idé där.. Kan du säga något smart också så jag får en text ! tssss

Väl i samui kommer det rasa in bekanta som MAJJA, saknade Micke, Piir, Jakob, Mattias m.fl Så ska vi på festival ReEarth. Sen blir det Koh phangan, Phi Phi.. kanske Krabi eller Phuket.. Jag vet inte längre men det är inte så viktigt heller när man väl är framme löser det sig liksom.

Woow redan när jag börja skriva om vår start på resan blev jag på bättre humör så nu gäller det att inte lyfta huvudet från skärmen för då blir jag snabbt påmind (huh?) om hur jävla mycket jag har kvar att göra. uää uääääh *skriker som toad i bubblan*

äsh sov gott krabbar

På vei till o fra jobb



Händer det grejer ska ni veta, otrevliga grejer !!

På vägen till jobbet möter jag ett äldre par? gamla alkoliserade slitna och gubben på kryckor med blod i hela trynet. Nasty !

Efter en hemsk dag på jobbet så sätter jag o Majja oss ner på uteserveringen och en man råkar sparka till en uteliggares bytta med pengar. En man med hatt som satt hos uteliggaren reser sig snabbt upp och ger klanten en smäll på käften så spottet flyger. Efter 2 minuter käftande och en ursäkt till uteliggaren står hatten och klanten och kramas!? FYLLON!

En annan kille kommer blodig  och ber om att få vaska sig, well inne på toaletten står snubben och fotar sig själv. Så där lagom nöjd att få visa sina vänner imorn....

Efter att sagt hej då till de andra på vägen hemmåt så går jag längs trondheimsveien och tycker att det luktar korv.. Det börjar plötsligt blinka massa blåa lampor och korv doften visar sig vara ett hus som brinner, en halv minut från mig. Ovanför Istanbul kebab, där jag och Majja åt idag. 8 personer evakuerade och två till sjukhus.

Verkar som staden hållt sig i liv idag va... inte nog med det, räknade att det var 13 stycken horor på bara 10 meters avstånd i torsdags... THEY ARE BAAAaaaAck ! Vad är det då för mysig stad jag bor i, som jag försöker locka min kusin till ;) Vart tappades kontrollen..

Sov gott !!

70s show

Att jobba natt har gjort mig as trött och seg, kanske lite med stress också.. Att vara stressad får mig att vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet blunda och hoppas någon löser det åt mig. Men det verkar inte funka. Har varit totalt utan energi idag och bara kost mig framför thats 70s show. Tror jag ska ladda ner alla avsnitt och ta med till thailand för softa hemmakvällar. himla bra ju :) Skulle ha varit på step för 15 minuter sen men blev placerad som trea i kön och tänkte då inte gå dit ens för då är det waaay to much people för att se vad man ska göra och inte ens säkert att jag får komma in i rummet. Att gymma är heller ingen ide, det är också för mycket folk där nu. Jävla skit kan inte alla bara jobba kväll idag o lämna gymmet åt mig!?

tredje avsnittet av 70s show går nu och sen ska vi till solariet. Jobbar eventuellt min sista dag på lördag, o well.

Kusin kusin



Hade bara lust att skryta med att jag har världens bästa kusiner ;)

RSS 2.0