bumbilibums

Att åka buss med internet är inte så jävla pjåkigt heller och inte nu när den illaluktande bonden från töcksfors har hoppat av heller.. Maria och Kari sällskapar på msn så resan går faktist bra . Jag har sån stor lust på att somna men det kanske inte vore så smart nu när jag snart ska byta i Örebro. Man blir lite trött av att inte röra sig..

Jag tror bussen har 56 säten man kanske 58 det är svårt att se när dom viker ner sina säten.
Ja det var väl intressant?
Vår förra busschauför hette Mats men nu har vi en ny snubbe som inte riktigt vågar namge sig. Han kanske gömmer sig för någon? Mats var bra han och kommer jag till Örebro är också denna snubbe godkänd..

nej nu går jag igen hej hej

Snart såå

yeei vilken satans lust jag har att sätta mig på en buss i 7 timmar, har ju faktist ingen lust alls om det inte vore för håret skulle jag stanna här.. Nu kommer jag som vanligt till sista helgen innan löning och i min lilla stad har ju folket druckit upp sina pengar redan första veckan!? Inte för att pubarna skulle fyllas endå, det är inte människor nog känns det som.. Men det är en för jävla mysig stad :) Ska inte vara negativ här för jag har ju trivts i Eskilstuna när jag bott där. Nu när jag inte bor där är det bara inte så lockande längre. Borde vara tvärt om. Ska bli kul att träffa de folk man träffar :) Tänkte gå på lite shopping också, behöver massa!

Nej de här med att packa sen då.. det går bra, jag åker om 1.½ timma och jag har packat sminket! !!

ett nytt försök med packning och tandbortsning.

Heeej 


woola!!

see whos got up before the sun... ja inte för det finns nån sol men jag är vaken före ljuset och har redan varit på träning :) Tankarna finns ju på att man ska gå o lägga sig en timma innan jobb men jag kanske ska stå emot den frestelsen? Vad fan gör man så här före alla är vakna och affärerna öppna?
Jag har lust på shopping !! Efter jobb ska jag träffa Majja, ikke sant? Om jag kommer hålla mig vaken haha.
Kanske lägga en tvätt i maskinen? har inte en enda scotsman tröjja ren och jag vill inte bli smelly!

herråå

Det är mörkt

och jag har sovit jätte jätte länge. Har inget att göra förutom träning om en timma och så försöker jag få tag på mina kära oh höra om vi ska till IKEA. Jag har lust på vanilj ljus, lykta och ett dunigt täcke.
hm jag är rätt lat fan, kommer bli jobbigt med första vakt imorgon funderar på om jag ska gå upp klockan o6 och köra ett pass med höypuls för då har jag hela kvällen till övers när jag sen slutar jobb... frågan är om man hinner somna innan man ska upp då? :p Igår började jag klockan sju på kvällen och jag försov mig. Somnade till Adam sandlers film Funny People. haha försova sig..
Well nu ska jag tömma vaskmaskinen för jag tror inte den andra här tror man kan göra det utan fyller istället vasken med disk.. me don't like.

Hadehade

akta dig


För hon som just tränat hårt ;)

För första gången på Spektrum och vet ni, man får våfflor där !! Mmmm
Nu är det jobb och jag kommer komma fram som en snögubbe.


Bakis !

Hade så jävla kul med Sonia och Sondre igår och på något vis så är det svårt att slita sig då och man dricker lätt några öl till. Vi startade på sör och avslutade på mono och efterfest på gatan haha. Massa skratt !!
Även jag kan visst bli bakis, trodde inte det var möjligt men se där jag mådde verkligen piss idag en timma innan jobb. Jag verkligen behövde anstränga mig för att inte spy idag och för att få ner några klunkar red bull för att bli pigg.. misslyckat. nån timma efter att jag jobbat börjar jag iaf kvickna till lite och hjärnan började att arbeta igen. Kilt dag var det också, jag är ju nervös varje gång jag ska jobba där nere. Men mitt första bord var helt underbart och jag startar timmen med 200 kronor i tips. Av ett rätt dåligt salg på 7500 fick jag himla bra tips iaf så jag har inte gått till jobbet utan vinst ;) Bra jobbat, alkoholen ska inte stå ivägen för jobb!! Bit ihop va.

När jag väl kunde börja äta igen så kom det en massa mat. I Angus får man mat hela tiden liksom.
Kaka kom det ner också, riskrem, bakt potet och kyllingpasta. Hjälp jag var fet !

Nu sitter jag och babblar med värmlänningarna här som siprar pils.


jump jump jump! jumping all around

I helgen hör o häpna det väntas jobb med min favorit Sondre, yiihoo !!


Vi förtjänade en öl..

Efter att ha jobbat många dagar på raken när denna folkfest pågått i stan, CUP FINALEN.
Hur jävla kul som helst, massa bra gäster och en massa folk.. Hade egentligen hoppats på ännu fler folk och bättre väder. Cup finalen borde ordnas på sensommaren!


AALESUND vann på straffar efter 2x övertid.
Folkert JUBLADE HÖGT!
Vi som förtjänade öl efter jobb fick också varsin halsduk av en snubbe inne på Dubliners som sålde dem. Fick också veta att vi har goa priser i baren där.. Tänk om bara Scotten kunde släppa lite på det så vi också kan vara hyggliga när det kommer restaurang folk.

Efter Dubliners tyckte vi att vi förtjänade flera öl och så fick det bli..


Jag plockade upp en söt liten vän!



Inne på de tredje och sista stället, Johns gick det galet till.
Aa shit jag dör av skratt varje gång jag ser på den här bilden. Majja frågar varför jag häller öl på henne och jag svarar snabbt att hon hällde ju på mig. Hon säger nej.. men lite senare får vi se sanningen! 
haha skönaste bilden och många miljarder tack för ni är så jävla underbara!!

Kvällen slutade med kebab och sleepover party hos Lisa innan klockan ringde 09.3o och det var dags för Sandra ohc LIsa att gå på jobb.. så taggad !!

Nu väntas 5 dagar med mera jobb. weeij de går bra nu





Taskig upptadering

Jovars.. Sitter här med en natta öl efter att ha kommit hem från jobb.
Har varit en massa jobb nu på senaste men vet ni? De känns rätt gött faktist *breeeed värmlänska*
Halvskatt denna månad med, booyah!
Det är alldeles tyst och stilla, skönt faktist för det är inte så helgen kommer att se ut.
CUP finalen startar i helgen, eller festen startar i helgen själva kampen är på söndag klockan ett.
Det är MOLDE mot AALESUND, är de så dom stavas? think soo..
Jag håller på AALESUND och varför gör jag det? Joo de snackar helt underbart där och vi vill ha massa massa aalesunnare på Scotten imorn!!! Jag är taggad som fan faktist ^^
 

Jobbade förra årets cup också men då var det oslo lag som körde och de drogs inte så mycket folk men de som kom efter att Vålerenga kammat hem segern var på sånt jävla fint humör och champagnen sprudlade!
Hoppas hoppas hela helgen blir bra. Kaos gärna men med nöjda gäster!

hm jobb jobb ända jag skriver om ju haha men det är massa jobb nu. Jobb, träna, dricka, umgås och gosas.
Så det ska va!

Körde höypuls igår innan jobb och fyfarao vad jag var schleten efter det, det kan vara det tuffaste jag gjort efter Bootcamp. höypuls går ut på att studdsa i 55 minuter och varva mellan sidhopp, spring, slag och sparkar. Det var många gånger jag kände att nu får det fan vara nog men envis och tävlinginriktad vill jag inte visa mig sämre än någon annan.. Efteråt känner man sig bara för jävla bra!! Idag blev det lite lugnare med spinning pass ioch mage/rygg innan jobb men huuh det gör ont utav cykel sadlarna, varför inte göra dom bekväma?

Några öl har såklart konsumerats sen sist, alltid lika kul. Kan man ens tröttna?
 

Nu var min natta öl slut och jag har gett er (P♥PPA) en liten upptade ;)
Kanske blir till att ta med kameran på jobb över helgen så ni får den galenskap vi hoppas på att få.



Peaace! eller vad säger du Majja?


RSS 2.0