I now prounonce you Chuck and Larry

En helskon film jag, Emma, Catrin och Kathrin var och sag, vi traffade en ny liten tyska.
Filmen handlar om 2 brandmann (adam sandler as Chuck och Kevin james as Larry).
Chuck ar killen som far alla brudar att gora vad han vill och de avgudar honom till max och Larry ar den lite storre som ar ensamstaende med tva barn och en husmor som stjal och inte gor nagon nytta. Hans egna fru har gatt bort. For att Larry ska fa hembitrade partner formanen (?) sa maste han skaffa sig en ny fru.. Den nya frugan blir Chuck eller den nya mannen ;) Men "hembitrade partner formanen" kontrollerar dom att de verkligen inte ar gifta bara for att fa pengar utan att det ar akta karlek. Sa det blir ganska tufft for tva karlar som inte alls ar homosexuella att bevisa for omvarlden att de ar sooo in love !
Vi garvade massor at den har filmen.
Jag och Catrin kunde inte sluta garva nar en av bogarna framfor oss la av ett garv som ekade i hela salen, sa ocksa bio folket gav oss ett garv.. Ibland var den tontig och jag gillar inte att ocksa den har filmen med Adam sandler har ett "budskap" precis som med Click. Jag gillar inte budskap, grova komedier is tha shiit !

SSSSSSS av 10.. alltsa en ValGodkand film ;)
Nasta bio blir Hairspray med John travolta.

image88

The Simpsons movie

Jag och Emma har nu vart pa Simpsons filmen, finally!
Det  var massa folk i bio salen vissa hittade inte ens sittplatser HAHA ;) Sa gar det nar man inte kommer i tid.

Handlingen da..
Homer den kloke dumpar all "piggy crap" (avforingen fran han sjalv och sin Spider pig) ner i Springfield sjon och forgiftar omradet. Da tar EPA hand om fallet och glasar in hela Springfield. Homer blir utstott av familj och Springfields befolkning och inser att han maste radda Springfield innan president Schwarznegger ger en order om att spranga bort Springfield for alltid....lyckas han eller inte?

Sjalva handlingen tyckte jag var lite lojlig och inte sa bra men allt i filmen som hande var hur skoj som helst. Alla karaktarer ar helskona sa en massa garv blev det ;)..

-Auwh this is the worst day of my life, Bart says.
-The worst day of your life so far, says Homer.

SSSSSSSS av 10. Blev lite minus for handlingen dar bara den hade kunnat vart battre.

image87


Monopoly

Sandra i bio luckan jatte lycklig:
-Hej, jag har just vunnit pa monopol och skulle vilja bjuda mina vanner pa bio!
Fram stracker hon 20 $ i monopol pengar..

Hahaha.. kanske lite internt skamt men det var sjukt kul for oss toser lite smatt trotta och fnittriga efter en lang dag i havet.. Men mer om den resan kommer imorgon, med bilder ! I loooove SNORKLING!
By the way jag vann pa monopol ocksa, flera tusen dollar mer an Emma ;)


¢¾

Nacksparr

Dromde att jag grat imorse men det gjorde jag sakert ocksa med tanke pa hur ont jag har det..
Holy cow vad ont jag har. Kan inte rora mig alls typ och jag som ska ga och snorkla imorgon!!
Nagon som har snabba effektiva tips till mig? Forutom att kaka "alvedons"..
Kristina har vill att jag ska ga till en kiropraktor men jag vet inte om jag vill det, kanske bara blir varre, sen e det sakert dyrt.. Men om man nu gar dit, blir man frisk pa en gang?  Jag MASTE verkligen vara frisk till imorgon !

image86


Dansmarranger

image85
 
Kopte ett par skona rea skor for 15 $ i Torsdags ocksa lite halvsota sadar =)

Haha Sara det har ar val ett par akta Dansmarranger?


Utgang i Delray o nakenbad i atlanten

Vilka roliga dagar jag haft de tre senaste, har hangt med CAtrin och Emma.. Som vanligt ;)
Pa Onsdagen kom dom forst hit en svang och vi sag pa Saw II och at tarta!! haha fan vilka moff vi ar..
Kaka forst fodelsedags tarta sen Turtlecake sa sjukt gott, gott gotti gott gott*
Sen akte jag med Emma hem vi sag pa tv och somnade val nagon gang.

Fan sa skont jag sov sen var det ingen hemma hos henne heller, helt underbart! Hon tycker hon har hard sang men jag har en saa mycket hardare sang plus att den ar sa sa liten sa liten att knappt en myra far plats i den och tank da mig i en san liten sang... aja en god natts somn och vi kaka en stadig frulle med Yoyhurt och blabar sen nagra candy kisses, mm choklad. Vi promenerad ner pa beachen och softade dar i kanske 1-2 timmar sen borjade det mullra och blev molnigt attans!
Aja inge grat for det nu ar det GLASS DAGS !! en Ben & Jerry's till lunch igen blev en stor 3 kulers glass.
Drog en dusch hos Emma sen gick vi och kopte Bacardi ruzz, tranbars juice, Sprite, hallon, Mojito (alkolask), surt godis, choklad kaka och hm det var nog allt det.. Let the party begin!
Vi spelade Yatzi och jag vann!! Sen football Monopoly...hm minns inte vem som vann ;)
Vi drack lite granna sadar sen kom Catrin och vi for till en thai restaurang, var inte ett dugg hungrig men kakade enda pa ratt bra, det var massa gott. Nudlar, Kyckling och massa ketchup. Sen en flaska vin att dela med Emma med.. Vi flummade dar ett tag sen ville inte thailandarna ha oss kvar sa de stressade ivag oss och Catrin akte hem :(..

   


Emma och jag bestamde oss for att parta vidare vi hamnade pa ett grekstalle dar vi drack en drink och pratade en del. Men det var inte mycket folk dar och ingen som dansade sa vi hoppades pa att det skulle vara battre inne pa Delux ett stalle men det var det inte.. Vi var sa gott som ensamna pa dansgolvet, men det var kul antliigen har jag vart ute pa krogen har. Massa fula gamla manniskor som raggar pa en, bla !


Sen nar vi var pa vag hem kom vi pa att ett nattdopp hade ju vart riktigt kul sa ja -MOT HAVET ! Stanna till pa ett Country stalle och drog en 3 minuters dans sen vidare mot havet.. Paus igen pa en parkbank dar Emma forsokte blasa en bubbla av tuggummit, det gick inge vidare for henne men det var kul !!
Vid havet sen var det par folk overallt sag det ut som, Sex on the beach?
Bada bada bada haha vad kul det var, sen en laaaang promenad hem UTAN SKOR!

 
 


 


SAKNA

Saknar dig min sotaste kissemisse !!
 Nar jag kommer hem blir det massa massa mys med Rattan.
Vill bara krama om honom, varldens finaste katt !

Rattan o Pontus

image79

Ses i November Rattan !!
.true love.



Ha den aran pappa John

Idag fyllde Pappa John ar jag gav honom en bla skjorta, hoppas den passar karln =)
Han sag glad ut i alla fall, men vad vet jag.. Jag skulle helst kopa nagon fin t shirt at honom, det ar mer jag.
Vi at jatte god middag idag men Emma kom och hamta mig innan det var tarta dags.

Vi akte till starbucks i Maizen park, den fina Starbucks =)
Vi fikade dar i 2 timmar innan Steph, Catrin och Connie kom, segisar!
Steph slingrade Catrins har sa nu ar hon lite ljusare i alla fall, sa snart ar jag inte ensam blond langre !
Det var en trevlig fika och ett gang grabbar borja snacka med oss, wohou! kompisar haha!
Vi satt och snacka tills vi inte fick vara kvar langre, starbucks personalen tyckte att de ocksa hade ett liv de ville ga hem till, -How rude! haha..
Catrin skulle kora hem mig, haha det tog laaaang tid. bara for att nagra idioter har har krockat, igen! De krockar hela tiden har, maste vara for att de ar sa enkelt att ta korkort. De kor upp pa en parkeringsplats och sen har de ett korkort typ.. aa men vi fick aka en annan vag och da missade Hillsboro skylten for den var nerslackt och bla bla bla.. men nu ar jag hemma i alla fall ater lite Ben & Jerry's ice cream.. sjukt god!!



♥ 

Krimskrams shopping

oj det ar nagot jag ar bra pa.. Men nu far det vara slut kopt med lappglans har blivit som besatt av det, de forsta jag kollar in i smink affarer ar lappglansen och som vanligt blir det i rosa / peach nyans.. Men de smakar ju gott ocksa ;).

I sondags var jag, Catrin, Steph och Conni i F:t lauderdale. vi skulle till Miami men ovadret hann ifatt oss och steph ville nog inte kora i det regnet. Men vi hade kul i F:t lauderdale med eller jag och Catrin i alla fall.  Vi gick i Galleria mall och jag kopte 2 lapplangs, 1 par skor och en sjukt god frukt smoothie. California breeze or something.
Kollade in en sorts ''hogtalarsystem'' till min iPod sa man kan spela sa alla kan hora ur den. Den kostar $70 har i apple store, inte alls sa farligt, men haller den verkligen for stranden? Har en bild pa den i alla fall for den ar sa grymt sot sa om ni vet nagot om den, kommentera garna vad ni vet ;)
 
 
                                       

Efter att promenerat en svang i galleria blev vi hungriga och bestamde oss for att leta ratt pa en Tj's Friday.. Vi fragade nastan alla vi sag efter den dar Friday men alla pekade oss mot Cheese cake factory, det ar val inte ens nastan samma sak? Hur som helst sa stannade vi till for att fraga ett par da det plotsligt smaller till bak i bilen och fram till fonstret kommer en cyklist och fragar, Are you girls okaj? och vi svarade, yea but are you okaj? is the car okaj? han svarade yea i'm okej and it's just rubber..
Haha komma och fraga om vi ar okej i bilen, som att vi skulle skadat oss for han cyklade in i oss? haha how crazy is that?
Vi parkerade vid stranden och gick runt dar for att hitta en passande meny at oss. Nar vi stannar till pa ett stalle hor jag hur en grabb borjar prata i micken (nage band som spelade pa en krog) sen borja det komma blickar mot mig, da ar det mig karln pratar om/med.. The girl in red shirt with the sunglasses, how are you? were are you goin? o.s.v Det tyckte jag var kul, han sag ratt bra ut ocksa.. Tyskarna sag inte alls for imponerade ut, vet inte varfor men de tva verkar inte gilla mig. Sen om nagon kommer fram och pratar ser dom sa sjukt otrevliga ut och typ skrammer ivag folk som pratar med en, hur kan man gora sa? Man ska val vara glad? Catrin hon ar en glad manniska, de gillar jag! Jag tanker inte spela fru praktig for att tyskarna ar det jag gillar att snacka sex och sager det mesta jag kommer att tanka pa. Kanske inte alltid sa bra alla ganger men de bara gar inte att tysta orden, de liksom tranger sig ur min mun innan jag hinner stoppa de. :p
Vi at pa en LuLu's restaurang och nee Sandra gillade inte maten. Men glassen vi at senare pa Beach place var sjukt god, jag ar ingen mat manniska mer en dessert sotis ;)
Jag och Catrin hade massa garvnoja den kvallen.


Catrin o jag i bilen, kika ovadret!! 


En bild over havet fran restaurangen, fartyget som ligger dar var nage Navy grejs sa det sprang runt sjoman i sjomansoutfit pa krogarna dar vi var.. haha att de gar ut kladda sa dar pa krogen, visste inte ens att man anvande speciella sjomanskostymer pa riktigt.. Men de gom dom och de ar stolta over det !

                                  

Idag har vi haft middags gaster har i hemmet, det var jatte trevligt och sjukt god mat. Men desserten var annu godare! haha..

jaja har ar lite bilder pa allt krimskrams jag kopt de har tva dagarna, enjoy !

    


1. tvattsvamp, 4 diadem, deoderant, InToch magazine, CG puder, tuggummi, pennor, 2 nagellack, toffsar.
2. 4 Viktoria secret lappglans.
3. Flip flops och en ful vovve jag fick.
4. Vardags tofflor
5. cool lang t-shirt.


Sa ikvall blev mycket skrivet och manga bilder.. Nu ska jag spana in resor till bahamas? Dominican republic? Jamaica? eller S:t marteen. ska ta det billigaste och vackraste.
Resetips nagon?? Vilken ar den finaste Caribbean island? tell me tell me :)



Love, peace and happiness !!

Ser ni nagon skillnad?

                     

Kollar igenom lite bilder fran tiden har och sag nu att jag fatt lite farg sen jag kom hit, det ar svart att se pa sig sjalv har. Men genom kort sa ser jag i alla fall, hur harligt som helst! Jag ar brun =)
Kommer sakert bli massa brun innan min tid ar klar har, hoppas jag aldrig mer blir blek.. Mycket finare att vara brun, jag kanner mig i alla fall fraschare som brun an blek.. Pa forsta bilden har jag varit i Florida i kanske 2 veckor och den andra biden ar tagen fran i torsdags 19/7.

Imorgon ar det sondag och jag ar ledig.. LEDIG!!! Da ska jag, Catrin, Stephanie och tysk nr 2 till Miami. Det ska bli grymt kul tycker jag.. Kanske blir lite South beach? , ga omkring i affarer kanske och kaka. Vet inte riktigt vad man gor i miami men nagot kul ska vi hitta pa.. Jag har alltid kul nar jag gor nagot har.


Skal mina vanner!
  << FuZZy nAvel >>


License to wed

Shiit vilken grym film garvade hur mycket som helst!
Jag, Catrin och Stephanie var pa bio ikvall och den har gangen var vi inte ensamna i salen sa inge harj ikvall ;)
Men alkolask och m&m's.





Filmen startar
med att Ben Murphy friar till sin fastmo Sadie Jones pa hennes foraldrars brollopsdag och Sadie berattar for Ben att hon har en drom att gifta sig i familjens kyrka St. Augustines och att Frank ska vara prasten som viger dom. Kyrkan har bara ett datum ledigt de kommande 2 aren och det ar inom 3 veckor. For att fa gifta sig i kyrkan maste man klara av en helt sjuk aktenskapskurs som Frank gjort upp. Frank foljer paret noga och har manga regler och tester for paret.. SJUKT ROLIGA tester och irreterande regler, vi garvade hur mycket som helst at de dar bebisarna de ska ta hand om i en vecka. -Look it's not a real baby, "bang bang, floooopp". Sadie foljer reglerna strangt medans Ben borjar trottna, de blir lite strul dar emellan dom och Ben kollar upp prastens bakgrund och sa garv garv mera garv.
En klart vard film att se -hey! den maste ses!!

SSSSSSSS
utav 10, det ar inte illa ! Blev dock trott pa bruden i filmen for hon ar sa tontig, men det ar ju jag det.. palla med brudar!? ;)


Playday @ Tamy's house

Imorse var det sa underbart skont, hade sovit hur bra som helst eller aa sa bra jag kunnat hittills har i alla fall.
Sen gick jag och Candy pa en laang svettig promenad ocksa ratt skont lite jobbigt nar man traffar pa folk bara jag HATAR  att svettas offentligt men jag har inget annat val, bara ga vidare. De ar val ratt forstaligt att man svettas har men enda.. Jag ar inte van.

Sen simma jag i poolen i typ en timma och laste IN TOUCH en skvaller tidning har, massa skvaller =).
Nar Bret kom hem sen for vi ivag till Tamy det var skont att komma ivag och jag fick mysa med katter, aa vad jag saknar min Rattan! Verkliiigen !!

Ringde Robban idag och han var full och trott, imorgon far han ivag till Varmland. Jag fragade om han ville med mig till nagon Caribbean o och det ville han garna, wiiie jag och han pa en erotisk o...oj var det exotisk det hette kanske? ;) Ska bli hur soft som helst i alla fall.

Skulle skriva en del idag men Catrin kommer och hamtar mig snart vi ska ivag pa bio, sa bloggar kanske senare ikvall om det om jag inte stupar e ratt trott idag!!

pEacE


Fullt upp

Imorse nar jag vaknade och tankte fixa lite med musiken pa min iPod sa Kristina att hon skulle ivag nara ett shopping mall och en strand om jag ville aka med.. Jag och Emma hade ju bestamt att vi skulle ses pa stranden sa det passade skit bra, sa pa med bikinin och lite packning sen for vi ivag.
Emma kom och vi badade och hangde pa stranden i tre timmar sen akte vi till henne och at lite vattenmelon.
Vi akte till ett mall som hette Town center dar jag skulle in pa The body shop... hm jo vi letade lange efter Body shop men det byggde om sa det var stangt, VERY GOOD sager jag..Jag behovde ju verkligen in dar!

Hon skjussade hem mig sen och jag simmade mina 50 langder i poolen sen var det middag.
Grillad gris, bak potatis och bornisas, mums! Fast inte lika god som mammas ;)

Kristina letar klanning till sitt CM party nast nasta vecka och horde om jag ville med henne till Squarl mall, jag skulle ga for mig sjalv och hon for sig sjalv da. Men nar jag klev innanfor dorrarna till mallet ringer Sofie och hon hade inget att gora sa hon kom till mig och vi spana omkring lite. Catrin ringde sa vi fick lite brattom vi skulle in till nage parkblabla Starbucks (ett skit fint omrade typ de 3:dje rikaste haromkring sa nagon till mig) Ben Affleck, Ashton kutcher och Adam Sandler ska ha lagenheter dar.. -gryymt sa grisen.
Jag hann i alla fall kopa tre linnen idag fran RAVE och tva vanilj smorj fran VS. Kanske skickar ut en bild pa det imorgon.. Har tagit natur bilder at Sara eller aeeh natur o natur ;)

Pa Starbucks var det jag, Catrin, Sofie, Stephanie och en ny tysk. Idag drack jag en apelsinjuice. Det var trevligt men jag var ratt trott en valdigt impulsiv dag men aa det ar sant jag behover. Sofie aker till New york over helgen, de kanns lite trakigt och Emma kilar till Orlando. Da ar det bara jag, Catrin och Stephanie kvar typ... Om jag far for Kristina sa ska jag med dom ut imorgon pa en krog i Fort lauderdale, de skulle vara skoj!!

Better go, time to get some sleep!

en kvall pa Starbucks

Idag blev jag lite sma sur, fick inte ga min morgonpromenad och fick inte Bret i poolen for en simmtur..
Jag som fixat en iPod med schyst musik, jag vill ju ut och ga sa langt jag bara pallar i den har hettan!!
Sa javla schyst att promenera med musik har, synd bara att svetten rinner sa det svider i ogonen, for att slippa den varsta hettan borde jag ga ut vid 6 pa morgonen eller nio pa kvallen, men inga utav de tiderna passar mig nage vidare. Sa lat svetten droppa! Sa harligt varmt har, var ute pa garage uppfarten i 20 minuter med Bret, vi ritade hus med sanna dar streetchalks efter jag ritat fyra olika hus reste jag mig upp och det rann nedfor mina ben haha helt sjukt att de kan bli sa varmt, det ar bastu varme har. Aven om Sverige skulle ha 35 grader sa ar det varmare 35 grader har an dar, luften ar ratt jobbig att andas har ocksa sen ar det ju fuktigt men enda kvavt aaaeh skumt ivaf ;).
Idag var det nog 38 grader varmt, de ar ratt schyst. Sa lange Ac:n funkar inomhus och man kan leka i poolen.
Dagen idag har vart helt okej enda var sjalv hemma med barnen, de ar ratt skont att fa lite ensamtid i alla fall nar det saknas en unge for om alla ar hemma ar det for mycket brak och tjaffs.

Pa kvallen sen vid 18.3o korde John ivag mig till Starbucks vid hm vad var det nu road 55? aa en Starbucks i en Barns & nobels butik nara biografen. (jag forsoker lokalisera mig har och lara mig vagarna, kan vara bra).
Emma och jag var forst pa plats, jag kopte en Strawberry & cream without weapt cream (as usual) och en brownie. Senare kom Catrin, Stephanie och Stephanies kusse. Vi satt och prata om allt mojligt, pa engelska Stephanie och kussen ar  tyskar. (austria sager dom, jag fatta det forst som australien, men de e FEL Sandra lilla) Behover ova min engelska sa det ar bra att ova den har ;).. Kan ju sa jag klarar mig, men inte alltid grammatiken stammer.
Sen kilade alla ivag och det var bara jag och Emma kvar igen.. Da kom en dude fram, han pastod sig vara forfattare och skriver om Au pair tjejer, -ni tror sakert inte pa mig men sa ar det, sade han.. sant vi tror dig inte. tankte vi. innan hade vi pratat om killen och Steph hade traffat pa honom forut och ryktena gar att han tar med sig au pairer upp i sin lya dar han forsoker valdta dom.. sant eller ej, obehagligt !! Sanna typer tycker inte Sandra om. men han pratade pa en massa, brukade visst vara i sverige.
Och som de flesta gillar han Goteborgare battre en stockholmare.
Stockholmare pratar konstigt och beter sig som om dom ar saaa mycket battre an alla andra, sa han.. Till och med amerikanarna tycker sa, sa ligger det nagot i det nu eller inte? haha i think so.

Vid elva tiden korde Emma hem mig och nu sitter jag har och lyssnar pa schyst musik min van Sara sant mig, -thank you babiie! Blir sa glad av musiken. Elin ska skicka musik imorgon, hon har med bra musik smak. Jag ska fa pumpa musik!! -PUMPA MUSIIIKEN! (som Tungkung klick, skulle sagt. visst Robban?)
aee Nu e det natti natti for mig imorgon ska jag upp tidigt da ar jag ledig, forst promenad sen ska jag till Emma o vi ska till stranden sen shoppa?

The wind, the birds, the love, the air, the breeze that you been....?
(hihi tanker pa Sara, Camilla och Elin nu)

Loove



Stanna i Florida eller aka hem igen?

Har lite funderingar over hur jag ska gora, snart har ju min halva tid gatt har och jag trivs sa bra har..
Trivs sa bra att jag inte vet om jag vill aka hem, kul att komma hem i september och fa genomlida hela hosten.
Da kanns de det battre att komma hem i november tycker jag i alla fall, det jobbiga da ar ju att jag maste jobba en/tva manader till men jag kommer ocksa att fa vara i Florida langre och det ar ju sa himla schyst har.

Men Robban ar inte alls positiv till att jag har planer pa att stanna har langre. Jag forstar honom, saknar ju hem till honom med, men inte till sjalva vardagen man lever i dar hemma.. Hur kul ar det liksom, vakna, jobba, trana, kaka och sova.. pa ett ungefar ar det ju sa en dag ser ut.
Har ar det i alla fall schyst vader, bra shopping, STRANDEN och tjejerna man traffat har dom e hel skona!
Fast det ar klart vannerna dar hemma ar de skonaste, grymmaste och bastaste en Sandra kan ha ;)

Om jag nu ska stanna har langre, maste jag boka om min biljett (om det inte ar for dyrt), aka utanfor USA och komma tillbaka eller ringa svenska ambassaden och soka om en manads langre visa och sen forsoka far Robban att inte bli allt for sur pa mig..  Har lite besluts angest enda, hur ska jag gora ?
Trivs ju sa bra och det kanns som jag kommer att fa mer ledig tid sen nar killarna borjar skolan, det kommer vara sa mycket lugnare och skonare har i hemmet. Det ar ju den lediga tiden jag njuter av som bast. Sen om jag stannar har blir det en tur till Universal ocksa tror jag, det vore grymt!

Jag, Catrin och nagra till? har planer pa att aka till Bahamas en svang ocksa bara over dagen eller om vi stannar en natt. Det ska bli riktigt nice, annars vill jag aka till Key west en svang. Maste fa se lite mer utav kusten ;)

Hm ja de var mina funderingar.. Hur det blir vet jag inte an, funderar for fullt men jag vet det att  3 manader e alldeles for kort tid for att hinna med allt man vill.. Det har ju redan gatt 1 manad och det ar inte langt till augusti sa det ar ungefar 46 dagar kvar tills jag aker hem =*(

   Eskilstuna vs.  Florida ?    



Send me some music please

Nu mina vanner har jag en uppgift, nar man sitter har borta pa andra sidan jordklotet behover man lite hjalp sa hara.
Jag har kopt en iPod idag, eftersom min mp3 vagrade att ladda har och nu har jag inte mycket till musik att lagga over pa den.
Sa Sara du har en bra musik smak (som jag gillar), kan vi bestamma en bra data tid da du har tid att skicka over en mapp musik till mig?... haha jo igen ;)
Sen alla andra som har min msn har, please send me some good music! ;o)

Till er som inte har min msn och laser min blogg.
Ni far garna skriva in bra musik tips, artister och latar. vore valdigt hyggligt =).
Har inte sa mycket till egen musik smak tror jag sa ar oppen for ny musik.
Jag gillar mest Trance, psychadelisk musik, reggae, svensk hiphop men ocksa Rn'b sa det mesta funkar for mig.
MEN INTE SCHLAGER !!

Vore schyst med nan "pumpa" musik, musik du blir peppad av nar du tranar, springer eller drar en powerwalk, det skulle Sandra gilla.. Vill ha musik man blir glad utav och pigg !



Thank you


Tjejfest @ Catrin

Lordags kvallen blev en lang och skrattfull kvall med alkohol, twister och malade tanaglar.
Vi borjade med att harja lite inne pa publix, sjong svenska latar medans vi valde ut var alkohol.
Hemma hos Catrin sen fixade vi ordning dipp, morotter, cookie dough glass, is bitar och lime.
Nu sa var allting klart for en alkohol picknick pa Catrins rumsgolv ;)

Smirnoffarna slank ner valdigt fort sa da gav vi oss pa Bacardi grand melon, yamiii !
Det var ratt kul att sitta dar pa golvet och kroka haha busiga som vi var.
Vi korde lite twister sen ocksa, slog total knut pa mig sjalv och forlorade mot Emma, DAMN!!
Catrin akte ut valdigt fort tyckte jag :p
-Om ni vill vara mina kompisar maste ni ha mitt nagelack pa er, sa Catrin med ett illrosa lack i handen.
Jaja what a hell... hm valdigt snygga ta naglar man fick, VERKLIGEN! 
Kandes kul att knalla omrking i flip flops idag med de fina tanaglarna imorse.

Auwh sov ju over hos Catrin med och sov med Baby hela natten, sa javla mysig kisse.. saknar min Rattan och Tarzan ENORMT!! Inte for jag vet vad katten heter men det fick heta Baby. kurrrrikurrr

Idag morse madde val inte Emma allt for bra till en borjan, men vi tog oss en liten frulle och gled ner till stranden.
Havet var lika underbart som alltid och det var val dar jag spendera den mesta tiden.
Efter stranden kila vi till Subway och jag kaka som vanligt en Chicken teriyake med mycke south west! gott gottigott gott. Hemma hos Emma spelade vi monopol och hon vann IGEN! sen kika vi pa Grease en film jag kan utantill, den var min favvofilm for kanske 2 ar sen somnade till den en hel sommar typ, haha.
Catrin korde mig hem och nu ska jag ga in pa mitt rum smorja mig med lite Aloe vera (jo har va fatt lite branna fran dagens tur till stranden) sen somna till nagot schyst pa teve, tror att det ar simple life idag, Wohou!

       

Liite onyktra men en sjukt kul kvall =). skulle lagga upp bilder pa Vattengrejen med men sag att barnen var med pa alla bilder och de far inte hamna har pa natet.. crap ! jaja imorgon ar det en ny dag med nya aventyr.. Yiippi !



 

woo vatten ruschikana (?)

kom inte pa hur ruschikana stavas, ar det ratt sa dar??
Idag har jag lekt med alla barnen, hur kul som helst!
De hyrde in en vattenkana som var i hoppborgs material, wohou sa kul det var =)
Spruta massa vatten pa mig och alla andra :p iii sa busigt!

Sen kom det massa folk da blev det pizza, frukt, alkohol och tarta, hur soft som helst!
Men Bret och jag stanna mest inomhus men det var alkohol aven dar.
Vi dansade och sjong lite granna... See you later alligator....
Det var en trevlig dag och lite rod nasa har jag nog fatt, haha Sandra med roda mulen (tralalalala).

Nu vantar jag pa Catrin och Emma de ar nog har om 5 minuter, sa tankte bara blogga lite snabbt.
Vi ska nog vara hos henne ikvall, dricka lite, lyssna pa svensk musik och snacka skit =)

Kan bli stranden eller nagot annat trevligt imorgon, ska slagga hos Catrin inatt och sa ar jag ju ledig imorgon.
wiie sa skont! Maste gora nagot da !!

Nagon som kan tipsa mig om vilken Ipod jag ska kopa? vilken ar bast och vad ar det for priser pa dom i sverige??

See yaa



 


You look like an loco..

With your curve body..
Me? no no i'm from sweden. (haha kurviga kroppar har, jojo alla ar opererade eller anabola torskar).
Kom en enligt mig gubbe fram och pratade nar jag spolade av sanden fran fossingarna vid duschen.
Han var trevlig att prata med, men inte vill jag ga pa lunch med en i den aldern eller utseendet.
Sen fraga han om han kunde bjuda mig pa en ol, oo det hade vart gott. men No!
Men han var lika trevlig for det fast jag inte ville ha nagot med han att gora, de var lite kul.
Annars brukar ju folk vanda ryggen till och psssh.

Imorse ivaf sa beslutade jag mig att aka och shoppa innan jag och Sofie skulle till stranden, jag akte till Galleria Mall (i F:t lauderdale) Det var ett sjukt dyrt mall med massa kanda dyra marken. Hittade en jatte fin Juicy couture vaska for en sissadar $ 283.. hm lagom!! Men sa kom Viktoria Secret butiken fram -Wiiiiha i'm in heaven!!
auuwh ville aldrig lamna butiken, fanns sa mycket jag ville ha och allting luktade sa gott, dar kommer jag bli en stammkund. Jag ska ha en massa saker med mig darifran!
Jag kopte 2 lipgloss (de har sjukt bra lipgloss dar), En lila vaska med body mist, lotion och shower cream som doftar sa sjukt gott har letat lange efter den doften, Maria har namligen den. Sen kopte jag saklart nagot sexigt att ha pa mig ;) Men det far bara Robban se inget jag lagger upp har ivaf ;) aah blev sa kar dar inne, ska dit sa mkt jag bara kan och shoppa massa tjusigt till mig!
Fyndade ett ljusblatt nike linne ocksa for $ 10. Det skulle kostat $ 29 eller om det var $ 39 sa dar blev jag glad.

Sofie ringde och sa att henns vard familj bestamt sig for att kila till Orlando i helgen sa hon kunde inte joina mig pa stranden, det var trist. Men jag klarar mig bra sjalv ocksa, hoppas hon far det skoj dar!!
Jag promenerade till stranden och stanna till pa en seven eleven for att kopa lunch och en pressad apelsin juice. sjukt otrevlig personal! Det blev en liten pringels till lunch.
Pa stranden var det sa javla hett ute, runt 40 grader sa dar, sa Sandra packar upp sig och for direkt ner i havet.  Yiiha vad det ar varmt o skont i vattnet! Ibland ar det varmare i vattnet an pa land kanns det som. Jag softade mest i vattnet hela tiden, men det var en jobbig neger som forsokte fa kontakt med mig hela tiden och jag simma ifran honom medans han simmade efter haha knasig typ. Strandgrannen bredvid mig satt med kikare och spana nar jag simma omkring, det var val tankt att han skulle spana in batarna men inte ar jag en bat ?! Traffa en New york bo ocksa som hade lika svart som jag att kliva upp ur havet, i New York ar havet brunfargat ;) Har ar det sa klart och fint det kan bli =)

John korde mig pa en "sightseen" mellan alla mansions som finns langs stranden, det ar helt sjukt vad stora hus folk har. De ar sa grymt fina jag blir helt fascinerad. Men sa undrar jag ocksa vad har man alla rum till? och alla badrum och toaletter?? det ar ju typ en toalett till varje rum i huset. aa jag vill med ha ett Florida hus!!

Har hemma sen simmade jag 50 langder i poolen och sedan borjade jag skaka, kandes som jag skulle krakas. Sa skyndade mig for att ta en yoghurt och ett stort glas vatten, -ar det sa har det kanns nar man svalter tro?
Bret har vart till massa besvar hela dagen, bajsat och kladdat, kastat sonder massa glas som jag har trampat omkring i det, tva sar hittills.. -It feel so good to have this day off!

Har kommer det bilder fran dagen:
1. Viktoria secret baggen, sa soot!
2. stranden at hoger
3.stranden at vanster (stranden tar aldrig slut!)
4. Jag i min nya tranings outfit

      

Imorgon ar det kalas for Alan..=massa barn.




 


Att bygga en leksak?

Attans igen!? Var kommer dom ifran och pa samma stalle..
Den sticker ut och gor ont, kan inte ens sova om natterna pa grund av den.
Jag maste ju sova sa jag har ansiktet mot rummet (sa jag kan se nar nagon smyger sig in och ska doda mig och det hander ju mig valdigt ofta ska jag saga dig) men det ar ju just pa den sidan jag har fatt bula, vet inte hur manga ganger nagon har forsokt ta mig inatt.. valdig tuff natt !

Idag har vi vart pa Wal*mart igen, jag kopte ytterligare tva par mini shorts. Har val fem stycken nu och fler lar det bli, de ar sa sjukt skona. Kommer komma hem som en mjukis tjej sakert, fast inte nar det ar utgang saklart da ar man en hottie ;)
Men man blir latt en mjukis har for att man vill inte ha fina klader pa sig nar man jobbar, eftersom det ar mkt lek i poolen, promenader i 35/40 graders hetta och blojbyten. Inte sa passligt med hogklackat och fina klader da inte.
Ne sa mini shorts, linne, bikini och flipflops det ar de som galler.

Nu ringde Sofie, de skulle in till Miami.. ooo jag vill ju ocksa!! Satan.. Men imorgon kanske man kan fixa mig ett legg, vore ju kalasbra! Det blir nog stranden imorgon med Sofie hon slutar tolv och jag e ledig hela dagen. Tankte forsoka hinna med lite shopping ocksa.. Behover till the body shop och behover alltid en massa nya klader!

Nu kom Lilla John och vill bygga en leksak, omojliigt!!
Jag som satt sa bra har dricker en smirnoff, msnar och njuter av tystheten medans de flesta ar ur huset!
Det ar skont att slippa hora allt grat, skrik och i want that aaauwh i wanted that one MAAAAMM! maaahh!!
Sa later det mest hela tiden.. speciellt Maaaah, MAAAAM, MOM! de skriker pa henne hela tiden, forstar inte att hon orkar. Tur att Bret ar ratt lugn av sig, inte skrikig och grater inte allt for ofta.
Bret och jag brukar sjunga den har laten;

"I love you, you love me we'r a happy family.
With a great big hug and i kiss from me to you
-Wont you say you loooove me too?"
Den e han sa sot nar han sjunger =)
Aa nu ska vi se hur det ska ga att bygga en leksak, nagon som vet det kanske??



Satan dar sprack byxan

Jajjemensan, skulle bara satta i kamera sladden i datorn och riiisch sa var det ett hal..
Attans, jag som bara har ett par jeans har, ska jag ga runt har i trasiga klader??
Hoppas det inte blir varre kanske rentav blir snyggt annars blir det shorts av dom..

Har just kommit hem fran bio med Catrin och Emma det var den samsta bion nagonsin.
Men jag hade det skoj enda =) Harliga manniskor man traffar pa har borta.

pa tal om harliga manniskor, en av de harligaste ska lamna min stad.. kommer bli sa tomt!!
Luderisch kommer sakna sin Bitch.

Foton fran dagen:

  
Jag och horsi pa scouterna, totton var blind.

image52
Joda det ar jag och Homer nu ;o). (7-27-07, PREMIAREN, -i'll be there)


Evening

Jahop da har jag vart och sett varldens samsta och langsta film.. EVENING.
Tur att jag hade trevligt sallskap i alla fall, det gjorde filmen mycket roligare.
Var ingen annan i hela bio salen forutom oss (jag, Catrin och Emma) sa vi pratade pa ratt bra dar inne och nar det blev for kallt sa drog vi en work out, sprang upp och ner for trapporna runt omkring i salen.. haha de va kul!
Bra med tomma bio salar for sanna som mig med spring i benen och for lite klader.
Blev lite andfadd sen, FLAS.. Filmen kandes som en evighet och det var sa kallt i salen fast jag hade jeans pa mig.

Filmen handlade om en gammal tant som ligger infor doden och borjar sluddra om sitt forflutna.
Hennes dottrar undrar vad hon pratar om och vad hon menar.
Filmen spelar upp Gamlingens liv som ung, en dag pa hennes basta vans brollop.
Det var "pirri" (som de heter enligt Catrin) i en stuga i skogen sen dodsfall, fylla och grat.. For att gora den laaanga evighets filmen kort.
En riktig dalig brudrulle inget jag alls kan rekommendera.
Fanns en halv sot kille i filmen, han som alltid var full, kysste sin manlige kamrat och till slut dog, what a guy?!

Kan val ge den ett S i betyg for att de hade talamod att ens spela in en san film..

 

skruvad drom

Vilken kvall... Forstar inte hur barnen kan ha sa svart att lyssna pa en!?
Inte ens en reaktion nar man forsoker fa dom att hora upp.
Sen borjar nagon tjuta, de grater en massa har.. Ar Amerikanska barn kansligare eller bara omognare an svenska? Borjar undra.. Pappan i familjen ar borta nu sa det ar val darfor allt gar overstyr.
Imorgon kvall kanske jag slipper det har iaf da kanske jag ska traffa tva tjejer. Skulle vara skont..

Nu har barnen gatt och lagt sig och jag funderar pa mina nara och kara dar hemma..
Saknar dom sa himla mycket.
Drommer om mina vanner nastan varje natt, tankte dra nattens drom lite kort har;

Jag och Tommy gar langs Mackedonkan i Eskilstuna sen tranger vi hop oss i en mathiss och aker upp till ett hotellrums liknande rum. Dar sitter en full Kattis, Camilla och en stirrande och tyst Sara. Hon ar glansig i pannan, helt knapptyst och bara stirrar runt. Medans de andra blir som helt galna, Kattis och Camilla brottas i soffan, helt plotsligt ar Kattis brost ute och viftar. Vart kladerna tog vagen vet jag inte.. For Sara vart allt sa jobbigt sa hon satte sig i mathissen for att aka upp och ner, lite psykos liknande. Tommy borjade brottas med Kattis och Camilla. Jag satt lungt och drack mina ol med nan annan typ, vi satt och pysslade med nagot. haha skruvat va?

Aven att jag saknar vannerna dar hemma sa kanner jag att jag skulle vilja stanna har mycket mycket langre.. Tre manader ar fort kort, jag vill vara har sa lange som de andra. Men ska fundera lite pa det mer nar jag vart har i tva manader i alla fall. Det gar ju att forlanga visat, men om jag ska vara har sa lange behover jag nog battre arbetstider, lon och en bil.. Jag ar nojd med mina tider och sa nu, men jag ska ju heller inte vara har sa lange.De andra tjejerna har ju bil och kan oftast hjalpa mig men om man ska vara har en langre tid vill man ju ocksa kunna hjalpa till att kora och sen vara oberoende utav andra. Sa vore det nice att bo narmare stranden..

Sa nagon som ar sugen pa at dra ivag med mig en annan gang? Letar upp varsin familj i anrheten av varandra och sa har vi det sa sjukt bra!! haha Jag tycker det later som en bra ide.. Annars en spanska kurs?

Nu ar det natt natt for Sandra..

¢¾

Spa kvall

 Sondag:
Vaknade upp pa tok for tidigt det var stralande sol och vi hade ju planerat stranden idag. TOPPEN!
Emeli kom och hamtade mig vid 12.3o och vi for ivag mot Fort lauderdale, igen. Det ar dar allt hander ;)
Sofie hade just kommit till Maria och hon Maria klev ut ur det stora slottet, det var henne vi skulle hanga hos ikvall.
Hennes vard familj var nagon annan stans. Vi for ivag i den gamla Volvon till Cheesecake factory ett riktigt fint och dyrt stalle sag det ut som. Men pa insidan var det kallt och en massa liv fran baren, ingen vidare matro dar. Jag at Pasta med nan kyckling bit, hur ackligt som helst.. Men sen sa var det dessert dags, baah jag gillar inte cheese cake tankte jag. Men hittade Brownie med varm choklad sas och glass till, yami! Den ska jag ha.
Det var en dessert jag skull kunna delat med alla fyra, den var sa stor och sa sjukt good!! Fick inte i mig hela utan delade med mig, madde lite illa sen.
Nar vi skulle kila till stranden hade regnet hunnit ifatt oss och det kommer inte bli sol forens om 3 timmar igen ungefar. Sa vi akte till Maria igen dar vi kom fram till att vi ska ha en SPA kvall, med mat och film.

Jag och Sofie akte och kopte ansiktsmask, hamtade fotbad och lite annat pyssel. Emeli och Maria akte till Publix och storhandlade, de hyrde Ondskan som film ;).
Nar vi mottes upp hos Maria igen var vadret fint igen sa jag och Sofie tagga till stranden medans de andra lagade mat.. I looove the beach!! den var lang och det var ratt mycket folk (fast klockan var 18.3o) sen fanns det en krog i narheten, jo jag blev torstig !! Vi plaska lite i havet sen lag vi och sola till halv atta. 

Hos Maria igen fick vi lasagne och vin, gotti gott gott ! Efter maten borjade vi fixa var Spa horna ;)
Det blev fotbad, asniktsmask, malade tanaglar, naglar  och at massa frukt!
Hel soft !
Sen blev det film, Ondskan.. Vi hann sen en timma ungefar sen var vi tvugna att kora hem mig, jag blev nastan lite sma snurrig utav vinet, yiiiiha!
Vi hamnade i trafik ko och koade i 1 TIMMA det var vagarbete pa gang, har jobbar de om naterna p.g.a varmen antar jag. Sa bilfarden som skulle tagit oss 40 minuter tog oss runt 2 timmar..

Helskona tjejer jag traffat har! =)

                           
                    
1. Jag pa stranden  
2. Maria o Emeli 
3. Sofie o Sandra 
4. S hjarta R, 1 ar nu hjartat


Filmkvall

Ikvall akte jag och Emeli till en Sofie dom bor i Dania beach (?) soder i alla fall.
Vi hyrde film pa Blockbuster och det tog ett tag att valja, jag hittade sa manga skrackisar jag ville se och sen massa komedier. Nasta gang jag gar in dar ska jag ta med mig papper och penna for att sedan be morsan fixa dom at mig i sverige ;) Hinner inte hyra alla har liksom.. aa kanner mig sa stressad, kommer inte hinna med allt jag vill gora har.. Jag behover mer tid!!
Sofie var en blond trevlig janta fran norrlands trakterna, sen kom en Emma och en Nadime (som jag fatt for mig hon hette, men minns inte) hon var fran nya zeeland eller nage liknande.
alla var i alla fall sjukt trevliga, och vi pratade om att ga ut pa krogen wohoue! Men det blev inte nagot av, de var lite slitna fran gardagen.. Men nasta fredag/lordag blir det utgang.
Sandra kirrar biffen imorgon, -If you know what i mean.

Imorgon ska vi in till Fort lauderdale, bli nog stranden det ar bara 30% regnchans imorgon. Ar man dar tidigt sa ar solen uppe.. Om inte annat blir det val shopping och bara umgas. Sen ska vi gora mig 2 ar aldre saklart, man behover ju vara det e de har landet.. attans! Finns nagra 18  ars stallen for tjejer men da far man smyg dricka och hur bra ar jag pa att smyga med saker o ting?? haha not that good.
Nu blir det att softa framfor tv:n tills jag somnar for att sen vakna upp till en ny skon dag har i mitt underbara liv, yiiha!


Norbit, Eddie Murphy

Idag har vi haft filmkvall, det var jag, Emeli, Sofie, Emma och en tjej fran nya zeeland tror jag det var Nadime har jag fatt for mig hon hette men det kan vara helt fel.

Vi sag Norbit en film med Eddie murphy som spelar 3 olika roller i filmen.
Filmen handlar om en kille som heter Norbit (eddie) han ar lite efterbliven och var mobbad i skolan.
Han var mobbad tills en stoor stoor tjej kom och satte mobbarna pa plats och det hon krave i gengald var val att de blev ett par. De gifte sig nar de blev aldre och dar under tiden hander det en hel del.
En dag nar Norbin blivit sarad av sin fru spelar han upp en dockteater for en skolklass och sa far han se sin barndomskarlek och basta van Kate. De borjar umgas igen och hans stoora stoora fru borjar bli valdigt svartsjuk och crazyyy.. well man fick sig nagra skratt i filmen, men jag gillade mer att prata med tjejerna jag sag pa filmen med ;)

Jag ger den SSSS i betyg. Tycker att den var lite overdriven manga ganger..

Ovader och middag pa Friday

Igar var det en riktigt kul dag..
Simmade mina 50 langder pa morgonen i poolen och sen borjade regnet, osa ner eller ne FORSA ner.
Sen msnar man med Sara lite grann och hon klagar pa regnet dar hemma.
Men har ar ovadret typ 10 ganger varre an nar det ar hemma i Sverige.
Helt sjukt vad vadret skiftar fran stralanade sol till aska, blixt och regn sen kan solen komma tillbaka igen om man har tur. Igar blev hela himlen svart vid fem tiden da jag och Emeli skulle motas.
Men Det gick inte att kora bil i det har vadret sa jag fick vanta en timma till.


En bild over poolen och det soliga vadret.

Sen efter vadret lugnade sig korde John ivag mig till Emeli, hon har ocksa en svensk mamma har.
Sa hennes barn var ocksa sota, annars ar Amerikanska barn valdigt fula tycker jag. Om man tittar i klasskattalogerna blir man chockad over hur barnen ser ut, vad gick snett liksom?
Forstar att vi svenskar ar "Exotiska" de vill egentligen bara avla pa oss, for att fa sota barn ;)

Emeli och jag akte ivag i hennes Volvo 240 till Fridays ett typiskt amerikanskt mat stalle.
Servetrisen var trevlig och fragade oss vad vi ville ha att dricka hon rekommendera nagot med alkohol i, haha undra om jag skulle kunna valja det tankte jag. Men Emeli korde ju sa da ska man inte dricka.
Jag valde en pasta med kyckling, det var saa gott. Det ska jag ata mera utav !
Sen akte vi vidare till Starbucks for att ta en "dessert" dar, det blev en strawberry cream utan whiped cream for min del, den ar god tycker jag! det var sa kallt inne pa Starbucks, burr! Jag har ju inga langarmade klader har sa det ar nagot jag maste kopa. Overallt ar luft konditioneringen pa och det ar iskallt!! Vi for hem till henne senoch prata en massa, hon verkar riktigt trevlig!! Det kanns bra att ha pratat av sig med nagon ny, har ju mest haft familjen har att prata sonder ;).. Vid elva halv tolv var jag har hemma igen, JAG HITTADE HEM!! haha i morkret, sa stolt ;).
Kalas kvall!

Idag vet jag inte vad jag ska gora an, har badat i poolen och nu star Bret inne pa mitt rum och leker. Har han val gjort i en timma nu, borjar bli trist :p.. Kanske blir att hyra en film och hoppas att morgondagen snart ar har for da ska vi till FORT LAUDERDALE och hittade pa nagot dar med 2 tjejer till =)..


Jag pa Fridays.

Better go, bye bye





Enjoy !

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
- I knew Morelli had been involved in a homicide.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ett happy birthday kort -Here comes a 7 year old. Happy birthday

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Friends eller om det var weeds?

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
09.30? (Egentligen 09.38... oolala

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
En film pa CBS och torktummlaren

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Bada i poolen

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Anitas blogg dar jag tog den har undersokningen. (tror det var hennes)

8. Vad har du på dig?
Mini shorts och tjockistroja

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Att jag var pa fest och tappade bort kladerna (hur vet jag inte) Sara var dar ocksa, hon kanske vet?

10. När skrattade du senast?
20 minunter, sen nar vi spela Volleyball i poolen.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, nan matta och sant dar ogras med rosett omkring

12. Har du sett något konstigt på sistone?
konstigt? hah jo sonderopererade botox tanter i mataffarerna med jatte bOObies! Finns gott om sadana har.

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Tidsfordriv tidsfordriv

14. Vilken var den senaste filmen du såg:
The big bounce

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ett hus i nagonstans i Florida, ett i Spanien, en lagenhet i New york, en massa klader och sa bjuda pa en dunder fest i Las Vegas. Sen tar det nog aldrig slut med min livliga fantasii.

6. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
hihi ocksa jag kan slappa en fis!

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att jag ska ha fri tillgang till precis vad jag vill nar jag vill. Ar jag egoist nu? aja i sa fall RADDA ALLA DE STACKARS DJUREN!

18. Tycker du om att dansa?
Hell yeea !!

19. George Bush?
jag och Gugge vi har det roligt ihop vi.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Vincent och hm...vet inte Robban diggar ju Felicia. (Men da har jag stulit 2 namn utav Magda slaktet)

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Overvaga? No way, ar ju har nu och (med melodi) "har vill jag leva o har vill jag bo". no doubt on that one.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Valkommen sexiiii. c'mon!

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna
Homer simpson, Chad micheal Murray, Saaran och Pappa ;o) pappa han ar lustig han..

Oj var det redan slut.. vad ska jag pusslas med nu da??

I mina dar...

Har jag...
[x] rökt en cigarett.
[x] varit kär.
[x] blivit dumpad.
[x ] varit i knytnävsslagsmål.
[x] rymt hemifrån.
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak.
[ ] blivit arresterad.
[x] skolkat.
[x ] sett någon död.
[x] varit i USA.
[ ] varit i Mexiko.
[ ] varit i Afrika.
[x] åkt snowboard.
[ ] crowdsurfat under en konsert.
[x] tagit smärtstillande.
[x] använt ett falskt id.
[x] rört en orm.
[x] vunnit en tävling.
[x] varit sambo.
[
] gift mig.
[x] inte duschat på en vecka.
[x] blivit puttad i en pool med kläderna på.
[ ] haft ett te-party.
[x] spytt offentligt.
[x] spytt i en bar.
[ ] ätit sushi.
[x] åkt skidor.
[x] saknat någon.
[x] gjort en snöängel.
[x] byggt ett sandslott.
[x] hoppat i en vattenpöl som en galning.
[x] fuskat när jag spelat spel.
[x] fuskat på ett prov
[x] varit ensam.
[x] tittat på en solnedgång.
[ ] varit med om en jordbävning.
[ ] blivit rånad.
[x] gått mot rött.
[ ] varit vilse.
[x] varit på andra sidan landet.
[x] simmat i havet.
[x] sjungt karaoke.
[x] skrivit ett brev till tomten.
[ ] trott på lyckokakor
[x] väntat på något som aldrig kommit
[x] åkt rullskridskor/inlines.
[x] sjungit i duschen.
[x] fastnat med tungan i metall.
[x] låtsats varit en cheerleader.
[x] pratat i telefon i mer än sex timmar.
[x] stannat uppe hela natten.
[x] varit rädd för att titta på skräckfilm ensam.
[x] trott på spöken.
[ ] fått sparken.
[x] rökt en cigarr.
[x] badat med kläderna på
[x] skrattat så mycket att jag grät.
[x] snott den här listan från någon.
[x] snattat någonting.
[x] tänkt tanken att snatta något
[x] spelat med i en teaterpjäs.
[x] varit med i en tidning.
[ ] varit med i en tvreklam.
[ ] varit med i en film som gått på biografen.
[x] stått upp-och-ned och druckit vatten
[x] varit ärlig när du fyllt i detta formuläret

Oj oj sa mycket man gjort i sina dar... =)
Sag nagot mer test har nagonstans som jag ska sno, ar lite rastlos och vill inte sova.
-Nej apsolut inte sova!

4:th July - Independence day

JaJaJah idag var det USA's nationaldag och har ar jag.
Fyrverkerier overallt smaller runt omkring huset har och stackars Candy gillar det inte alls (familjens hund).
Vi har haft en lang lekdag i poolen, hur kul som helst.
Pojkarna stylade sina cyklar och skulle stalla ut dom, men dom tordes inte nar det val var dags.
De trodde inte de skulle vinna enda sa det kandes onodigt, pojkarna ar riktigt daliga forlorare.
-Och det ar ju jag med, darfor jag inte vill tavla med dom.  De skulle bli sa griniga nar jag vinner. ;o)

Har druckit nan Smirnoff ice raspberry idag mm sa gott :).
Men nagot riktigt firande tyckr jag inte det har vart, jag vill ju SUPA!
Det ar sakert jatte manga som gor det nu och jag sitter har med en barnfamilj.. Blev lite deppig faktiskt.
Men imorgon ar det en ny dag och da blir jag glad igen. Pa fredag blir det nog lite shopping for min del och en fika med Emeli senare pa kvallen, hoppas hon ar en trevlig janta ;o)
kanner ni hon som raggar folk via Resedagboken?
ja ja ja that's me!

Mitt geting bett har borjat klia nu, skumt jag blev ju biten igar !?
Har pa nagot satt fatt en bula i huvet med, kan man verkligen fa sant nar man ar nykter??
Bulan sticker till och med ut och jag har ingen aning om vad som kan ha orsakat den, haha.


oo fiireworks


Happy 4:th July everybody!!


En vanlig dag i Florida

Underbar morgon...igen.
Morgon promenaden var het och grasklippargubbarna var ute, Candy ville allt hugga dom.
Hon gillar inte andra manniskor tror jag haha. Helt sjukt 30 grader  varmt innan klockan ens slagit 10.
Efter Promenixen blev det att simma 50 langder i poolen, sen kom barnen helt plotsligt hem, redan?
Aja.. Bret borja leka ute sa jag relaxa annu mera i poolen, kanns som jag bor dar!
Har vart ute hela dagen idag, sa skont.

Emeli en tjej ringde mig idag och vi ska ta en fika pa fredag sen ska vi nog in till Fort lauderdale pa sondag. I Fort lauderdale ska vi kanske ut och ata, eller hanga pa stranden och kanske kanske hyra vatten scootrar. Det vore sa sjukt ballt!! gaah. Men fortfarande sa vill/maste jag ut och festa. Alkoholtarmen skriker och rycker!

Sa independence day tomorrow. Da ska vi ut pa en parad forst och sen blir det fyrverkerier pa kvallen. Kanske man ska ringa runt och hora vad andra ska gora, kanske nagon som ska ut pch festa da. Det ar val det man gor pa sanna har stora helgdagar? ;)


Solbrand

Antliigen har man brant sig.. Jag har ju fatt farg sa gott som varje dag, men jag har aldrig brant mig.
Men lyckades fa en rod fejja igar, det tyckte jag var kul haha.
Idag pa min morognpromenad fick jag varsta lyckoruset, jag fick stafras och borjade hoppa runt lite med Candy.
haha maste sett knappt ut, men det ar ingen som ser. =) och heller ingen som kanner mig har!

Nu borjar jag snart jobba, undra vad man ska hitta pa. Hoppas Bret vill leka i poolen, vill helst inte ga till parken eftersom det ar ratt langt dit och vadret ar valdigt osakert har. Aven om himlen ar klarbla sa kan den snabbt andras till svart och det borja forsa ner regn. helt crazy har.. =)

¢¾

Hjalp ormar!

Idag vaknade jag upp till ett tyst hus, sa skont :)
Solen stekte pa, hur nice som helst!
Men jag hade ju lovat lilla John att hjalpa honom att stada hans skrivbord innan jag gick ut pa min morgon promenad. Sa det gjorde vi, det vart sa fint. Barn ar inte alltid sa smarta och staller saker pa bra stallen, pennburken akte val ner 5 ganger men den skulle enda sta vid kanten av bordet ! fast jag sa att det inte var en bra ide. Efter jag hjalpt honom med det tog jag med mig en flaska vatten och Candy ut pa promenad.
Lyssnade pa psytrance, helt underbart att ga har och lyssna pa det. Men helt plotsligt mitt i laten borjar det ssssscha till, huh? det var nagot nytt i den har laten :p..  men sa kanner jag Candy rycka till och da ser jag tva svarta ormar som ssssschar at mig, gaah! jag stanna till och stirrade tills dom slingra sig in i buskarna.
det var ratt ballt :). Men svarta ormar ar inte farliga har sa det var sakert nage snok liknande. Efter var promenad rann det typ om mig (sa j*vla hett har) sa jag dok ner i poolen och stannade dar i 2 timmar. kristina kom ut med ett apple, vatten och en flytmaddrass at mig. -auwh de har ar livet! Hade musik pa ocksa, sjukt bra radiokanal har med massa bra partymusik, -JAG VILL UT OCH DANSA !
Sen kom lilla John ut och vi lekte runt i poolen. Sen sa han att han ska bli en Lifegard och da sa jag att man maste ha muskler och vara tranad.. Sa da borjade han dra runt pa mig medans jag lag och flot pa maddrassen, niice ;).

Efter det tog jag en lang skon dusch och at middag. Grillad koballe blev det, mums!
Sen ville Alan leka med mig i poolen sa jag hoppade i igen, vi spela boll. bra for arm musklerna!
Men nu var solen borta sa det var inte lika kul..

Akte till super Wal mart sen dar jag kopte nagot till min Mp3 som gor att jag kan satta fast den pa mig nar jag ar ute och gar (istallet for att ha den hangandes), Rimmels lappglans (doftar mumsfillibabagummi), skvaller tidning, tre SMA naspluppar allt verkar saljas i storpack har haha). Kristina har kopt hem mera smirnoff ice Rasberry nu, mums! Ska nog ta och hamta en med det samma sen glo pa en rulle och bara njuta av mitt underbara liv!
En sexa smirnoff kostar ca 105 kr har. En 12 Heineken (flaskor) kostar 98 kr om jag verkligen tittade ratt. 
Fan att jag bara ar 19, blir sa sur pa mor och far. kunde de inte tankt till lite?! foda mig pa tok for sent..

Hoppas ni har det bra i min kara Etuna stad!! 

Pojken som inte fanns

Nu har jag last klart ytterligare en bok av Dave Pelzer vars titel ar, Pojken som inte fanns.
Den har boken var lite tjockare men minst lika bra att lasa.
Det handlar om hur han hoppar mellan olika foster familjer och gor allt for att anpassa sig.
Ar inte sa bra pa ett recensera bocker, jag har ju gatt ut skolan sa jag behover inte anstranga mig med sant langre.. Men jag vill enda rekommendera den till de som inte last den. har precis borjat med den tredje boken "Pojken som overlevde".

Snodde ocksa har en recension fran nagon hemsida pa Google (for den som orkar lasa):

Pojken som inte fanns är den andra boken i Dave Pelzers verklighetstrogna boktrilogi om sitt eget liv. Han har fångat läsare över hela världen, och har även förändrat inställningen till livet hos många.

David Pelzer är nu tolv år, fortfarande instängd i sin mammas fängelse. Han sliter för att göra Henne till lags, men på grund av sitt behov av alkohol och sin psykiska störning visar Hon honom ingen som helst nåd. Han misshandlas och förnedras. Detta har nu pågått i åtta år.

Plötsligt tar allting vändning. Skolsystern på Davids skola Thomas Edison Elementary School slår larm till de sociala myndigheterna. Äntligen uppdagas den bittra sanningen, vad som egentligen har döljt sig under den finslipade ytan hos familjen Pelzer. Fallet klassas som en av Kaliforniens allvarligaste.

Men helvetet är inte slut där. David flyttar emellan fem olika fosterhem, och har därför ingen chans att riktigt få känna sig hemma. Han gör vad som helst för att bli accepterad, och blir därför ett lätt offer för skolkamraterna. De driver öppet med honom, men David säger inte ifrån. I hela sitt liv har han varit isolerad från den övriga världen, det här är tillfället att ta revansch. Han låter sig hunsas runt, han stjäl och ljuger. Detta får honom att verka som en första klassens bråkstake, vilket folk tyckte var vanligt för ett fosterbarn.

Inom sig kämpar David med banden som fortfarande är knutna till sitt förflutna. Han älskar sin mamma, och hoppas ständigt att Hennes hat mot honom plötsligt ska ta vändning. Men när Hon i domstolen fullkomligen lämnar över honom till myndigheterna, så som man slänger en soppåse i soptunnan, blir hoppet om ett normalt liv med en biologisk familj allt mer utom räckhåll.

Att passa in är inte så lätt som man kan tro efter en bakgrund som denna. Det blir långa, hårda år. Men David är säker på att han ska klara det, och det är det som håller honom uppe. Samma hopp och dröm som uppfyllde honom i källaren i väntan på Hennes nästa befallning, finns i honom nu också. En dag ska han lära sig att flyga. En dag ska hans liv bli betydelsefullt. En dag ska han lyckas!

Pojken som inte fanns är en stark och betydelsefull berättelse, som verkligen förmedlar något till läsaren. Den visar hur svårt det kan vara att passa in i allmänheten, och hur viktigt det är att få ha en trygg och säker plats där man får känna sig hemma.
Jag berörs väldigt starkt av den här uppföljaren till Pojken som kallades Det. Alla de tre böckerna skiljer sig från varandra på ett unikt sätt, ett sätt man inte riktigt kan sätta fingret på. Men en sak vet jag säkert; Dave Pelzers boktrilogi är en berättelse man inte kan låta bli att beröras ordentligt av.


JATTE JATTE stOr

dagen har flytit pa ganska langsamt men enda inte.
Skulle kopa naspiercing idag, och de har bara JATTE JATTE stora..
Sa jag var tvungen att kopa en JATTE JATTE stor tills vidare, det har redan borjat vaxa igen lite granna.
och nar jag kopte den JATTE JATTE stora sa fick man en till JATTE JATTE stor.. baah jag ville bara ha en!
jaja fick trycka igenom halet med en nal forst och da sa Kristina nej!! nu maste vi gora rent det, sa nu har jag fatt alkohol till snoken att tvatta morgon o kvall. haha sa omtanksamt.
ska leta upp en liten liten plupp..
Vi var pa ett mall som hette Coral springs (annars lag det nara Coral springs iaf) tror jag och det fanns sa sjukt bra affarer massa som jag ville ga in i, men bret var inge sugen. Sa kanske imorgon om det ar daligt vader har sa ska jag latt ga dit och shoppa. annars vill jag glassa pa stranden och leta vanner ;)..
En Emeli ska ringa mig imorgon sa ska vi ses i veckan, ska bli kul.

Nu ikvall har jag och Alan lekt i poolen spelat "Volleyball" det var kul att fa spela lite, har alltid kul i poolen.. =)

Horde att det ar kallt i New hampshire, eller kallare an det som ar har. det kanns trist..
Nagon som vet hur vadret ar dar under Augusti manad? New hamsphire ligger narma Boston.



RSS 2.0