I wanna be a billionaire


Cute !


BRUTALT

Vaknade upp inatt ville gråta.. så frikin' ont gör det och det slutar inte. Mitt huvud har skaffat sig migrän ännu en gång. Minns under en jobbig tid i livet tidigare att jag kunde få det ibland men att det också slog ut min syn, tappar perefferi (?) synen helt. Det blev liksom som nån sorts spegel syn!? Nu har jag som tur är inte så, jag har ju varit på jobb fast jag borde luggit (värmlänsktg ord för legat) hemma kanske. Bara att det känns nästan som det gör ondare när jag inte har något att fokusera på. Det är min högra sida som sviker mig så här, vad har man gjort för fel när det smäller sådant?

Receptfria medeciner är inget du hittar här i norge heller, förutom illegala piller på plattan!  Men om man kombinerar två paracett och en annan typ av piller så hjälper det för stunden. Ett tag alltså. Men hur länge ska det pågå, detta är dag nummer två möjligen tre. Tvi !! Må du vara väck imorn för då finns det ingen tid för paus och chill.

Väntar in Hanna som ska få komma in innan jag stänger av, trist med två nycklar på tre personer. Men det funkar och vi jobbar ju allesamans på samma Scotten. =)

Molle var förbi mitt jobb idag och gav mig Polka choklad och Skogaholmns limpa, hur underbart är inte det?! Vid migrän rekommenderas inte choklad men vafan vem kan stoppa mig?? O så mycket annat som inte rekommenderas här i livet, så farligt kan inte något så otroligt gott vara! Jag vet det bättre än internet ;)

Häpp häpp sweet dreams


Gråt dina tårar


Nostalgisk svensk hiphop

Ååh vad fina minnen jag har, saknar det som varit och längtar samtidigt till det som komma ska.
Organism 12 - Karlakarl, haha så sjukt att jag verkligen kan hela låten som för övrigt är rätt hemsk ;)
Alla gamla godingar finns på youtube men hur fan kan jag lasta ner dom till min iphone? Jag har inte DC++ längre och vet fan inte vart man hittar svensk musik annars. Förvirrad letar jag omrking på internet, samtidigt som just nu Kapten Röd kör en melodi.. Vart tog egentligen all min musik vägen från förr!?  musik är bra och med min huvudvärk så pallar jag inte se på något, ligger i ett mörkt rum och diggar skön musik och tusan nu kom jag att tänka på mat. Har faktist inte ätit ontlig mat på nån dag nu, endast knäckerbröd. Blir jag hooked på något så blir jag ;) och när man ändå inte känner någon smak så känns det inte lönt att äta något "varmt och gott". Fast nu skulle en toast sitta fint !

Kanske man ska kosta på sig en Samson frulle imorn med kylling och Pesto, Jami!


nu ännu en paracett och förhoppningsvis en god natts sömn.

-Maria går på vägen.... kommer du ihåg!! KUL

Tjenixen

Jag finns fortfarande, men bara inte här lika ofta ;)
Händer lite väl mycket nu och jag har väl egentligen inte haft tid och ork, det är sommar och efter att varit i Thailand så känns det inte som jag har så mycket att berätta.. För här är det inte lika spännande. Jag jobbar mest, jobbar jag dag dricker jag på kvällen och jobbar jag natt sover jag bort hela dagen. Att gå på gymmet är ingen hit när man aldrig är frisk, tydligen farligt att träna när man är sjuk. Hujedamej!

Jobbig tid just nu faktist, det som kommer att få mig bättre är 1 september. THE day när jag äntligen ska få ett rum, en lägenhet. Tänk att äntligen få packa upp alla lådor, att kunna välja vad man ska ha på sig utan att behöva karva i små stökiga klädeshögar. Livet i lådor är ingen hit och så har jag nu levt i över ett halv år, det suger musten ur än.. Eller ja i thailand var det ju sweet för där behövde du inte mycket kläder ändå.

En tur till Eskilstuna har hunnits med och jag längtar tills jag kan ta mig dit snart igen. Det kommer iofs två stycken stjärnor därifrån hit till nästa helg, lång weekend !! Då jävlar ska det bli.. Sara och Li goes Oslo once again ! Lovely.

Nu ska jag försöka rydda ordning lite här uppe på loftet, Majja tvättar och jag vill att hon ska komma hem till ett dammfritt loft så vi sen kan möblera om. Ingen som behöver ett boende i Oslo!?? Super fin lägenhet mitt i centrum. från September, SUPER bra månad!! Kom o se kom o se



3 stjärnor från Etuna !!


RSS 2.0