paradise

sorry sorry, inte upptaderat pa evigheter, varfor? For jag har fan inte tid med att sitta framfor datorn o odelagga min fina semester.. fyfan vad det ar underbart har !!

Har hant en javla massa sen jag skrev sist och jag tankte lite kort o snabbt bara skriva en bit om vart jag vart o sa vaa.

Efter Ao nang beach for vi ivag till Koh samui for att mota upp de andra lirarna..
Det var Hebas, Piir, Jacob, Mattias, vannassa fran thai och Lollo med skaningar.
 Pa batresan dit som gick ifran suratani, jordens smutsigaste stalle med de storsta kackerlackor jag nagonsin sett fyfan jag hatar det stallet jaaa, sa motte vi ocksa upp Anna och Tessi tva hel skona brudar ifran Helsingborg.
Vi tog in pa samma stalle som killarna helt okej place till billig peng mitt pa beachen, 15 minuter fran subway. mm tro att vi at mackor!

Samui hande en hel del, vadret var ratt molnigt men partylivet var helt klart igang..
Viking blev valk mitt och tjejernas favvo place, men vi gled in pa en hel del andra pubar med. Samui ar storre an jag trodde. Andra kvallen dar drog vi in till Lamai for att halsa pa Henriks thai mama ;)
Hon ager en bar dar inne som heter Suta? bar.. Manga villiga brudar dar vill jag lova, vi blev bjudna pa shots, drinkar och fan vet vad. sen nar det ar stangningsdags staller mama fram tva halvfulla flaskor sprit och de ska vara slut innan vi far ga.. Tro att vi blev fulla, klockan fyra mitt i natten bestammer sig mama for att bjuda pa kak pa ett fancy stalle ute vid havet, hur trevligt som helst. Hon var grym ocksa Cherry en thai tjej som jobba pa hennes bar.

Efter hart festande pa Samui var det dags att forlanga Visat pa imegration, fick endast 7 dagar FAAAN! det ar visst max.
Efter det for vi ivag till Koh phangan for annu hardare fest... oo vad jag alskar den on, dar har jag engentligen massor att beratta om men jag har inte tid nu.. torstig!
Fester vi hann med pa pa koppan var, Half moon party (skon trance mycke fylla), Jungle experience (mork mjuziik, bra folk, mycke bra fest), efterfest pa ban sabai (sandra var ratt trott dar, Lollo med tror jag ;) men det var schysst och nagra groggar blev dt ocksa dar, en vilodag!, Fullmoon party (extremt mycke festande och extremt kul men jag gillade nog jungle battre).. alskar koppan det ar en bra o och den har nog allt dar, Amsterdam bar med den schysstaste utsikten och den festaste backen var toppen men servicen kunde vart battre kanske de inte borde roka sa mycket av sina varor. det gar very sloooow you know. Mushroom bar var fin den med, mitt pa beachen ocksa toppen veranda!!
Efter allt festande pa koppan var det bara o relaxa pa stranden hur soft som helst och helt plotsligt inte en kotte kvar pa on :)

Efter 7 dagar var vi tvugna att dra till samui igen for att forlanga visat som vi trodde skulle funka an en gang men ikke! only works one time! You have to go over ocean.... FAN SA JAVLA SURT!

jaja back till koppan boka visa run till Burma.
Resan till burma var verkligen HEMSK! forst natt bat som var fylld av folk som lag o trangdes pa sma madrasser, sen mini van och vantan aterigen i SURA FUCKING TANI och sen Mini van igen till en Rayong dar vi ska ta en long tale bat over gransen till fattiga landet Burma.... Det STANK helvete, vattnet var fyllt av skit och husen var forfallda.. En upplevelse ja, men fy sa hemskt.. I burma rycker folk i dig som galningar, de gor allt for pengar liksom... riktigt illa!

Efter Burma akte vi tillbaka till sura och sen hyrde vi taxi till Ao nang och tog sen baten till Railey..

RAILEY ett stort javla ap paradis!! har ska vi nog stanna sista tiden innan bangkok..

More to come, drinken kallar som sagt



Puss o kram groda i ram

RSS 2.0