ööh

jag tror jag är på bättringsvägen och det känns lite rart att vakna upp och fortfarande kunna andas, kan det verkligen vara så att jag ska bli frisk någon gång?


checka !!

http://hejbloggen.devote.se

, Rastlösa föredetta arbetslösa föredetta kollegor .
- Nu mina nuvaranda vänner -


Nattainlägg

Ett litet inlägg så att min pappa fortfarande vet att jag finns här i cybervärlden :)
Jag har precis kommit hem från jobbet och en lätt after work sådär 04 med taco och brus, det har varit en super kväll faktiskt och jag har varit på skikkelig godt humör kvällen igenom !! 
Upptäckte när jag tvättade bort sminket att vattnet blev helt rosa så jag ser mig i spegeln och visst är det blooooood som kommer. Halloween blodet droppar ur min näsa!

Tänkte visa er bilder från Oktober fest och Hejdå Angus fest men attans att kameran ligger i den obyggda garderoben i hallen och jag sitter i sängen. Way to far away! Jag har också lyckats tappa linslocket till en digital kamera.. Way to go girl! Måste lämna in min rosa kärlek på expert doktorn.  

härligt nu är mitt papper inte längre rött och jag kan äntligen gå till sängs, ska fan strax upp o jobba igen. Ska pyntas till en liten djävul halloween till ära. Hoppas jag får komma av i tid för en öl och en sväng om på golvet med spexade människor ! Har ju insett att det inte är någon ide att vila för att bli frisk för det sker ändå inte.

Ha de !  

Jag stinker

Jag stinker arbetande kvinna för det är vad jag gjort idag, ARBETAT. Jag blev inringd på jobb tidigare än väntat och jag som precis hade tänkt stänga ögonlocken för lite mera vila.. Nej inge vila men massa skakis kom jag på jobb. Vodka gör tydligen så mot en!
Ett bord på varje station startar jag med till full styrka är kommen, en glad överraskning på jobbet var att vi fick ha NORGE t-shirts på oss. Jag gillar sports t shirts, dom är mjuka och lena! Sen är dom inte beiga utan röda som NORGES flagga förstår ni.
O'learys var nog så fullt som det kunnat bli både utanför och innanför. Det var min första upplevelse av ett stressigt O'learys och jag vet att det kommer till att bli mer för nu är det sport säsong, tippeligan, eliteserien, championsleuge o bla bla bla. Jag kammade hem fetaste notan hittills och känner mig faktist stolt över det. Det är den som gör att jag kanske kommer sova gott inatt av ren utmattning.  Förhoppningsvis har jag lärt mig massor idag också men det får visa sig, är ju landskamp på tisdag igen. Hejja Sweden!
Grattis Norge .


Vi drog ut för att motionera.. stackars Jocke som krascha i trottoaren


Jossan vet hur man cyklar på en norsk bysykkel !!

Japp jag borde egentligen ta en dusch min arm påminner om något från filmen Memento men att mina fötter stinker kan jag nog somna med, dom är liksom rätt långt ifrån min nos. Ja det får bli imorn, nu blire movie!

hade'


Byggarmester SaSa

Har börjat byggar garderoben och skulle kunna vara klar nu om det inte står i manualen att jag behöver en partner såå jag drar och bowlar i hopp om att finna en partner !

Hejsvej



Partysvensker - GO HOME


Efter jobb..



Team O'learys



Föredetta Scotsman + Pannkaks kocken



Osså bossen va !!



Vad hände här ??


RSS 2.0