Shopping

Bogstaveien shopping idag.
Min endaste plan var att jag skulle in på Peak perfomance affären men när jag väl kom fram dit så såg jag hur butiks tjejen just stängde och låste igen dörren.. Hur jävla bra kändes det.
Men bättre lycka nästa gång som må bli på måndag för det är min chans att lämna tillbaka jackan jag köpte på Carlings ifall jag nu skulle hitta en bättre ;) Carlings jackan är jävligt fin den med och några tusen kroner billigare frågan är om den kan hålla en tjej varm över en vinter i norge?
Köpte också en svart hoodie med hög krage och luva med en söt woodoo docka på. Inskaffade mig en sån krage också som syns i varje skyltfönster, tyckte den passade så bra att ha över axlarna haha. Den är lila och söt!
En svart klänning med paljetter på framsidan har jag med köpt. Nästa löning eller tips helg ska jag ta mig en ny tur längs gatan, finns en massa affärer där att gå igenom. Som en ny stan liksom ;)
Körde IsKaffe maraton också så nu har vi 10 stycken här hemma, finns gott om 7 eleven i byn.

Nu väntar jag på mat blir noisetter med kött och Beasås. Sen vette tusan, hade varit kul med fest men de känns långt bort jag är egentligen helt oladdad. Får ladda för nästa helg då jobbar jag första men det är ju Halloween eller kanske Helloween. Lisas syrr kommer på besök så något göjj ska hittas på.

På återseende !

snart kommer snön

Jag känner hur den knackar på Oslos dörr, det är inte långt kvar och det är kallt !!
Jag har sovit alldeles för lite eller det känns som det iaf men ska strax iväg till jobbet, trodde jag bara hade två dagars arbete men så är det ju inte riktigt. Blev lite depp! Men gött med dagspass nu när man inte har cykeln.

väntar på att mina beställda saker ska komma, någonting borde ju komma in idag !!
pleaase schnälla

Vi snakkes dååå

En dag på stan

Nu är jag hemma på en quicky before StepStyrke, har haft sån lust på att ta en öl eller en god drink där på sör men nej idag ska det tränas..

Majja och jag har varit och spist på noodle pie, låter nasty men det är gott! De ligger på ryes och har thai, japan och kina inspirerat. Gott !! Har planer på att hämta sushi där åt oss fyra ikväll.. Om Majja kommer förbi sen då, she's welcome :)
Efter maten gled vi in på Bianco och förälskade oss i varsina skor, hon ett par svarta snyggingar och jag ett par bruna underbara stövlar. kun 700 .-
Sen gick vi på ISkaffe jakt för om du sänder ISkaffe till ett nummer så får du hämta ut gratis iskaffe på 7 eleven, vi kom på den smarta ideen att vi går till alla seven för att hämta ut en kaffe, sagt och gjort.. Vi stoppade vid 8 stycken när vi tog en break på scotten där vi hittade Lisa.
Nu var vi tre!! Gick till White water (?) och jag hittade en lila väska från Volcom, jävligt fin ska du tro.
Sen blev en fika på sör och Elin hittade också dit.
En helt perfekt dag, just what i needed.. Tänk att jag egentligen tänkt stanna hemma för att rydda upp efter helgen!? Ne denna gång är det inte min tur. Inte allt!! De har mer fritid att göra det på än jag :)

Time to break a leg heter det va!?
Heippa!


Dumt att gnälla

Efter den här helgen är jag lite lätt sliten... nej fan tänkte bara dra ett klago inlägg här och nu kom jag på att vafan ska jag gnälla för?! Jag trivs ju bra på mitt jobb, jag har egentligen haft en bra helg trots jobb (tänk spara istället för slösa) jobbat med David har varit hur kul som helst. Synd att vi inte jobbat oftare ;)
Nej inget gnälligt inlägg, helt onödigt när jag faktist mår prima !!

Igår hade vi tänkt dra en fest efter jobb men riktigt så blev det inte men lite nach hade vi hemma hos oss det var jag, Sonia, David, Majja, Hjärtat, Mickes bror, Micke och Chris. Det blev kaffe baileys och nintendo wii.
Jag lät såklart mina gäster vinna över mig nästan varje gång bara för att de skulle känna sig bekväma liksom.
Sann vän som man är!

imorgon har jag fri, min plan är att gå upp med honom och hinna ner på stan för att köpa en gåva till hans bror.  Men han ska säkert upp om bara 4 timmar så vi får se hur det blir med det, han får försöka få mig upp ;)
Annars får Majja väcka mig här, tror bestämt vi har besök. Yeei
Jag börjar till att bli lite trött nu men har suttit ute med Jimmy o väntat på den rätta taxin som ska köra oss hem och den kalla luften gör en faktist pigg.. typiskt!
Dumma piratebay vill inte fungera heller, ville lasta ned CRANK 2. Någon som sett den?


Nattii natt

Akerselva


Jag ska ut på promenix längs elva..
se så fint det är och farsan tusen takk igen för en alldeles fantastisk kamera :)

  '

  

   

Så att Oslo är smutsigt är ju väldigt sant men också jävligt vackert !
Vad tycker dere ?


hihi nattvaken

Jag har just hittat en as ball hemsida som heter PS.no.
Där har jag nog hittat mammas julklapp som jag ska köpa hem, plus en gåva till honom och såklart en data väska till mig och hehe something secret.
Meen jag känner att jag inte kan lasta hem massa saker nu så får vänta tills imorn då jag kanske orkar checka in lite mer vad jag tänkt köpa.. sova på saken liksom ;)
hihi så kul med presenter... snart jul det vet ni va?!
De gamla vin tanterna som kommer på mitt jobb är redan ute på jakt, dom är så söta!

oj där vaknade Micke.. Vi är två stycken i familjen med sömnproblem.
Skönt att faktist få säga god natt till någon :)

Fredag imorn och jag befinner mig som vanligt på jobb, idag var det slitsamt.. att vara rydd gör mig trött.
Mina skor är helt utslitna också så jag måste verkligen verkligen investera i ett par nya efter helgen. Det är vad min tips får lov till att gå till.. vettigt jaa

Beställde mobilt bredband idag, med kontant kort. Hoppas det kommer snart för i butikerna tycks det aldrig komma ut.. sega sega norge!

Sussa gott ni som kan

Soligt

Idag har det varit en jobbig start på dagen men sen en alldeles underbar dag.
Jag har fått jävligt jobbiga sömnproblem igen och sover därför aldrig "på riktigt" vilket gör mig väldigt trött.
Efter att jag i alla fall lyckats somna en tur på morgonen igen så bestämde jag mig för att skita i träning och ta en lång lång promenad istället, runt legevakten, akerselva, cuba parken och grunerlökka.

Hade telefonsällskap, iPod och kamera. Fotade herr svan med alla änder i akerselva.. seriöst det är vackert här !!
Tog mig en tur förbi Deli också för att köpa något gott till en ljus skygg Sondre som jag ska iväg och hälsa på nu innan jobb. Majja ringde just också och vi ska jobba ikväll :D wohou.. Nästan att jag tror jag saknat henne de dagar hon var borta i ett land far far away som sweden! NU känns det väldigt bra att jobba, tänkte nästan inte jobba idag för jag har jobbat så jävla mycket på senaste men vafan pengar och kul folk att träffa gör att det är lite värt det. =) Synd att han och jag jobbar om varandra bara..

Ne nu ska jag ut och gå to the dark side ;)

Byeee

Karatefylla

Igår skulle det bli bokstavligt talat 1 öl som Sonia sa det.
Så blev det inte alls, vi startade på Dubliners med öl, baileys o kaffe och Irish Coffe. Sen kommer grabbarna med shots och där nånstans inser vi att det där med en öl är kört.
Vi åker till Ullevål stadion för att träffa Mario på sitt jobb vi var dom enaste där och det blev en massa öl mer och såklart drinkar. Haha det är aldrig nog tydligen.

Så hamnade vi på Andys och möter upp med en till kollega som också bjuder på shots.. Vad är det med alla dessa shots!? Som danskarna säger så blev vi grisefuolla!! Men det var galet kul !!
Det får dröja ett tag tills nästa grisfylla blir :p

Idag har jag varit latast i världen men det förtjänar jag också på min lediga dag.
Ska vika tvätten och laga mat sen det är det enda jag ska ordna med idag och såklart ta hand om honom som haft en tuff dag.

Imorn är det jobb igen, första vakt då så det är gött. Sen är det natta jobb i helgen igen.
Nu en tur till affären för wok grönsaker till maten. Jaa grönsakerna går att pilla bort ;)

Gossip girl..

..Please i don't get it.. Det är andra dagen på rad det går på tv och jag har sett det en gång på gymmet också. seriöst, vad är det folk tycker är så bra med det? Vad är grejjen?
Jag tycker nog till och med att Hannah montana är bättre ;)
Det här förstår jag mig bara inte på, jag kanske är för gammal serien är nog tänkt för tonåringar.

Jag är tok slow idag.. gick upp vid ett tiden och somnade igen i soffan.. Haha man är en soffpotatis.
Det får man vara då när man jobbar sent. Idag ska jag stå i garderoben på andra etasjen säkert ur soft som helst. Kanske man borde ta med sig en tidning? lär ju bli en del dö tid mellan rushena.
Nu en promenad och så ringa till Majja och höra om det är idag eller imorn hon tänkte komma och sno vårat snabba internet :b

Heippa

Danskebåten..en dag

Ännu en natt på jobb har gått, det är fanimej kallt nu!!
Igår kunde jag jobba i t shirt men idag lånade jag den svarta gensern i baren, var inte lika tuff idag då ;)
Men i Oslo är uteserveringarna öppna året runt också undra om det är för att så sjukt många röker??
Uteserveringar är mysigt men inte fan går det att sitta ute i tusen minus.. Har jag kanske inte blivit norsk ännu som härdar kylan som en pingvin... Snackade med Jimmy i taxin på väg hem om danskebåten.
Det skulle vara skoj med en kryssning till köpenhamn, jag har aldrig varit där heller så detta måste forskas vidare i.. haha tjejer ni vet hur galet det går på båtarna va?

åååh jag saknar våra turer. Sara det var du jag och alla andra!? Rullade runt i korridoren med eller utan kundvagn. Gore hoppar på mig och jag välter i en glashög och blodar ner. Leker med barnen klockan sju på morgonen full som ett ägg i bollhavet. Dansar på högtalarna, mister skorna, får skjuss av vakterna till hyttan och så sinnes sjkt mycket mer.. Efterfesterna på morgonen i trubadur baren är klockrena. allting sker till havs ;) och vips var resan slut...

I miss you my froinder ..

Vi må bare dra på hyttetur igjen!!

Lite utav det och lite av det andra

Idag har jag en lat dag och har faktist inte lust på någonting egentligen men ska nog ta mig ner på byn för att ordna med mobilt bredband kontantkort.. Det kom ut idag för första gången... Hur efter är inte Norge!? Är det inte lite skumt att vi ändå är grannar men sverige ligger way before.

Ikväll är det jobb igen också torsdag, fredag och lördag. Det är mycket helg job nu men vafan helger är inge speciellt ändå intalar jag mig själv. För hur kul är det att trängas bland för mycket folk, inte höra vad de andra säger och att få vänta 20 minuter på sin öl.. Nej bort med helger och hurra för veckodagarna.. Det är dom man ska leva för.. en helg är 2 dagar.. går snabbt som ett tåg. ;)

Just like this weekend då jag hade Camilla och Li på besök.. Helgen gick helt sjukt snabbt.
De kom väldigt sent på fredagen men vi tog oss en tur på kaos och memphis tror det blev lite senare än vad vi tänk oss.. Lördags morgon var det jobb till sju sen kom tjejerna dit och vi körde förfest hemma med spel och sprit! Blev oktober fest på Villla, vi hade de riktigt skoj med dans och wierd musik!! Också bra men mycket wierd :). Söndagen var som tur slapp på jobb.. Hade ju tänk att på måndag skulle jag få vila ut efter en fullspäckad helg men jag tog åt mig lite extra nere i angus, haha känner mig lika utklädd varje gång kilten ska på.
Sen på kvällen blev det ju utgång igen.... :)

Igår var jag shopping då.. skulle skaffa mig mobilt bredband men det hade inte kommit än, köpte ett par jeans men tror jag skulle behöva prova ett par 26:or för att försäkra mig om att dessa inte blir för stora. DET ÄR INTE SNYGGT MED BUTTCRACK. Köpte pärlor och pyssel inne på pandurom nu är det vinter och då ska man pusslas. Köpte också vantar åt uteliggaren Kent ifrån mig och Lisa.. ^^
Sen kom Majja och vi drog till sör för något varmt att dricka, ja kaffe bauleys e ju varmt ;) När vi var varma kände vi att vi skulle kunna ta oss varsin drink också och varför inte en till innan vi går hem så regnet hinner lugna sig? Jaaa.. Så käkade vi pancakes här hos mig. mm gottis !!

Det har varit deiliga dagar men igår när Majja gått så slocknade jag på en gång, i was dead..

Nu staden..... Heippa


Pärl terapi hos Lisa



Det kommer att bli så fiiint!!
Efter nån timmas jobb så drog vi till sör för en kanna öl och så till Nicole för nån sista öl till.
Det var kos.. och för första gången i mitt liv har jag provat kyllingkebab and i liked it!


Slitbiit

Puuuh what a weekend... men imorgon har jag fri och då är det slappa slappa som gäller.
Jag är seriöst död !!
Nu ska jag dra till Lisa för vi är kompisar och kompisar träffas ibland.

Hej håå



-som ett klister..


fin fint Sandra

OJ oj vad jag gjort det fint.... once and again ^^
Blir så nöjd efter att jag städat, tvättat, pantat burkar, kastat sopor och tänt ljus!
Nu ser det ut som jag vill ha det, lagar mat också men ser nu att jag börjat lite väl tidigt. Killarna kommer inte hem förens 20 minuter så jag får sakta ner lite. Känns bättre om jag ordnat med varm mat liksom.
Det blir chicken tikka med lis. mela lis !!
Ser klart på Idol och kör vidare där efter.. Idol är rätt kul förstår inte varför jag inte sett på det tidigare i livet?
Det är helt nytt för mig, startade förra året då när han Maltisern vann. Eller jag tror han vann iaf.

Jag funderar på att gå och lägga mig tidigt för vet ni vad? mitt lock har släppt för öronen och jag skulle kunna träna igen.. Lite snuva kvar men det kan jag nog springa bort. Det är en tanke som tåls att försöka sig på ;) Sen vet jag ju hur jävla tufft det är att gå upp på morgonen, men jag gillar mornar nu för det luktar vinter och solen skiner!!

wii nu var idol slut och jag kan börja igen.... hihi Imorgon kommer ni tjejer!!

Ka sier du ??

Jag har just blivit döv för mitt vänstra öra, det är lock och jävligt irreterande.
Jag har en hel dag fri idag och ska ta det helt med ro, städa lite, gå promenad med Lisa och hoppas på att mitt lock och förkylning är puts väck imorn när vi får besök :)

Sov själv här inatt för första gången, inte helt förjävligt faktist jag tog upp hela sängen själv och hade tv som sällskap. ^^ Däckade redan klockan elva haha

Min nya data har lagt av, eller laddaren har lagt av och utan batterie tycks datan också lägga av :p
 

I got problems

RSS 2.0