Övertrött

Oj vad jag skrattar med Sondre på jobb, han är ett norkst pucko som är jävligt kul att ha på jobb.
Kommer bli för jävla ensamt utan honom att bråka med, vad ska jag göra då? Vem ska jag stöka till i baren för, vem ska läsa mina lappar och vem ska ha iskrig med mig!?

Har sovit så jäkla illa de senaste dagarna att jag är i stort sett helt fucking död nu och tänkte att jag ska nog gå och lägga mig redan klockan tio så kanske man har lust att gå upp tidigt och träna imorgon. Inte för jag hunnit bli frisk men om man tränar ganska lugnt.. typ en rask promenad istället för spring och köra vikterna så gott jag orkar. Det är ju egentligen bara konditionen som är tuff när man är förkyld så det får jag bara chilla med.
På jobbet lär det inte hända någe mycket, idag hade både jag och Lisa vårat första salg kvart på tre... Vi sålde för ungerfär 2000 var, helt syykt! Nu är det öde.

Nu är jag ödelagd och ska glo på något innan jag helt däckar.


Sov så gött vänner

Klockan är över fem, jag är inte trött men har en jävla hosta och varm kropp.. Borde sova men har helt vänt om dygnet.. Kanske för jag ändåååå var med på nach?! Det var det klart värt då jag hade ju fått lov av chefen att få hänga med efter lite övertalan. Det var ju så nära hem liksom.

Sista helgen jag jobbar med Maja och Mario som skaffat nya jobb.  =( Majja ska med jobba sina sista dagar men hon är seg som en råtta och jag hoppas hon håller sig kvar på scotten ändå.. Jag vill jag vill!

Hur avslutade vi vårat fina tid tillsamans då... Jo med en massa massa tull för Sondre ;)
Först ska den smarte norsken få sockret att fästa i hela ansiktet genom att hälla ut det på ett brätt ställa brättet på bardisken och så smälla pannan i det. Han small jaa och inte lite hårt heller han fick som ett tredje öga i pannan som lyser värre än ett trafik ljus. Lyckades han med att få socker i hela fejset, NOOOO. såklart inte liksom, hur tänkte han där?

Vi gjorde en massa bus i hans bar sen kan nog säga att vi lyckades för jävla bra, jag och Maja har en fantasi som skulle göra en clown avundsjuk! Har lust att lägga upp videon på hur Sondra smäller i baren men det går bara via youtube va? Inget man kan bara lägga upp från telefonen??

Ska ta mig en shot av något som ska vara liknande "cocciolana" nu så jag faktist kan sova. Ni ligger säkert redan och snarkar som mina karlar här hemma gör.. MIcke på sitt rum, Zacker på soffan och han i sängen.

Tjillevippen

döötrist

Huvudont och alldeles för mycket snor som nu är grönt för allas information.
Men två dagar kvar på jobb tills jag har en dag fri.. Bara att se frammåt!!
Har sovit till tre idag och ändå dödar mitt huvud mig, sover så grymt dåligt.

Har egentligen inge kul att säga så jag slutar här.


Förkyld

BU! Inte nu liksom.. Jag slår välrdserekord i att aldrig vara frisk.
Vad har jag gjort idag då? nothing, eller jo kikat lite kommande reser ^^

Det som står på önskelistan nu är Thailand, Malaysia, Australien "Golden coast" och så Maldiverna.
Tänk om vi skulle få ihop en sån resa !! Fullt av sand, sol och hav.
Längtar till sommar ja... Det är klart bästa tiden i Oslo nu så det är inte att jag inte trivs här men jag har saknat sommar, bruna ben och att kunna gå i tunna kläder.

Fick lite lust att sortera thailandsbilderna från förra resan nu så jag kan börja med Scrapbook nr 2.
Amsterdam boken blev riktigt bra tycker jag, tror till och med Kristina hade godkänt den ;)
Hon kan Scrapbook hon, massa pyssel där i Florida.
Thailand blir ju ganska mycket större eftersom vi var där så länge, vet inte ritkigt hur jag ska lägga upp det här, men att börja sortera ut efter datum och plats är en start :) Let's do that.


Hej då folkens..

Kino o Kos

Igår hade vi en kos dag bara han och jag vi gick först på stan och hade lunch/middag sen drog vi till RINGEN KINO för att se Jenta som lekte med ilden. Vi hade dubbelsäte ^^ så mycket skönare än vanliga stolar.
Filmen var också riktigt jävla bra och jag längtar redan tills nästa kommer. Så glad att sverige kunnat gjort två så bra filmer på raken !!

Annars tycks jag gått och blivit lite smått förkyld igen, är det ens mänskligt att vara sjuk så mycket som jag?
Måste ha världens sämsta immunförsvar.
Men hellre förkyld nu än om två helger då Camilla och Li kommer !!
så jävla kul att de har planer på att flytta hit, vore ju helt fantastiskt.
yippi kay yey baa

Ikväll och resten av helgen jobbar jag sista helgen med mina underbara kolleger Maja och Sondre.
Kommer sakna dom när jag sitter helt alene och kikar ut över min tomma lilla servering för från 1 oktober krymper vi den och också personalen. Ingen bartender och bara en servetris.


Vår bootcamp

Dag nummer två efter bootcamp och jag har fortfarande träningsvärk i bröstkorgen och vingarna.
Så här gick det till.
Först ställs hela gruppen uppdelat i två mitt emot varandra, vi har också 5/6 st personliga tränare som ska plåga oss genom passet. För under den här timman behöver man verkligen någon som pushar en.,

Uppvärmningen går ut på att vi är uppdelade i två lag liggandes på mage, jag tillhör grupp 2 och hon mitt emot grupp 1.
När vår PT skriker 1 ! så ska vi snabbt resa oss och jag ska fånga tjejen på andra sidan innan hon hinner in i väggen. Det gick bra!! Hon var lite seg där.
Sen ska vi göra detsamma fast liggandes från rygg, mycket tuffare men det gick. Snabbt upp och mot väggen!

Sen var det dags att springa runt i ring, upp med knäna, bak med benen, ner med höger hand i backen, båda händer i backen o.s.v.

Sen började det tuffaste!!  På varje station ska du köra hårt i 2 minuter, LÅNGA MINUTER.
Station 1
Armhävningar (jag är sämst på armhävningar)
Station 2
Springa fram och tillbaka samtidigt som du ska toucha "backen"
Station 3
Ro med gummiband
station 4
Hoppa upp och ner på en halvmeter pall jämfota!!
Station 5
Boxning med vikter
station 6
Knäböj
Station 7
Sit ups med en som står o håller salgdynor högre upp som du ska nå. TUFFT!

round 2
Var det några förändringar som skett på stationerna. Att gå skottkärran, boxas med vikter uppåt, upphopp och rumpövningar!? hah 

När vi skulle strecha sen så var jag så jävla skakis i benen, jag var seriöst helt utmattad och innan jag började hade jag tänkt att jag skulle orka med steppen som var efteråt. Det hade ju aldrig gått. ;)
Det är kul att verkligen köra slut på sig själv att verkligen se hur mycket man orkar, jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig men känner att jag hade velat kunna göra ännu bättre, som armhävningar och sit ups. Det är så jävla svårt :p


Guiness worlds record pilates


Vi tar oss upp på taket.


Pilates instruktörerna !!
Hon i mitten jobbar på schouss där jag tränar, veldi energisk och glad.


Vi slor rekord i norden..
Om det blev världsrekord vet jag faktist inte.


Kul hade jag !!
Avslutade dagen med Pizza och öl på scotsman innan jag lämnade mamma och per på tåg.

Idag är det dags för BootCamp på SATS.
Hm.. vet egentligen inte vad Bootcamp går ut på men det ska väl vara hård träning?
Vet ni kanske?


Mamma & Per



Dom kom med solen.. helt seriöst det är blåsigt och små kyligt men ändå måste det här vara bästa årstiden i Oslo. Mamma och Per kom tidigt i Fredags första dagen hade vi lite bankärenden att ordna vilket betydde att springa upp och er i oslos kanske längsta trappa ca 3 gånger innan vi ser den lilla dörren till HANDELSBANKEN. Men nej det är ett huvudkontor där får man ingen hjälp, ner för trappen återigen för att leta efter ett till litet kontor där de fick ringa banken i Sverige för att bekräfta att jag var där och att jag ville låsa upp mitt kort. *tadaa*


Hotell christiania clarion royal (blanda helt klart det långa hotell namnet men rätt ord finns)
Se vilken utsikt de hade !! Mitt på stan va..

Vi drog en lunch på T.G.I.. Kylling sandwich.. kjempe godt!
Senare gick vi hem till oss för att väcka killarna som lagt sig för en middags nap. De är trots allt lite äldre ;)
Chillade här hemma med nån öl innan vi drog till Yaya's för lite mat, denna gång på Majorstuen. Jävlar vad fint de fått där, två våningar med bungalows och massa fina lys.
Det blev min favorit nr 22. kylling, röd curry, kokosmelk m.m. sterk. GOTT !!



Day nr 2
Blev en tur på staden, lunch på Cafe con Bar (grönland) och hem till oss för wii spel. Vi har införskaffat oss nya Wii resort med 16 lägen och en massa nya kul spel. Favoriten bowling e fortsatt kvar, pinpong var också i topp, fresbee och freesbee golf. Många nya roliga spel. Det hanns med Shots och öl innan vi igen skulle till Yayas för mat denna gång Yayas i VIKA. Det var faktist inte jag som valde att gå dit igen! :b Gästerna bestämmer!


Fint längs AkersÄlva

Kos på taket vårat

Vår favorit shot. Minttu, shakas med is och choklad sås kanske med lite krem för en mildare smak

Nr 22 på Yaya's.


Många takk för en alldeles underbar helg, kom snart igen ! :)


Guiness rekord bok !!


Imorgon bitti är det dags att skriva in sig i guiness rekord bok för då ska SATS medlemmar m.fl. slå rekord i Pilates på Opera huset här i Oslo..
Mamma, Per och Mooole ska också vara med ^^ haha tänk att jag fått med dom på det hära..
10.oo är det inskrivning och klockan 11 ska passet starta, hoper på deilight vaer och ett rekord värt att sätta i boken.. Vi snakkes imorn !!

Älskar att mamma o Per är här på besök ♥
"info" om världsrekordet finns på SATS


Snart kommer dom..

Att vända tillbaka dygnet är inte alltid så enkelt som man vill men jag tycker jag gått upp hyffsat tidigt idag gentimot de andra dagarna som jag inte stått upp förens 13/13.30.
Jag skulle gått upp halv sju för att hinna med en gruppträning men jag tyckte det var för kallt utanför täcket så det blir gym istället. Ska också prova nya kläder som dom fått in på SATS, nu har det Nike där !! ^^
Har egentligen inte råd men tänkte lita mig helt på tipsen resten av månaden, är egentligen bara den här helgen som ska kosta pengar. Mamma och Per sitter på tuff tuff tåget, snart är dom framme så ska jag hinna träna och möta dom borde jag nog skriva HEJ DÅÅÅÅ nu

Hej då !!


S M U T S I G T ! !

Vårat hem är skitigare än vad en utelligares påse med kläder som han haft sen 6 års tid tillbaka..
FY FARAO så det ser ut det ligger seriöst stora bollar av damm och när man ska dammsuga upp dom så samlas dom till så stora bollar att inte ens dammsugarn klarar av dom.
Helt sjukt. Men är det någon som kan se att det är så sinne sjukt smutsigt?!
Killar är fan blinda för smuts.. eller kanske gillar det att näsan täpps igen av dammråttot i alla dess storlekar och färger. Japp här är dom inte bara grå utan röda och lila med.. sött kan man tro men nej jag vil bura in dom och aldrig mer se dom.

Jag tänkte för ett tag sen att nu ska jag låta det gå ett tag så kanske någon annan kan ta tag i det, killarna har liksom ledigt varenda helg och har gott om tid till att städa. Vi bor liksom på 50/70!? kvm alltså tar det max 15 minuter med dammsugarn och då kan man lyfta på det som behövs och dammsuga under också!! Att skura golvet går också på några minuter men det är klart det är lite jobbigare då måste man fylla på vatten och rengöringsmedel inte så att man bara kan stoppa i en kontakt. Att torka av alla ytor kan också vara väldigt besvärligt eftersom man faktist måste flytta på de saker som ligger ivägen och kanske kasta tomma hårsprays flaskor, söppel och annat som borde gått till papperskorgen helt av sig själv.. Ibland händer det att sopporna går till papperskorgen men missar ganska ofta själva korgen och det är ju jobbigt för där kommer dom aldrig till soppornas paradis 6 våningar ner i det mörka rummet. Man borde kunna hjälpa dom dit men istället så låssas man av att man inte ser dom, de får liksom skylla sig själva lite grann.

Skulle kunna skriva så mycket mer om hur jag gillar smuts men jag måste duscha och gå ner på stan för att hitta en dammsugare som kan bura in alla min råttor. Ååååh jag som skulle tränat och bastat, mm säkkurt!
Hade verkligen verkligen sett fram emot att göra ett stram op pass idag. Vill helst bli klar innan någon kommer hem för jag är fan inte på bra humör när jag städar, som tur är skiftar det till ett alldeles jätte bra humör när städningen väl är klar. För att nå bästa resultat så känns det bäst att jag gör det själv också men det vore så kul om någon annan tog tag i det och att jag en dag kunde komma hem och säga åh shit vad fint det är, gott det luktar och vart är våra dammisar!?

Aja... skriva är bra nu är jag lugn, lugn nog att gå ner på stan för en dammsugare!!

Jag bygger

Heej! kika vad vi har byggt upp de senaste dagarna, min alldeles egna garderob !!
Jag är så jävla nöjd, inte bara att mina kläder får en bra plats att ligga på så har vi ju också fått en fet spegel att se sig i innan man går ut. ^^


Massa kartonger !!

Cheese !

Tre garderober klara, fästa med varandra

Inredning med sko hylla, trådkurvar, skuffer och hängare

Oppevarings skuff med rom, spegel dörrar på!

FINISHED !!

Nu är jag officielt en garderobs byggare, just like a big fucking kinderägg !!


Garderobs köp !!

ÄNTLIIGEN !!
Efter hårt slit på jobb helt ensammen på uteserveringen tog vi oss iväg till IKEA.
Jag har nu bränt strax över 5400 på en garderob med 200*201 cm spegelvägg, ooo ni hajjar inte hur schysst den kommer bli. Den är liksom gjord för mig gjord av mig ;) jag är så nöjd med mitt köp.

Nästa projekt är bara att få upp den nu helst så snart som möjligt, jag kan skippa helgens alla frestanden för att få ordning här. Jag har typ aldrig  hela mitt liv haft en garderob rättvis nog åt mina kläder, eller jo kanske på Intagsgatan!? Husker ikke riktigt. Daniel, Anna, Evelina och Hjärtat har hjälp mig till tusen med skjuss och bärhjälp.. Haha inte Evelina då men hon är helt sjukt söt att titta på.. Hon är helt klart den sötaste baby girl jag sett !! 7 veckor gammal..

Men nu är jag för himla trött och förtjänar en god natts sömn inför morgon dagen.. ooo vill bara bygga bygga
Det är liksom som ett jätte KINDERÄGG som ska monteras!! LOOOVE IT


Eskilstuna trip in picture


Jag glider första klass på tåget, en hel egen kupé jag är ganska nöjd.. Synd att det bara gällde från Örebro.
Träffade även på en kul buss kompis från Oslo, tror bestämt vi setts förr men under rätt så suddiga circumstances ^^

Mamma, Pappa och Päron spiser världens godaste smörgåstårta eftersom Jag och Pär blitt ett år äldre.

Vi drar på Grappa och Centro !

Vi är på väg till kalas !!

Vi har kalas !!

Vi shottar iaf inte Fisherman i väldigt små små glas


Jag glor film hos Maria med hennes söta djur.. Dagen efter äter vi Thai och Melwin äter sked.


Lufsen må också få vara med på bild

Jag packar för hemresa, massa massa packning!

På måndagen får jag ju långt hår också hos Maria.. Sugen??
Kika in på Maria's sida and Fake it like Sandra.

Nu är det natti natt imorn är det jobb och sen garderobsköp !!

Ssssch !!


Eskilstuna sover !!

 
  

Men någonstans i den så tysta sovande byn sitter två söta tjejer och dricker pils. hihi 



Tack för ett busigt avslut på tuna resan kompis!!
♣ Saknar dig redan ♥


Looki Looki




Haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha !!!


I väntan på långt hår..

Kan jag väl dra iväg ett inlägg från min nya lilla rosa dator.. DET ÄR VÄRLDENS FINASTE!
Helt perfekt eller den är lite slow men det ordnar man enkelt med ett nytt bättre minne ;) annars har den en batterie tid på ca forever till skillnad mot min förra och den är så enkel att ta med. Jag är nöjd!!

Invigt min nya kamera har jag med hunnit gjort den är också lite slow men det kanske är för jag har 2000 bilder på den!? Den tar helt sjukt bra bilder och jag är super nöjd! alla presenter har varit super ^^
Helt plötsligt ville jag fylla år igen.

Idag har jag varit på bankerna Nordea, Handelsbanken och Forex. Nordea tog jag ut pengar på via mitt norska kort som ikke fungerar, på Handelsbanken beställde jag nytt kort (automaten tog mitt förra.grr) och sån där klumpig kortläsare som man visst ska ha och på forex växlade jag in mina miljarder norska till svenska.
Sen efter alla banker och promenader slutade Sara så jag, Sara, Hon och Melwin drog och käkade på thai classic. Sara bjussade :* Yayas har bättre mat men thai var också helt godkänd !!
Kussefin kommer och jag får en present till som egentligen moster redan avslöjat (tihi tihi) det var en knall rosa mössa och halsduk. Fantastiskt snyggt till min nya jacka som moster redan kläckt ur sig ;).

tänkte ta cykeln hem då en insåg att med all min packning finns det inte en chans att jag kan cykla, jag råkade visst köpa lite snygga kuddar på Indiska också, tjänar endå 100 kr på att köpa dom i sverige!! Svenska priser = bra priser.

Mindre tråkiga är att bussen/tåget som går klockan 22 ikväll tar mig 10+ att åka med och då ska jag sitta ute i två timmar och vänta i bytet, fan att det ska vara så dåliga förbindelser från Eskilstuna till Oslo. Om jag därimot tar 06 tåget imorgon bitti så tar det bara 5.40 minuter EXPRESS VA? Mamma har köpit en biljett som kosta billigt och kanske ska kasta mig på first class så dom också ger mig mat och gratis internet.. Inte så jävla illa pinkat huh? Men jag hade velat komma hem till ikväll, jag har hemlängtan till Oslo!! :b Inte för att jag inte har det bra här men jag trivs bara bättre i Oslo helt enkelt.. o tur är väl det!

Maria har just ringt och alldeles strax ska jag hem till henne för att få mitt efterlängtade hår jag väntat på så länge det är det som hållit mig kvar tills nu..

  
Tuffaste hunden i stan !!


This is luxury!!

Hjärtat bjuder på en alldeles underbar dag till min bursdag med kläder, god mat och en super lott.
Dag nummer två bestämmer jag och Lisa oss för att gå ut på Yaya's och käka mat och dricka chang, yamii.
Efteråt drar vi till hard rock cafe och möter upp David, Kristine och två till.. Hjärtat dyker upp även där ^^
Sen drar vi på Fugazzi!? (ne det stavas helt säkert inte så men det låter typ så) och sista shotten på scotten.. eh ja den behövde vi fan inte!! Men man tycker inte riktigt lika då.
Jag kommer hem alldeles för tidigt på morgonen och väckarklockan ringer inte eftersom jag faktist inte ens satt på den.. Lisa väcker mig typ halv elva, shiit. Jag var full!

Efter jobb var det dags att packa för hemresa, bussen gick klockan 23.
Med alldeles för många tankar i huvudet och med en trevlig busskompis kunde jag inte sova något alls fast jag var hur sliten som helst. Byte i örebro med first class ticket to Eskilstuna.
jag låg över den långa stora soffan alldeles ensam i rummet, synd att det var en så kort tur bara.

Nu är man här och har fått så fina presenter eller ja datorn kommer imorgon men en super duper kamera har min pappa köpt åt mig. Jävlar den är fet alltså och äntligen har batteriet laddat klart så jag får testa den lite. Det är en Casio EXH10. BÄTTRE ÄN BÄST i test tydligen ;) med inbyggd "photoshop" och 10x zoom. Helt underbart kul, nu ska jag lära mig leka i fotoprogram!
Av mamma o Per kommer min present imorgon, den är rosa den är liten!!
Tänk att dom fortfarande kan skämma bort mig så?
Jag är så jävla glad att jag har dom och vet att dom finns där för en oavsett regn eller sol. ♥

Just nu vet jag varken ut eller in önskar någon visste det åt mig.

Sov gott och tusen takk för alla grattisar och presenter !!


MIN BURSDAG

GRATULERAR MED DAGEN SANDRA !!

So far so good.
En snygg tröja från Indiska
Middag på steakers
Shoots och öl på Cafe sör
1000 SPÄNN PÅ FLAX LOTTO.. bomchakalaa haha jag vann på en "TRISS" lott
O en rese plattång från honom min

Från Micke fick jag "godis halsband" som jag kan göra själv :)

ADIOS

RSS 2.0