Ingen sol pa flera dagar...

Jag likert ikke.. Enligt denna har vader sidan sa ska inte solen skina pa kanske 4 dagar. Wot!?
Vart ska man da aka!? jag har kollat hela thailand nu och tydligen har landet bestamt sig for att sol strejka ocksa.
Hoppas dom vet fel!

Jag ar nu i Koh Samet i alla fall, det ar en liten o typ 5 timmar ifran Bangkok. Eller lite ar den val inte om man jamfor med Koh Lipe. Men den ar ganska fin, tusentals hundar, fin strand men utan sol.
Vi motte upp med vara kompisar igar for lite dricka och party pa stranden och det syns tydligt att det ar hit Thaiarna sjalva kommer for att festa, relaxa och ma gott. Det ar liksom inte sa jatte manga blondiner men vi ar ett par stycken ;)
Lyckad kvall och en javligt seg morgon, missa den dar javla frukosten igen.
Har promenerat en massa runt omkring pa Diamant stranden och langs den soderut, hyrt moppe och akt pa nagot som inte far kallas vag. Det gick inte snabbt!

Well har tre natter kvar sen beger vi oss vidare. that's for sure. eventuellt Koh chang, kanske koppan men sakert soderut. Vi far se!

Kino ikvall

Ikvall blir det bio med buckets och popcorn, ska se en thai skrackis som heter 9 kwat.
Tror den kan vara riktigt bra faktist.
Den handlar om tva turister som ska ga in i tempel i 11 dagar har i thailand.
En kompis jag traffat har nere har precis gjort det har elva dagars tempel liv men det var val inget skrack tempel da vaa ;)

annars har jag last goda nyheter om att vi som ar fast i thailand inte behover lamna landet for att visumet har gatt ur utan alla overstay ar lugnt om du kan visa din biljett nar du skulle ha rest hem. Sa formodlingen blir det inge kambodja utan vi drar till koh Samet imorn istallet. Jonny, hans tjej och Linda ska ocksa dit sa det blir skoj!
Funderar pa att dra en yoga kurs ocksa, det sags ju att Samet ska vara lugnets o. ;)

Ta hand om er !


Forlangd semester pa 3 veckor

Stackars mig som blir kvar har i hettan med sol, bad och shopping i bangkok.
Jag grater inte precis. Det var det andra som gjorde! synd for dom med lyllos mig =)

Har knatat igenom sinnes sjukt mycket vapen, millitarer och demostranter.
Har aldrig i hela mitt liv sett sa mycket vapen, taggtrad och grejjer. Typ lite overkligt, men jag fotade och alla var snalla och stallde upp pa bild. Var liksom inte sa obehagligt som man kanske borde tyckt att det var men jag sag det mer som intressant. Vilket javla upplagg.. En massa shopping center ar stangt har p.g.a de roda skjortorna som har demostrerat i flera dagar, typ veckor nu tror jag. Dom har byggt flera duschar, radio hogtalare, toalett bussar, mat allting finns dar. lite som en festival.

Pa vart forr hotell horde vi allt som pagick utanfor men nu har vi flyttat till Khaosan road, Rikka inn med pool pa  taket. Har marks inte av nagra oroligheter alls utan det ar buckets och ol torn overallt. fantastiskt~

Sen bar det av till kambodia for att forlanga visumet, har ju varit har i snart 80 dagar ;)
Efter Kambodia drar vi nog till samet, dit vi velat aka ett tag nu men inte hann.. Bara att nu har vi ju massa tid igen =)

ta hand om er !

Kooooos

Tanka sig...

Forsta gangen jag ar och laser nyheterna sa far jag se om ett vulkan utbrott fran island.. Wooow.
Vad laser man sen, att alla flygningar kan bli installda till 14 maj... seriost!? kan man ha san tur.
Hoppas saklart ingen har skadats, jag laste namligen inte sa lange utan sag snabbt min chans att bli kvar har LANGRE !!! wohoo.. Men jag kan val bara hoppas ;)

Ringa Finnair om 2-3 dagar innan vi drar till Bangkok for vidare information. spannande!

Jag vantrivs liksom inte har, en dag pa Koh Lipe ser ut som sa har.

Frukost, banan och yoghurt pa vart favvo cafe hos Mai.
Strand och sa klart vatten du kan fa, chilla med bok och en hangmatta..drinkar.
Lunch/middag vart det faller oss in. drinkar
film klockan sex pa mr. Poohs bar... som forresten alskar mig haha. och mojitos
internet, Molle har gett mig en dalig ovana tack vare hans fotbollspelande pa internet.
klockan 21 blir det aterigen barhang pa stranden med skona manniskor.

Hur kan man vilja resa harifran!? eventuellt tillbaka till Railey isf for att traffa pa Favvo Micke och Linda. =)
Hur kan man leva sa bra som har!? ni anar inte hur bra allting ar....

Langkawi - BRA shopping

hoolabandoola kom och hjalp mig med mina shopping kassar. Ar det nanstans du kan handla billigt ar det har, 2000 svenska kronor har vi handlat idag for. Det ar en 70 cm rullvaska, tre handvaskor Gio Fiore, tva traningsbagar fran Nike o Adidas, traningsko fran nike, byxor, shorts, tva hoods fran Converse, Body shop produkter you name it. Orginal varor till Tax free priser och i RM. malaysiska kronor. Jag onskar att jag orkade bara mera men an ar inte resan over och vi har mycket nog nu. sjukt billigt och jag LIKERT!

Kunde till och med spendera en peng pa en presten till Majja ;)

Men nu ska biljett bokas tillbaka till Koh Lipe dar jag ska mota Bamboo staven. Darifran far vi bara se om vi vill ta oss vidare, det ar anda helt sjukt bra dar sa varfor dra!? Har god lust pa Koh samet men att det ar SongKran kan gora att hotellen redan ar fulla. well jag hor inte mycket utav er men ni lever iaf det kan jag ser ;)

VARM UPP LANDET AT MIG !!


Langkawi

Oyeaaa! Imorse akte vi en fet bat over till Langkawi vilket tog kanske en timma och sa var det vantetid med pass och sant. Men har och nu, bor pa ett hotell AB something!? Precis pa stranden och gissa det ar sanslost billigt ocksa har, olen kostar 10 kr pa baren och var servetor alksade oss massor och ska ge oss rabatt pa parasailing en dag. Linbanan hogt over traden ar ur funktion sa imorgon har vi bestamt oss att dra ut pa katamaran och chilla till havs.


Eftersom jag nu ar i Malaysia fungerar inte min mobil om du tankt ringa. Men sa fort jag ar tillbaka i thailand ska den vara igang igen.. kanske om 4 dagar. Kanns som jag vill se lite pa den har on ocksa, den verkar ra chill! och folket ar ratt bra pa engelska ocksa =)

En liten VARNING for folk som anvander sig av offentliga datorer, lagg aldrig over bilder fran kameran via en oskyddad eller pirat skyddad dator. Det som hande mig igar, sista kvallen pa drom on, var att alla mina bilder raderades! Datorn at liksom upp dom och pa nagot satt skrivskyddade dom och gav mitt kamera kort virus vilket gjorde att jag inte kunde komma at dom. Samma sak hande for en skane familj. Skane familjen hittade sen en thai tjej pa ett dykcenter som kunde fixa varat problem. Hon hade betalat for virus skydd och hjalpte oss att fa tillbaka ALLA JAVLA BILDER!! Jag blev sa javla glad, hon ar en angel! Tank alla andra som blir av med sina bilder och inte har en aning om att dom faktist kan finnas dar nagonstans men som kanske formaterar kameran och forlorar all information. Det ar hemskt, en hel semester via bilder som bara forsvinner. ROV till Koh lipes internet cafe med tra fargade vaggar. AKTA ER!

Okej nu ska jag se stan. hej hej kul att du titta forbi

Koh Lipe - Langkawi

Hopp hopp valkomna till mig.
Imorgon bar det av till Malaysia klockan tio pa morgonen, tar ungefar en timma harifran.
Jag har aldrig varit dar men vill se den svarta stranden och aka linbana uppi traden =)

Idag har vi varit pa en bat trip, stekt langst fram pa en longtail bat mellan  strander och snorkling. Wow det ar verkligen fargglatt under ytan, tusentals nemos och andra varelser haha. Aliens underneath the surface!!
NEAT! Jag ar kar i det har stallet och ska absolut tillbaka hit, det ar billigt, soligt, vetemjol strand, trevliga thaiare och litet. Men det ar dags att ga och jag hoppas pa att hitta fler parlor. Planen ar att nu dra till Langkawi eftersom vart Visum gar ut efter 60 dagar och efter det tror vi att vi drar oster (?) ut till Koh Samet och Koh Chang. Sen ar det sista turen till Bangkok for shopping och klappa tigrar, om det hinns. :)

Sawadee

Kom !

Ni skulle varit har.. jag vill ha er har!

Hej hej fran tjejen i hangmattan over ett myr bo, dom bits! jag dranker.


Vackert, underbart sa fantastiskt


Aporna pa Railay, de var typ 20 stycken sotisar stora och sma.

Torstig man och solkar kvinna

En dags tur till ao nang avslutades med black och regn

Sista kvallen med Linda innan hon gick in i tempel for tio dagars tystnad och tempel sysslor, hon rockar !


Koh lipe... FYFAN vilket underbart stalle och billigt ar det ocksa. im in love.
Planen var att aka till Langkawi och sen Kuala lumpur, men seriost jag vill inte till storstan nu. inte nar man antligen kommit till annu en fantastisk o. Mina favoriter just nu Railay och Koh Lipe.


Ligga i hangmattor och dricka goa drinkar ar inte alls fel.

Nu ska jag galoppera vidare for ol och green curry med kylling.

Ha dee bra


RSS 2.0