Lördag jaa

Hej och hå !!
Här sitter jag med en just öppnad heineken och den smakar alldeles perfekt -The best beer in the world!
Öl smakar alltid bra efter jobb. ^^
Hade en bra dag på jobb, visade fotboll och kom på mig själv när en gäst frågade hur det gått i en match att jag faktist inte har en aning om hur det gick.. Alltså har jag varit sysselsatt hela dagen på jobb :) Skönt!!
Imorn ska jag med visa fotboll, flera matcher men räknar med att folk är rätt slitna på söndagar.

Igår hade jag en rätt misslyckad middag på Steakers som gjorde att hela kvällen gick till spillo faktist.
Fast det var gott som fan att äta kött, det gör jag alldeles för sällan. Fatta att en köttmiddag går på 600 kr.
Det är typ en halv dag på jobb :p Att köpa kött gör vi inte heller, gillar liksom inte kött som inte är köpt i sverige. Svensk mat kan man liksom lita på.

Idag kanske det blir till att gå o ta en öl någonstans, men kanske inte heller. Känner mig precis inte super taggad.  jobbar kamraterna är på jobb, Majja är på 60 års kalas i sin hemstad och Lisa verkar ha något problem med att ta sig hem till oslo.. hmm. Får se vart kvällen leder...

Leder mig själv in på toaletten nu iaf, en halv liter öl ska spolas ur min kropp.

Adios amigos


Magda. Mario. Popcorn. Glögg

Like old days ♥


Magda, Mario, Glögg, Popcorn

Just like old days !


Kallt kallare kallast

Det är kallt i norge och jag vet det... oo det snöar !!
Mera snö !!!!



Tredje gången gilt med att hinna till ambassaden, ja för vi missade det idag med.. Denna gång uteblev trikken och det är inte okej !! Vanligtvis kommer det trikkar och bussar hela tiden, bara från mitt hem går det två bussar och fyra trikkar, men just denna fungerade inte som de andra. Annars sitter jag på jobb och undrar om jag gjort något dumt, borde jag kanske vara tyst och gå ovetandes eller var det bara rätt att ta reda på hur det ligger till.
Jag försöker locka till mig gäster och det går faktist ganska bra, av sex personer som just kom in kom fyra till mig hurray vad jag ska fortsätta se glad ut ;)

Men nu ska jag plocka med lite onödigt men ändå nödvändigt, finns alltid något att göra !

Vilken miss

Både en och två gånger...kanske till och med tre !

Första missen var tidigt imorse då jag vaknar upp av att jag tror någon knackar på dörren men jag är alldeles för seg att förstå om det gör det... 1 minut senare förstår jag att det knackar på dörren. Molle får öppna och släppa in de män som bokat tid hos oss för att kika på ballen. Två värmlänningar hör jag och Molle trivs med att dom kan snacka samma språk tror jag för det var mycket prat på dom där ute.

Andra missen blir på thailändska ambassaden där vi ska ordna ett visum för vår resa, så att vi inte behöver stressa ut ur landet efter en månads tid. Skönt att inte ha en tidspress!
12.15 har vi tagit oss fram till den så gömda ambassaden på en liten gata vid en skola med för mycket barn!
Vi ringer på, -De e stängt ! Aja vilket jävla skit, vi som gick upp så tidigt och allt.

Tredje missen blev mellan mig och jobbet.. angående vakt skifte, flyttar runt på varje avdelning nu känns det som.

Ja men just en fjärde miss kom jag på här och nu, jag har för andra veckan i rad glömt att gå till banken på lökka och hämta ut mitt nya Bankomat kort.. Med fel person nummer, men det hade visst ingen roll sa surkärringen på banken.. Så nu går jag med tre olika person nummer!? Och snart också bostadslös.. Jag som faktist börjat gilla vårt lilla hem, men seriöst hyran är sjuk. Man kan hitta större för samma pris, så länge det är i schouss eller sentrum.. Jag vill ha nära till jobb, gym och parkhäng !!

Nytt försök med Visum imorgon, klockan åtta ska vi gå upp och jag ska jobba till tre på natten.. Blir säkert en pigg tjej in på små timmarna. tråkigt att inte jobba med Jimmy, vi börjar bli ett bra team tycker jag :) Så bor vi åt samma håll och kan splitta en bulle. Ska inviga mina blöjbrallor på sykkel time, hoppas det blir goare om röva!

Sov gott

London

Helt jävla fantastiskt !!
Min pappa ringde just med en försenad julklapp att hämta ut nån gång under 2010 året, en resa till London!!!
Damn !! Jag har verkligen velat åka dit just för shoppingens skull och såklart lär det vara bra party där med.

Wiie Miljarder tack Pappa !!! ♥

Så efter jag kommit hem varm o go från Thailand så blir det att jobba ihop lite cash för en weekend i London!!
Awesome !! Att ta med Pappa var inte på tal om, han lämnar helst inte Hällberga om det inte är för nötterna börjar ta slut i hemmet. För öl får han bergis tag på där i hålan :)

Någon som vore kul att ha med vore kusinen, hon gillar shopping och öl !!
Skulle liksom vara lite kul med en jente tur.

wii jag är så glad och nu efter ett hårt pass på gymmet ska jag smälla kladdkaka!
och för att lindra mina spinning smärtor har jag köpt spinning brallor, ett par tighta pants med något som känns som en mjuk blöja! Ska inviga dom i veckan tänkte jag.

Hej å hååå

Biljett bokad !

wihOo nu ska det ske.

Thailand 11 Februari till 21 April !!

Häst trivsel på ren värmlänska !

Väntar.....

Jahopp.. vad ska man spise idag då?
Sitter egentligen och väntar på att hjärtat ska titta in här i dörren så vi kan äta något.. Majja måste också sluta sitt jobb så vi kan gå och ta en öl... Jag väntar o väntar, kul liv va..

Min hy har annars totalt pajjat igen... Vad fan skerå?! Den var så himla bra för en vecka sen. Men nu är den helt oren typ.. Jag behöver sol !! Kan det vara för att kylan kommit tillbaka!? För jag har inte ätit massa skum mat. Eller jo Chips, det brukar jag inte äta men åt det två gånger förra veckan, kan det ha en faktor i oren hy? För popcorn kan det inte vara för det är något som ingår i min vecko kost! Popcorn gör mig gott.

Äeh nu pallar jag inte vänta mer, måste styra käk :)

Ha dee

knack knack knack

Hej ! Det här är Niklas från NRK TV licens (flashar brickan).

uhm Hej! (tänker så det knakar) 

(Bläddrar i papper). Är det här Henrik, Sandra och Mikael bor.

Mm det stämmer men dom är inte här nu.

Okej så vem är du?

Karin, jag bor inte här.. (färdig tänkt, LJUG!!)

När kan jag nå de som bor här?

Jaa Mikael är i thailand, Sandra vet jag inte vart hon är och Henrik han är på jobb mesta dels.

O lögnen fortsätter..... Shiet, vad gör man?? Det var lite spännande, haha.

Men varför öppnade jag den jävla dörren!? Jag var orolig att jag sabbat hissen för att jag åkte i den fast man inte fick för att "underhåll pågås" och att det var hiss gubben som hade något att säga... Men nej det var en annan läskig gubbe i hästsvans. Javäl javäl Mamma har missat något i min uppfostran om hur man tacklar tv licensen!!

iPhone

Jag vill ha en iPhone, den har ju allt den där telefonen.. Och så är det kul att pilla på!
Men till thailand lär jag inte behöva den så det får bli till sommaren om jag fortfarande har lust på den. Min telefon jag ha rnu håller på att ge upp totalt, kalkylatorn slutar fungera ibland och sidoknappen funkar inte heller.. TOTALT JÄVLA SKROT JAG HATAR TRE TRE TRE !

oj shit min träning startar typ nu, fan vad gött det är med mjukisar !!
Kanske blir mjukis kväll hos David med Super mario spel och nån bira va? :)

Min nya frukost ovana

tre dagar på raken nu har jag av nån anledning missat munnen vid första klunken av min vitaminbrus.. Why??
Jag har alltså nu slutat klä på mig innan frukost eftersom kläderna blir skitiga efter max 5 minuter.

min plattång har kommit idag så tänkte rusa till posten innan jobb, idag ska jag stå i puben för första gången vid öppning. Men jag tror inte det blir några problem. Så mycket kan det inte bli att göra så här tidigt på dagen. Sen ska jag slappa lite hos Majja på toton innan träning.. aa nu får halsen fan vara nog, kan inte bli en sackosäck för att man är sjuk.

Okej ha en fin dag! Här är det en grå dag

Dreams

Wow jag är inte bara sjuk i halsen jag är också sjuk i huvet.
När jag somnade inatt så hamnade jag ganska fort på min arbetsplats PUB2 det kommer in två turister och köper varsin lite öl 88 kr och tipsar 12 kr. Därefter conectar dom med 4 äldre gubbar och en gubbe kommer in för att köpa 6 små öl 44 kr styck för 200 kr. Ja tydligen ska det gå ihop i dreamland. först så skummar en öl ut och jag råkar slå stora öl det blir as krångligt med massa brekk och fjern jag är inte smart när jag sover.
Sen när ölen är klara så ska jag dela upp dom till cola "syrliga godisar" flasker i karamell kungens påsar, 6 stycken. När gästen sen kommer för att hämta sina öl så ville han dricka dom här och inte ha dom uppdelat i godispåsar. Rart va?

Sen lyckas jag somna om och vaknar att det är sol och jag är i Eskilstuna bara att Eskilstuna är skit kul och massa scotsman folk var där med, vi hängde i parken och drack carlsberg och sen på kvällen drog vi hem till en kille för att spela tv spel och sällskaps spelet Vem där ? Det stod en fet godis skål på bordet som jag skulle ta när en av dom som spelar tv spel flaksar till högt med kontrollen över min godis skål som jag får helt över mig och alla brister i skratt och jag vaknar upp nu här vid tolvtiden och känner efter godis bitar i byxan..

Nån som kan drömtyda?? håller jag på o bli fet av godis or am im going nutz.

Jag har börjat med slemlösande tabletter som ska hjälpa mig andas om nätterna, fast apotekaren tyckte jag borde gå till doktorn men jag känner inte riktigt allvaret i det hela. Det är ju bara om nätterna och morgonen. Jag tror slemmet börjar bli bättre, enklare att få ut liksom och inte rö brunt. ^^
Men jag ska ändå bara slappa här hemma med Scrapbook och fundera lite över vår nästa resa.











Sjuk



Idaggjorde jag något hemskt och jag har ångest som de två andra gångerna jag sjukskrivit mig. Varför ska det vara så svårt, alla är vi sjuka jag vet ju det. Jag utnyttjar ju faktist aldrig det här systemet som man faktist väldigt enkelt kan göra så jag borde inte få dåligt samvete nu när jag ligger och myser med ett jätte täcke och bra tv. För min natt var ett helvete så nu ska jag återhämta mig. Inatt var det svårt att sova för klumparna i halsen gjorde det svårt för mig att andas och jag hade en jävla svettfrossa att det säkert ligger fiskar och simmar under min säng nu. Men nu har jag vaknat igen för ett tag sen och de värsta klumparna är nedspolade i toan och jag tror jag mår lite bättre.... ska försöka äta lite sen.SVENSK pizza det är vad en sjukling ska ha.

Hej då folkens.

vill sova nu

Wooow jag är inte mycket till levande nu, jag som skulle gå hem klockan två.
Jag som inte skulle köra All In... egentligen gjorde jag inte det men det känns som jag gjorde det.
Trött så in i helvete är jag, har myst med en hund Kira här på jobbet. Å jag önskar så hårt att jag skulle ha ett kjeldyr! Bara gosas och leka med.
Men nej man är på jobb ja och det är bara 5 1/2 timma kvar sen ska man ut ikväll igen eller blir det att sova!?

Xavier Rudd - Come let go



En skön slinga...

Strålande sol !

Weei vilken underbar morgon, inge jobb att stå upp till och solen strålar in genom fönstret.. Helt ärligt så vaknade jag upp och tänkte att jag skulle ta på mig min nya bikini och lägga mig på ballen. Men så snart jag vaknat till ordentligt kom jag på att det fortfarande är vinter.. Men med helt fantastiskt väder och löning har vi fått med :D

Till min förvåning så gick jag in på banken och såg att Victoria Secret endast dragit 835 kr av vad jag trodde skulle vara 1300.. Jävligt billigt att beställa därifrån måste jag säga, av dom 835 kr la jag liksom till 20$ extra för express leverans, så egentligen hade det varit ännu billigare men då hade jag fått väntat längre för då skippas det och inte flyger. Men kursen är tydligen så låg att det blev jävligt billigt, tror den låg på 5.4.....nkr. VILKET KAP! Att internet handla är inte så pjåkigt men rätt lätt att skaffa beroenden va?

Just nu är jag på jakt efter en plattång som heter ghd RARE, tror den kan kosta endel men den är gjort för nordiskt hår och allt som är gjort för känsligt hår är jag dum nog och går på för vem vet det kanske stämmer!? Kanske är deras produkter bättre än andras och så ser dom jävligt flashiga ut ,) Jag vill verkligen hålla ett friskt hår nu och då tror jag att det gäller att man använder sig av bra produkter. 

Ikväll sen är det löningspils, jag tror inte att jag kommer att gå All in för jag känner mig inte riktigt kry i halsen.. Varje morgon jag vaknar kan jag inte andas ordentligt för det sitter en stor brun/röd klump som jag måste harkla mig i tio minuter för att få ur. Nasty japp!

Molle åker till sina hemtrakter i KarlstAa för ett besök till Fredrik :). Kommer bli riktigt ensamt, men jag har ju nästan aldrig varit ensammen så det är något jag borde öva på! Värst blir det nattetid, hade önskat att jag jobbade natt då hade jag kunnat dra med mig Majja hem och vi hade kunnat spela super mario. Men nu är det dags vakter som gäller, jävligt skönt !! Så kanske hinner med en pils på lördag också om man inte är allt för pajj..

Gäller att spara pengar nu med så man har råd med en fin semester för det är nära nu och jag har säga upp mig brev att skriva och söka nytt jobb brev ;)

Time to run !


Lyx frisör

Wow första gången på länge jag inte kommer "gråtandes" fråmn en frisör var idag, helt underbart!
Iofs hade jag ställt mig in mentalt på att det kommer att bli kort, för det är vad som behövs. En ny start för ett friskt hår!
Jag glider ner med trikken hoppar av på wessels plass och letar mig in i ett trapphus på akersgate, Bell Etasje ska jag till.. Tror det var så det hette. Blir as hyggligt bemött av en man som vill bjuda på latte, eller vilken kaffe sort jag gillar.. Men jag gillar vann jag :) Lokalen är vit o fräsch, riktigt bra spanfönster också!
Mitt hår plattas för att sedan klippas, tydligen många som använder sig av den metoden nu? Sen skulle det tvättas, det är här den bästa lyxen kommer!! Vi går in i ett annat rum med svag dov belysning, soft musik, rökelser och de bästa av allt en stol som masserar!!! Nu kommer jag på att shit det här måste kosta skjortan men det får det vara värt, frisören verkar ha helt koll på läget och jag kan bolla med mina tankar. När vi sen blåst mitt hår så ser jag att det bästa vore att ta det som vi sparat på längden för att jag vill ha långt hår bara att det såg ju inte bra ut. Allt hår kortades av och nu är det väl typ jämn långt och jag är faktist riktigt nöjd. Jag vhade helst önskat att det var långt men det får bli när mitt hår beslutat sig för att växa.. VÄX FÖR HELVETE!
Jag är så glad att jag äntligen hittat en bra frisör, tack vare Ida, och att hon fick det att bli så bra. Jag har liksom friskt hår nu =) Och allt kändes lyxigt!! och priset blev kun 600 kr :)) Kompis till Ida rabatt haha hon var sjukt trevlig. Jag ska alltid gå dit nu!! Flera såna här frisörer åt folket. Inga snabb malls klipp som stressar sig genom kund efter kund och egentligen inte bryr sig alls om resultatet.

Min beställning från Victoria Secret kom redan idag, allting passade och läppglansen har jag längtat efter sen Florida.. Längtar tills jag kan ta mig tillbaka dit med... Åter till jobb, POKER dags.

Hadeee

Vaccinerad



Som en hund..


Annars är det skikkelig kallt ute men solen strålar så inga kalla kårar


Weei

Idag har jag varit på Spinning som jag egentligen aldrig har varit något för men så tänkte jag att det förbränner jävligt bra och jag behöver bättra på konditionen. Det gick bra mitt arsle blev inte lika misshandlat som de andra gångerna och jag ska helt klart gå tillbaka igen på sånt pass.

Det är ju BIKINISÄSSONG SNART !!!
Februari till April, jag längtar.... Det är liksom trippelt så varmt som här, auwh jag tror jag smälter.
Det blir en lång ferie och jag hoppas så jävla mycket att Scotsman vill ta tillbaka mig när jag kommer igen, det är nog bara det som bekymrar mig inför resan. Hoppas de kan fylla ut min ställning tills jag kommer tillbaka så jag kan få en ny :)) Jag ska be för det varje kväll innan jag går och lägger mig !! -Käre Olav Thon som sitter på tron.

Berättade jag att jag har beställt från Victoria Secret? ?
Måste ju ha en fin bikini med på resan så beställde två stycken plus annat smått o gott. Seriöst den butiken är ju helt underbar.

Annars har jag läst i tidningen eller haha det har jag faktist inte, jag såg framsidan av VG "världens gång" och det stod 40 MINUSGRADER! Det var det jag såg och jag tror man kan förvänta sig kyla, hoppas bara man kan gå ut på fredag för vi har bokat in lönepils.

And now im tired, sleep tight keep it warm!


God Jul


Bara för att ni ska få något att läsa

1.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag har ätit ris och jag gillart!

2.Höll du några av dina nyårslöften? 

Nyårslöften är för loosers
! Men i år ska jag sluta röka och börja träna.

3.Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Jaa det kommer ju ut kids överallt nuförtin, dom är galna!

4. Dog någon som stod dig nära?

Jo fast jag står inte vår släkt så nära =/

5.Vilka länder besökte du?

Thailand, "Burma" och Amsterdam även Sverige ett par gånger ;)

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?

Jag vill ha en wii dansmatta, en till kontroll och Yoga matta. Det saknar jag !


7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

Jag har egentligen redan glömt vad jag gjorde igår.

 

8. Vad var din största framgång 2009?

Min största framgång är mitt spelande i Super Mario

9. Största misstaget?

Jag gör inga misstag. Jo jag känner nu att jag borde gått ut med soporna 2009 för nu luktar det fan soprum här

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ja har inte tid att vara sjuk

11. Bästa köpet?

Super Mario

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Mig själv.

13.Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja någonting har gjort mig mycket glad

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

jag skrattar nu !

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Träffat mer folk kanske.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Slappat. Men det är ju för jävla gött

18. Hur tillbringade/tillbringar du julen 2009?
Pappa titta förbi på morgonen sen
med min Mamma, Per, Kussefin, Lufs, Maya, Christian och Moster. Sen på Grappa

19. Blev du kär i år?

Ja! en gång till. 

20. Favoritprogram på TV?

Desperate Housewives

21. Bästa boken du läst i år?

SÅLD, Kvinnorna på 10:etajsen, 14 år till salu, Herion Diaries med Nikki Sixx. Det var de böcker jag läste i höst och minns de var bra! 

22. Största musikaliska upptäckten?

Sesto Sento is good shiit

23. Något du önskade dig och fick?

Symaskin

24. Något du önskade dig men inte fick?

Hörlurar, men vet ni?? Det köper jag idag !

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Jag gick på stan med hjärtat, vann 1000 kr på triss lott och blev full på Sör.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

En hel del faktist. Men man har bara sig själv att skylla !

27.Vad fick dig att må bra?

SATS
 
29. Vem saknade du?

Morfar, Farmor, Farfar, Mormor och mina Underbaraste kissemissar !!

30. De bästa nya människorna du träffade?

Ni är väl egentligen inte nya för året men Lisa och Majja, gammalt skrot men fortsatt bra.


Nu har jag uppdaterat och varit vaken sen klockan fyra. Men igår sov jag till klockan sex på kvällen så vad gör det!? Sova, vakna det är något man garanterat gör vilket fall.. Än så länge. Ska strax iväg till gymmet för lite höy pulse. Sen vill jag spise på Rice Bowl och gå en tur på stan idag. Micke drog till Sverige idag sen Thailand, fan! Vi måste rensa ur hela lägenheten och jag måste hyra en bod att förvara sakerna i tills vidare. Det är alldeles för mycket att stå i nu och jag gillar det inte. Sen de där jävla soporna, de stinker !!

Vad har jag att längta till just nu då?? snart en ny ö cruise resa till Thailand, Malaysia förhopningsvis hinner vi med Maldiverna eller Filippinerna med. Massa massa sol och bad iaf !! Det är precis vad jag behöver  :) Ingenting att tänka på förutom vad som ska ätas och drickas här näst.

Gott nytt år då !!


RSS 2.0