Phi Phi battur


Bakom en hand dar sa finns jag, bredvid Tessan i rott !
En fucking harlig dag ut till havs.

Ikvall blir det att dra till Tonsai beach for att halsa pa Mickelur, Johnny och Linda. Tror vi ska dricka ol ;)
Vadret ar inte sa bra har just nu, ratt molnigt faktist sa det blir en del dricka istallet.

Sawadee


Picture time

Lat oss saga att vadret har suger idag och jag startade morgonen med en pina colada i poolen, nu nagra drinkar senare med en Mojito pa rummet. POSReGNAR det utanfor, harligt !! Sa vad passar inte battre da an lite foto time. Tyvarr far jag inte in alla fina strand bilder fran Similan island eftsersom vattentata kameran har ett annat kort i sig an ett vanligt SD. ROV! for det ar vad jag egentligen vill visa och var harliga batrip pa 25 stycken harliga partysvenskar som inte hatar sprit. Men here we go


Pa Koh phangan hatar vi inte buckets eller sena kvallar, musik gar konstant och barerna stanger aldrig. Men jag och Majja hade inte alls kul.. JAG VILL ALDRIG MER TILL KOH PHANGAN MED DIG SANITETSPASE! ;)

Fullmoon... Vad finns i den grona bucketen? Kan det vara en Shake...

Ao nang day trip. Thong khlong (?) 40 graders varm vatten kalla i ett vattenfall. bild nummer tva ar som en utomhuspool som naturen sjalv gjort.. tank kalkstensgruvan fast blaare!! =) Beng 10 ar, var elefant som gillar att kasta trad i skogen.


Ewas "25" ars dag firades med skumpa och sang pa grabbarna grus i Phuket.


Railey just nu.. Kjempe koseligt vader !! Snart drar vi annu langre soder ut, koh ngai, koh kradan, koh muk, ??, Koh lipe, Langkawi och sa till slut Kuala Lumpur. Men nu koser vi oss har pa favvo on Railay !!

Skruvat filmtips Shutter Island.. Fan se den !!

Ha dee

Phuket - Railey

Thailandsk kareoke, himla fint.. Belive me! haha ne men dom ar sota, asiater hatar inte kareoke det har jag nu lart mig.
Har chillat i phuket i nastan en vecka nu, less pa det stallet!
Sista dagen vi hade dar drog vi till Similan islands i Anadam sea, wow sager jag! Om ni aker till phuket och ska dra pa tur dra da till similan (som betyder 9 pa malaysiska). Det ar 9 stycken oar som du far aka pa, tva av dom kan du sova i talt pa. Det ar bara oppet 6 manader om aret och ar en nationalpark dar dom forsoker bevara natur och djur. Vi fick inte besoka vissa oar for att stora skoldpaddor har lagt agg i sanden, aauwh! tank om jag fick simma med en skoldis. En Whats up duuuuude fran hitta Nemo. Reven var fantastiska och fargglada och fisklivet var galet. Fiskar overallt ritkigt stora och sma fargglada, dom busade och bajsade as mycket!
Det ar latt min basta snorkling nansin. Florida o Bahamas var annorlunda men ocksa grymt, simmade ju med en Floko dar :)
Sanden var vetemjol! Nasta gang ska jag natta over dar.


Nu har vi iaf tagit baten ifran Phuket till Phi Phi till Krabi och sen till Ao nang och till slut Railey. antligen har! Bor pa Diamond Cave 1000 baht natten. Otroligt fint! Apor i bergen och en javla massa bangkok folk som sjunger!
Har lessnat pa horor och torskar i Phuket, wow gubbar och unga thaior det ar inte sott. urgh!

I railey ar det vackert och efter det har sa ska vi luffa nerat soder. koh ngai, koh kradan, koh muk, ??, Koh lipe, Langkawi och slutligen Kuala Lumpur Malaysia. Fran dar sen ska vi flyga vart vinden bar =)
Har en madan kvar nu och det ar chill som galler.

Nu dor mitt internet sa maste dra, saknar eskilstuna fan!


Boosta det med magkramp

Fem dagars forkylning, en helvetes natt boostat med magkramp och utan mat..
Det ar tur att jag under mina tva timmars somn inatt hade Saaran :)
Dar ar en kompis man vet var man har, aven om hon inte visste det sa var hon har och gjorde mig glad med toast och nintendo wii.. Du ar ett lyckopiller !!

Innan helvetes natten borjade firade vi Molles mammas 25 ars dag med skumpa och shots pa Grabbarna grus. Himla kul !

Nu blir jag sangliggandes over kvallen/natten och hoppas kunna ga ut lite mer imorn an idag. For det ar ett helvete att inte ha en toalett val till hands nar man inte mar bra, tur att poolen pa taket nastan ar helt ode. Bara jag, toaletten och en flytmaddrass. Perfekt nar man ar sjuk !

WEEDS MARATON

Lucky luke

Oyea jag har skjutit pistol en Para..... 9mm och jag fick 66 poäng!! Inte illa for en first timer ;)
Molle sköt med en James Bond pistol Baretta 9 mm.
Jag typ skakade nar jag skulle skjuta och varje gang man smekte av den sa akte pistolen uppat, men jag traffade oftare under än uppåt. tva tio poängare ;) passar er sager jag bara !!

Kopte grymt snygga skor idag ocksa, blåa fran Playboy.. Flott !

Var pa ansikts rengöring/massage hur sweet som helst, en hel dag med att bara unna sig!

Puss !


Hit o dit o dit igen

Nu var det ett tag sen igen, for att jag har inte haft nagon internet lust alls. Nar de andra har internettat har jag last snabba cash i solen eller bara inte haft lust. Ar antligen klar med Snabba Cash och riktigt glad over att det finns en film hemma sen som vantar pa mig! Riktigt bra bok som nastan fick mig att vilja stanna inne istallet for att festa.. Tank den!

Har hunnit vara i Ao nang typ tre dagar, mott upp Molles mamma, man och Larsson. Ridit pa elefanten som helst ville ga i skogen och valta trad. Badat i en varm kalla/vattenfall och en fet emerald pool som naturen sjalv har gjort med sa rent och klart vatten.. vackert ! Hade velat dra pa en Rafting ocksa men det far bli om vi kommer tillbaka till Krabi. Efter Ao nang drog vi tillbaka till Phi Phi igen.. Fan det ar ratt kul dar anda =)
Jag kan nu saga att jag gillar den on ! Iaf om man ar ett stort gang som vill festa och ha kul.. Var en tur till Long Beach med eftersom stranden man kan ga till inte ar sa himla fin sa kan man betalka 100 baht sa far man aka en kort tur till en finare strand. kosligt !

Efter Phi Phi blidde det Phuket och vi bor på aloha Villa, 1400 per natt. Pool pa taket, det ar den som gor det! Ligger just bredvid Bangla road och kanske 300 m till stranden. Har blir vi i alla fall 4 natter och tankte ta oss en dagsutflykt till Similian Islands dar det har blivit klassats som ett av varldens basta dyk rev =) Jag ska banimej hitta en fri Nemo!
Igar blev jag himla brun i poolen sa tankte nog chilla lite med den idag och typ dra pa shopping istallet och bada senare.

Varm upp sverige och Norge at mig for nu ar det lite over en mandad kvar tills jag kommer hem.. Mamma hotta upp grillen och pappa varm vaffel garnet ! weei lat nastan som jag hade hemlangtan, men det har jag inte.. Saknar mina vanner bara.. Majja har ju dragit till Bangkok dar det ar demostration och massa blod pa gatorna. Jag tyckte hon och Micke kunde stanna och ö luffa med oss.




     
Ha en fiiin dag!!


Delfiner och torstiga apor

tro mig jag gillar Phi Phi island....Det ar en javla party o och med ratt folk kan du inte ha trakigt, just som igar..
Jag och Majja drog till havet for att gotta oss och jag far samma upplevelse som sist, vattnet ar bajs har !! Foarra aret var det helt gront och nu ar det fullt av mini maneter. MILJARDER! overallt... ackligt som fan. Sa vi letade upp Princes pool betalade 200 baht och javligt dyr alkohol for en grym dagsfylla med de flesta vi kanner.. Poolen tar priset ! Jag och Majja hade en dunder dag innan vi drog pa shopping och yes jag har blivit bra pa att pruta, nya ordet heter PLEASE SNALLA! ;)

Idag da, vi var runt 25 personer som hyrde en speed boat och drog ut pa oarna runt omkring. Vi startade pa en liten o med massa apor (inte Maya bay) bebisar och feta apor. Dom drack ol, cola och samson ;) Sa javLa GRYMMA!
Sjalvklart var det massvis med alkohol inblandat vilket gjorde livet annu mer toppen an vad det var, alla var grymma! Vi stoppa pa massa stallen for snorkling i laguner, Bamboo island m.m wow jag gillade det som fan! motte himla kula manniskor och sag massa trevligt. Snorklingen blir battre o battre, ar riktigt sugen pa dykar certificat (?) nu..  Efter bat turen at vi pizza pa Amicos och nu chillar jag har medans de andra sover, blir val nagon ol pa Ban Tai... AVEN om jag inte har lust att sponsra den snikna karringen sa far jag val gorat innan jag ska sova, ar ratt sliten liksom.

Vi blir kvar pa Phi Phi till onsdag iaf sen blir det Krabi/Railey tror jag =)

Ha de bast !! just ja namnde jag alla delfiner som hoppa omkring, det var sott som bara den!!

Munchies tour - koh phangan

Idag har vi utflyktat runt hela denna djungel o. Sinnes sjukt mycket djungel har men turen gick pa havet =) Som vanligt roker thaiarna pa och ar pa ett stralande humor, fanns sakert en anledning till namnet pa turen. Forsta stoppet var vid ett vattenfall, 300 meter ivag. Vi foljde den en bra bit studdsandes pa stenar, plotlisgt kommer en mini veran och korsar vagen.. Sa javla ballt! Hade sa garna velat se en stor en da, men den vaxer val till nasta gang. Det sags att man ska fa ett langt och lyckligt liv nar man badar i ett vattenfall, jag doppade bara mina trasiga fotter i vattnet... Det var liksom inte sa klart som det  forra vattenfallet. En thaiare satt darimot helt nack bakom en sten och tog sitt dopp... Han ska fa ett lyckligt liv !

Andra stoppet var pa en liote storre strande dar vi fick fried rice with chicken, as gott var det och jag delade med mig till tre stycken hundar och Molle. Alla far smaka! Sen gick vi langs stranden och bara kikade, det var kjempe fint faktist !

Tredje stoppet var pa en annan strand (fan vad man saka vara dalig pa namn men det finns manga strander langs hela on da) dar doppade vi oss och drack en ol pa en liten liten bar.. Den har stranden var sa mycket mindre.

fjarde stoppet var ett snorklings stalle koh ma (?) och dom kastade sa javla mycket mat at fiskarna for att locka till sig dom nar jag just hoppat i sa helt plotsligt ar det mer fiskar an hav. Det var as mysigt, en sandra i ett fisk stim! Sag en massa balla saker i havet faktist, lysande fiskar och nemo hem.. Nemo var inte hemma da..

Nu ska jag packa och jag drar mig for det som vanligt, hatar att packa och mina klader ar blota!! Imorn bar det av till Phi Phi island for att mota upp alla andra, an en gang ;)
Halv tio gar baten harifran till Samui och dar tar vi taxi till flygplatsen och flyger till Krabi. Fran Krabi far vi sen ta en till bat och saaaa ar vi antligen framme och ska ata pa Amigos !

Hores pa nasta o!

Lite av Bangkok - Samui


Princess//MBK ja jag alskar Bangkok !

Ute och gar pa skywalken

Vart hotell pa ca en miljon vaningar!

Psytrance gatan bredvid khaosan...


En forbannat mysig airport.

HAAAAVET... Lamai

Chaweng. VIKING BAR

Hah ja ni ser helt ratt

En strand bild fram Chaweng... Det ar vad ni far se denna gang, nu ska det ut och leka i djungeln till san dar psy musik... Min ta har blivit bla efter att ha dansat i ett stort hav av bubblor, men tro mig det var det vart. Jag alksar strand festerna har och fullmoon festen var bara ett stort skratt !

Ha det bast !

RSS 2.0