God kväll

Mina små blåbär!
Sitter här nu en snabbis och trycker i mig middag som jag lagat, min specialité Yoyhurt och Special K red berries, yamii!
Har vart en mycket vacker dag idag solen har skinit och bara glada gäster!
Kvällens plan är att gå till Emelie som fylelr 20, GRATTIS IMMÄN!!
Eller oj hon fyllde nog i veckan, men men jag får ge dig en gratti kram snart..
Efter Immän antar jag att det blir utgång, Nybron står på mitt schema, ses vi där??
Så e-luvan.... vart blir den? Wii vad jag ska röjja ikväll TAGGAD!..

Imorgon är det 30 års kalas eller sthlm som gäller.... vet inte vad som blir än beror väl lite på hur man mår imorgon med.. Men en bra helg blir det! i can feel it ;)

Söndag.... Bingo o Grappa?? Eller en förstörd Sandra som Zzzooover.

Ska ha min nya ögonskugga jag köpte på club kvällen, wii himla fin den är.. Lila.. You'll se later!

Ha en trevlig helg partysessor!

TjaaAoO

funny pictures

Från helgen... joo jag vet det är lite sent snart dags för nya pics från den här helgen ;)
Men som sagt Sandra har ett hektiskt liv med mycket jobb, öl, stan och vänner.. Fy jobbigt liv man har, eller inte..
Har ett himla bra liv men hade kunnat bli bättre om man slapp jobba för pengars skull vill ju bara jobba för min egna och för att jag tycker det är kul. Pengar tycker jag att jag ska kunna få endå... Ja vad för arbete kan då tänkas fröken?? Lyxhustru.. Tjatjiiing!





Såå Tim och jag nere i bowlinghallen med de glada bröderna Widenström som SUGER i bowling.. Ni förstår väl att det var jag som vann, igen och som vanligt med mina kanske 80 poäng ;) 
Efter Bowlingen blev det Harrys och en sväng förbi Nybron där jag och Malin röjjde loss på högtalarna, tills det blev fight...Då blev en massa utslängda men så släcktes lamporna och musiken drog igång igen wee. FEST!
Efter Nybron blev det E-luva hos en umm BITCH.. Jag, Andre, Macke, Jocke och Gabbe kilade till Stensson!! Wohoo min tjej, länge sen nu!! Där var det en massa prat och skoj tills Jocke -as usual! Däckar med Sandras bror Robin så sött intill... se bilden här nere. Så Sandra möter cykelbudet drar en tidning som nu råkar vara strägnäs delen, WHy!? om jag endå ska sno den kan jag väl sno en från rätt stad ivaf.. Hojjar vidare till Micke på en cykeltur som borde tagit max 5 minuter hade väl egentligen tagit 30.. Vad gjorde vi på vägen mister? så kan det gå när det är lurigt.. En härlig grabb kväll ivaf.. Thanks boys!


LÖrdagens bilder har jag inte fått in alla än, Li lär ha en del galna pics som jag vill ha!! 
Men vi körde spelet VÅGHALS och så här såg det ut...


 
Bobby B Blåser ut magen sååå bra han kan, och kika han göör det himla bra. Hans bror Kim sjunger Bryan adams "I got my first real six string" med en toalettborste.. Muuusigt ;)

En Sandra, Emman, Bobby och törstig Li.. Himla fina vi!! Sen har vi på bild nummer två min idol, LEFFE! booyah long time agoo. Han är ju helt jävla Underbar... -vad ska Hasse säga?
På Bilden är Joel, Joppe, Skoog och Leffe.

Skööön kväll hos Emma som avslutades sen hos Charlie, som var däckad, med lite rimsram med Jocke.. Joda vi kan det här med rim ;)
Så söndagen har jag ju redan berättat om, Bingo, bira, Grappa festen och galen cykeltur... Underbart!!
JAG ÄLSKAR MINA helger... Alltid såå himla roligt!!

Nu är det Torsdags kväll och Kent spelar här i stan.. tralalala jag är trött ska snart sova, ska se ett avsnitt till av Skins, den brittiska serien GÖÖÖR BRA!
Imörn är det jobb sen är det fest.

Har fått en tjockis ångest med, FAN FÖR ATT PROVA JEANS! blää... nu ska jag ut och gå o gå o gå o gå.. Eller cykla. Massa röra, dansa och motionera.. Snart sommar och jag tänker då inte vara knubbis!
I Florida var jag i trim här men här blir det inge swim.

Ciooo bella

Gutten morgen

på er alle glada.... Jag är tok täppt i örat, can't hear you!!!!!
Idag har jag mycke gäster på Hvilsta.. Kommer ett gäng Italienare och sen 20 stycken från något annat land, igår kom de från de här baltiska länderna.. haha så det låter när de pratar, att de inte skäms ;).
serverade södermanlands rikaste kvinna igår, shiiiit fatta att vara så rik som hon. Jag vill också!!
Kanske ska fråga om hon vill gifta sig med mig, det är ju skottår på fredag "dfen dagen då kvinnorna får fria till männen" ;)

Joo satte mig här för att kika om man fått lön och NEJ... Jag trodde att kommun anställda får lön den 26, men är det den 27 alltså? Det suger ju... Jag ska ju på MakeUpStore kväll idag och sen dricka bira, hur ska det här gå ihop sig?? hms... well time for work


Adioooos

Grattis Harrys

WohOo glada harrys folk igår som stapla in med the trofeee!!
jepp jepp jepp de vann bowlingen.

Vad gjorde jag och kusinen dåå?
Vi startade vår kväll på Bingo hallen, haha himla skojj faktist.. Riktigt stressigt spel och det krävs djuuup konsetration.. eller? haha Ska visst bli vår nya söndags grej ;)
Efter det bär det av till Tajman där vi käkar och dricker biiira, lovar dig att den smakade himelskt gott jag var TÖRSTIG!
Några bira senare kommer Ante in och säger att de öppnar Grappa inom ca 10 minuter, WohjOo där lär det blii folk tänkte Kussen och jag o drar med Martin dit. Han hade väl liiite svårt att lämna sin käraste "spelmaskinen"....TORSK. ;)
På Grappa rasade det in krogpersonal SmOckAt och wii vilket drag det blev.
Roligaste söndagen på länge, alla där var på strååålande party humör och "champagnen"  flödade.. (nej fy heter det verkligen flödade?? haha fulaste ordet jag hört isf)

En riktigt grym kväll som avslutades med en riktigt scary cykeltur med Martin sen hem och sooov sött sötare sötast.

Nudå.... Solen skiner, Sandra är på toppen humör.... MEN nu är det jobb och jag är inte allt för sugen på det men äsh blir nog lugnt idag. i hope. Vi ska visst få en praktikant, chill !
Skönt med sovmorgon...Det här är sista veckan på ett tag som jag kan härja eftersom jag är på Hvilsta nu, sen är det morgonjobb på skolan igen... 7.55 every morniiing! Zzzz....

Jaja time tooo gOo ciiiiOo

LyckaT

Wii vilken bra helg jag har haft, verkliigen!
Har hunnit med en massa massa har då ingen tid att skriva nu för jag ska iväg och spela bingo och dricka bira... WohoO.. var ju lungan igår fast kom hem himla sent, vid halv fyra någe sen var det upp och jobba imorse :)
Har sprutat sönder min noos också, fy satan så ont det gör att snyta sig. Känns som hjärnan försöker pressa sig ur näan.
Är nässpray farligt?? Kommer jag att spruta ut dricka ur näsan nu som på "The heartbreak kid" ??
Det står att man ska spraya 2-3 ggr om dagen men jag har väl sprayat kanske 2 ggr i timman för man ska väl spraya när det blir täppt??
Oj just jaa...
Bråttom var det..
Bilder och helgens händelser kommer nästa gång ;)

Tja tja tjena

What does my birthday mean?

You are very curious and dedicative. When you are interested in something, everything else has to wait. This is your quality. But if you learn to be more patient and complete what you have started, you will be successful in life. Your Love, You believe in love at first sight. You won't wait to learn more about the person. Vise versa, people who fail to impress you will hardly get a chance to be your friend. Your emotion is on the extreme. You can only love or hate, nothing in between and this often shows in your expression. Try not to end a relationship in a quarrel.

Stämmer rätt bra... även om jag vet att när man läser en sån här text som ska vara "riktad" mot dig så jämför man ju alltid och tänker så att det ska passa in.. och visst det passar in, himla bra faktist.
Jag är grymt nyfiken och fastnar jag för något är det bara det som gäller om det är något jag verkligen hängt upp mig på. "Love at first sight" vet jag inte riktigt om jag tror på...eller jo det gör jag nog, JAG vet vad jag vill HA.
Haha who tries to impress on me??
Extrema känslor, heey det har väl alla tjejer? ;)
Älska eller Hata... jojo du ser om jag tycker om dig eller inte.. tydligen himla klar på att visa vad jag tycker genom "ansiktsuttryck/kroppspråk" även om jag själv inte märker av det.
De här var lite kul ju.

Den här 1 september analysen av mig är från Facebook..

Torsdag

och jag är inte ens nästan schliiiten från igår, yiiha!
Så går det när man e lungan.. Vad har man gjort idag då?
Startade dagen med ett härligt varmt bad, färgade fransarna och kaffade mig, så nu mina vänner har vi en riktigt mjuk o go Sandra.. fresh ala bimbom!
Sedan hojja jag ner på stan för att träffa Maria en sväng, där blev jag erbjuden att jobba på Hyttan... Men nja jag har ju min skola nu, trvis bra där.
Vi gick på stan och skrev in oss på klubbkvällen på MakeUpStore som är på Tisdag klockan 19 va?? ;)
Sen kom en glad Sara ner och vi drog en Wayne's fika, mums!!
vi flumma runt på stan rätt länge jag och Sara, skönt att vi båda är lediga för en gångs skull.
haha ska trycka upp grymma tröjjor tillsamans...
Kanske, Nej! vi är inte fulla... det är båten!
Haha min skrattetösa vad jag gillar att vara med dig.
Efter krubb på Hyttan cyklade jag hem och bakade Brownie och negerbollar åt morsan, deras Torsdags fika till Golnytt liksom.. varje torsdag......
Imorgon far hon till Uddevalla och andra orter i götet, Farwell mutzii! Nu ska jag och gubben Per ha rikti röjjarfest! Yiiihaoo!

Ne nu är mitt bak klart och jag ska cykla över till Micke och hans inneboende..
Imorgon är det fredag och Jaaaaa Jaaa Jaaa jag är törstiiiig... figget figget ;)

Underbar dag.........där ute är det drag

CiaO !

Ett hej från sjuklingen

Fy att man fortfarande är så himla snorig och sjuklig..
Sov himla länge idag tänkte att jag skulle behöva det för att bli bättre och visst det kändes lite bättre imorse men NEJ det går bara inte över.. Hade tänkt vara med mina sötisar och förfestat idag så jag övade mig själv med att ta en låång promenad med jycken. Vi gick först Vilsta stigen ner till Tunafors där de forvarar gamlingar vidare förbi pepparkakshuset sen Statoil och vidare till Sveaplan från Sveaplan mot Café sylvia förbi LaLuna genom Eskilsparken och så var jag tillbaka på wasagatan och följde den hem en promenix på kanske en timma.. Där fick ni se vart jag var ute och gick och fryste rumpan av mig. Överkroppen var varm men burr var rumpan var röd o kall.
Insåg när jag kom tillbaka in att det rinner mera och Nej det blir inge festa för mig.. Chillar ännu en dag hemma, SISTA dagen imorgon måste jag ut härifrån blir GÄLEN!
Take me out of here!

Vad har en sjuk tjej gjort idag då.... Vad finns det att göra??
Jag har renoverat min iPod och fyllt 1/4 av den med ny musik det blev en riktigt blandning mellan party, psychadelic, svensk hiphop och en del reggae.
Nu vill jag ut och gå en promenad till eller ta bilen och glida en raggarunda på stan kanske?? Det blir jag lycklig av med hög dunkande skön mjuziik,
Har tränat en del, lite lätta övningar inte allt för ansträngande.
Har seriöst inte gjort så mycket mera, fyy så det känns då inte konstigt att det kryper i brallan på mig.
Ska måla mina naglar nu sen se på nya One Tree Hill avsnittet.

Joo just ja kattastrof!! Min mobil vart skadad idag ute på vår promenad, får skylla lite på kussefinen där som skickade mig ett meddelande, tack du!! Skulle dra upp luren ur fickan och vips och knak! låg den på marken och denna gång kände jag bara på mig att den hade skadat sig och inte klarade sig lika bra som annars. sant så sant där låg den med en stor spricka i ansiktet (displayen) den är spräckt.
Jag ser fortfarande allt i telefonen men så här får den inte se ut... Skulle inte jag vilja ivaf, fatta att gå omkring med en stor spricka i fejjan..så ETUNA bor se hit!
-Var lagar man displayen här i stan? är det mitt emot Dannes som gäller?

Löning till nästa vecka wohoo vart drar man? Sthlm eller Oslo? någonstans blir det... wiiie i'm out of here!!

BIGGEST NEW OF THE WEEK.....kanske till och med månadens nyhet... STÖRSTASTE.
Shiit vilken suprise.. jag lovar att jag tappade hakan, rejält.. den hänger fortfarande, jag liknar mer en fågelholk.
Oj oj oj im so excited.. Men än sålänge är det nog inte läge att berätta för någon annan eftersom det säkert e lite hemligt.. Men jag har berättat för morsan hihi.
Känner mig bara äldre och äldre. Gratulerar.... Du vet allt vem du är. haha


"Ring around the rosies
a pocket full of posies
ashes to ashes we all fall doooown"


En amerikansk "sång/lek" jag, Bret och Carl brukade köra i studsmattan då man snurrar o snurrar sen på slutet av sången "We all fall down" ska man ramla.. Bret älskar den.
Ska spela in en video till han när jag blivit frisk, haha hoppas han blir glad.





 


Bilder

från Emmas kalas..


1.Emma fick i uppgift att sitta med papperstussar i näsan i en timma hon klarade knappt 10. 2. Erik skulle lägga sig på golvet med armarna intill kroppen och bete sig som en ungsäl som tappat bort familjen ;). 3.Jag o Cami försöker oss på en grimas...mjo snygga blev vi.. 4. en Het Pernilla och en sockersöt Caroline.
image418

Kalle, Sara, Sandra, Caroline, Camilla, Li, Borås tjej, EMMAN, Michaela och Pnilla.
-Heeelt underbara!!

Grymmaste kalaset på länge, hoppas det snart kan göras om.
Emma bjöd på god "plock buffé" massa sprit och vin bål och så spelades det spelet VÅGHALS.
Kan vara de roligast sms jag skickat på länge ;). Sen just att man inte fick svara när mottagaren skickade tillbaka, aeeh klart en TOPPEN kväll..
Efter Emma delade jag ut mina fribiljetter till de som var där och vi for iväg till Lotus där jag tog en bira för att sedan gå vidare till Centro och möta upp Kusin, Ida, Tessan, Jenny och Danne.
Jag svampade i mig lite av kussens öl där och sen gick vi till Nybron som hade 20 års jubileum det var sååå sjukt lång kö och fullsmockat där inne men tur som man har gled man förbi kön och vi behövde bara vänta kanske 10 låånga minuter istället för 30-40 minuter. THANK YOU !!
Väl därinne var det grymt mycket folk men vi röjjde loss på dansgolvet och jag hade riktigt kul.
Var en massa nya ansikten ute och det är alltid skoj. Kanske var lite väl mycket folk ute för min smak men vafan det är kul det med. Provade den nya Xcide:rn med SPRING melon och jaa den var himelskt good bara synd att man inte kan dricka sånna sötsaker p.g.a ryggen... why why why!?
Kusinen och tjejerna lämnade mig och Danne så vi shejka loss själva därinne och vi gjorde det BRA!
Efter krogen kom Sara och efterfesta med oss i trapphuset efter att vi kört herre på täppan (först upp på täppan) igen, och nee Daniel jag tycker fortfarande att jag vann ;)..
Vi körde lite "let's dance" och gympa i trapphuset tills vi kom på den brilianta ideén att vi faktist kan gå hem till Danne som har en lägenhet med sprit i.... Vi får med oss Micke också som just slutat på Harrys.
E-luvan dåå...... jaa vad ska man säga, många shoots, bira och för sötsliskiga drinkar senare rycks Ricos brallor sönder av en snurrig Micke, brottning på golvet, mera gympa i köket och så en massa onödigt kul fyllesnack ;)
Sista shootsen drogs väl vid 9 tiden på morgonen och vi var väl hemma vid tio tiden wohOo vilken kväll säger jag.
just gräääjt !!

E-luva pics... VARNAR för känsliga läsare. Men tänk på att det var himla tidigt på en söndagsmorgon.
            

Massa knas bilder.. från en mycket knasig lördag/söndag.

You'r the gräääjtest

Förkyld

så in i bomben vad jag e full av snor och febrig minst 20 liter snor och 45 graders feber och Joo jag överlever den hettan..
Fyy vad jag tycker synd om mig själv idag, vill bara gräva ner mig i en stooor skön säng med fluffiga kuddar och varmaste täcket.. Myyyyyyys på hög nivå.
Borde egentligen inte druckit igår känner jag för nu är jag tusen gånger mer förkyld än innan, hums.. Jag är verkligen alltid sjuk AS SJUK.. umm gårdagens händelse får det bloggas om imorn då jag lagt in bilderna på datan, sjukt kul kväll och stort TACK till Emma för de bästa kalaset hittills. Love you hun!
SÖndagsmyset idag då... film och bubbel kanske.

GÖR MIG FRISK pleaaase schnälla !!

Festens änglar

image415


Ha den äran min sköna!! EMMA 20 ÅR äntligen..
Vem får gå in på syyysteémet Sandra Emma Sara Sandra Emma Sara!!
Ikväll så blir det kalas.... Booooyaaah !!

Jag är sjuk och taggad... Sjukt taggad!

Naked

image413
Exakt så här rastlös var jag för nån dag sen när jag och fredde msnade..
haha inte lätt att rita utan mus ;) men jag måste säga att jag kan hantera touchen rätt bra endå... eller?


Vibra tone

Gutten morgen!
Shiit har jag blivit arbetskadad kanske? Vaknade först upp redan klockan ÅTTA! oh my gash, när en lördag vaknade jag upp så tidigt, det är väl typ då man slutar efterfesta i vanliga fall ;).
Men ja det var en lugn kväll igår hämtade några movies hos Micke, körde runt på mr.snurrig och träffade Robban en snabb snabb snabbis.
Sen vid tolv tiden, då jag insåg att jag inte kommer kunna somna än på ett tag, tog jag fram morsans Vibra tone som hon köpt..
Vibra tone är en sån där mackaper som vibrerar bort fläsket så det tar jag på mig runt magen och shiit hela kroppen skakade jue, lite roligt faktist. Men den kliar som bara den just i början jag höll på att smälla av utav klåda men skam den som ger sig. Klådan gick över och jag satt här och skakade.
Om den ger någon nytta? njae har lite svårt att tro det men jag ska väl prova en vecka och se om det händer något.
Det är ju himlans smidigt, under 30 minuter kan jag sitta framför datorn samtidigt som magen får sig en omgång shake shake shake...
jaa så här såg det ut i alla fall

image412



Saga

Sötiisen har växt och blivit ännu mera söööt..
Längtar så sjukt mycket tills hon kommer hit fast Maria längtar nog mest av alla, allt hon snackar om nu är Saga.
Saga kommer in i varje mening nuförtin. Förstår väl det, kika så söööt!!



  

Grillfest

i februari liksom... Tomtar tomtar sluta grilla i min hals!
De verkar som de grillar en hel gris faktist..
Jag har vart snäll nu och låtit de ha sin fest i ett helt dygn nu och nu har jag lessnat och massa stora glas isvatten men endå slocknar inte lågan. Någon som har andra bra tips på en halsbränna som vägrar ge sig?


Alla stjärtans dag

Helt underbart.. en strålande dag jue :)
Vaknade på topp humör imorse cyklade hem från stan, flitig som man är, hem och fixa ordning mig för att hojja vidare till Hvilsta på jobb, jag började elva imorse såå skönt med sovmorgon och morgon motion. Hurtbullen ska ordna upp det här med träningen igen.!
Gästerna kom in från halv tolv och tolv vi hade 45 stycken idag mest äldre och riktigt trevliga.
Kristina i köket och jag i serveringen och wohoo vad vi e bra....lyckades dra in 680 spänn i dricks, Boooyaah!
Agnetha har alltid sagt det att jag är en jävel på att dra in dricks.
-Man blir nöjd !
Var i stort behov av extra pengar så jag hoppas morgondagen blir lika bra så jag har råd med en present åt Emman som har kalas på lördag :)  Sen min lilla skuld till Saraa som så snällt låna ut pengar till ett "Pannband" åt mig.

oj nu ringde Robban ska ut och hämta en present... hihi

15 minuter senare.....
 

oo han är så himla fin jag som tycker det e lite halv pinsamt att ta emot presenter (speciellt när man inte kunnat köpa någon själv) men endå JAG ÄLSKAR DET!!!
Jag tycker lika mycket om att köpa som att få men det är alltiid så kul med överraskningar, jag får aldrig nog!
Självklart har mamma också givit mig en present....--guess what-- haha Kinderägg ;)

image406
Thank you baby... you just made this day even better then it already was.


Your hired !!

Grattis till mig som nu är 75 % anställd på Hällby skola som elev assistent fram till sommaren, därefter får vi se..
Jag har ju ingen lust att blir kvar här i Sverige allt för länge så det passar mig alldeles utmärkt att bara jobba till sommarn. :) Kila på festivaler och utomlands helt underbart!!
Skulle behöva arbeta en massa mera har ju lite speciella planer inför min 21 års dag.

Tänkte när jag fyllde 20 år var jag i Bahamas och det betyder ju 20 ingenting som det gör här hemma. Sen i Sverige betyder inte 21 så mycket förutom att jag är välkommen på kryssningarna.
Så min 21 års dag vill jag då fira i Jamaica eller på Hawaii.
Så nu jävlars ska det arbetas och spara pengar ;)
Everyone who feels to come with me is sooo soo welcome !

mm nu är det film och imorgon arbetar jag på Hvilsta herrgård sen ska jag och Emma ut med hundarna..

Tjillevippen

Anställd terminen ut..

.. Hm känner mig kluven, ska jag ta den här chansen eller inte.
Har blivit erbjuden assistant jobb nu terminen ut.
Pallar jag?? Jag vet inte... Men att ha en stadig inkomst ända tills sommarn är ju underbart och dåå har jag också sommarlov, påsklov och alla den andra lovdagar som kommer.
Det händer ju en del när man arbetar på en skola, det jobbiga är ju just att plugga.
Jag har aldrig gillat att plugga och kommer nog heller aldrig att göra det..
Bollar lite med tankarna här..
Positivt= Att jag är sysselsätt dagitd, bra arbetstider, bra lön, fast inkomst, händer alltid något, lovdagar och helg ledigt.
Negativt= Att just arbeta med en och samma elev som mest, plugga, skolmaten och de krav som ställs på en.
Positiva tankar kom upp i 7
Negativa tankar kom upp i 4.... Antar att jag borde ta jobbet då va?
Sen om PP ringer mig sen då kan jag ju ha det som ett helg jobb, i guess....
Hm ska tänka på det tills imorgon. 

JaJjA
Nu är jag himlans trött efter en tuff dag i Romme.. dags att coola neeer

Vill du till Romme, Sandra ?

Va?? Om jag vill.... Såklart. Vilka ska åka?
Det är du och eleverna från Geting ca. 30 stycken. Sen Jenny för Myrstacken och Per "rektorn" för Lejonkulan.
Oj shiit.. Men jo självklart ska jag väl klara av det nu när jag lärt känna eleverna.
Sagt och gjort o6.3o var jag på plats i skolan för att samla in alla kidz på bussen till Romme.
o6.45 Var vi på vägen till Romme wiii himlans skoj det ska bli.
Jag fixade allt galant tycker jag, *berömmer mig själv*.
Hjälpte till så att alla kom till backen och var redo sen två timmar senare alltså vid 11 var det min tur att åka och wii så mycket jag åkte, verkligen älskar att stå på de där bladsen sån jävla frihet bara jag och backarna.
Man liksom svävar fram. Soligt väder hade vi till slut och en massa massa snö.
Lyckliiig. Min favvo backe var på nya "ROMME SYD" den hette Bo's backe en röd. Jag gillar de röda backarna bäst faktist men gled såklart på de andra backarna med men den svarta var jag bara på en gång det går så himla snabbt så man hinner ju inte riktigt njuta av det, men lite kul att testa sig själv och se vad man går för.
Luncha fick jag göra själv eftersom käket nere i wärdshuset inte riktigt funka för mig så jag åt på "Topp stugan" (tror jag det hette) fett god mat fick jag. Det var kotlettryggrad, någon sorts potatisgrattäng och bröd yamii.
Lite ensament men kul att sitta och glo på folk var två killar som glodde som satan på mig, synd att dom inte var snygga.. Snowboard killar e GRYMT HETA by the way, boooyah! ;)
Hemvägen sen från Romme var tystlåten till och med klassens "högljudda lustikurre" var tyst, jag gick fram och fråga om han var okej.. han hade visst sovit haha.. 18.15 var vi tillbaka i Hällby. i'm tired !

Tänkte en del på våra gamla Romme resor på tiden då jag var ung alltså för två år sen..
Hur vi härjade på bussen på väg dit då alla var helt livliga och Rikard som flög omkring lite varstans och aldriiig kunde knipa käft, saknade mina klassisar idag faktist. Så mycket kul vi haft när vi vart i Romme, Sara som vägrade åka för att!????, Johanna som lärde sig åka haha Bambi på hal snö och jag som låter mig luras i svarta backarna.
Sen våra hemresor då vi alla sitter och myser till en film, slumrar till lite då och då och bara degar efter en toppen dag...Till och med Rikard var tyst då, dampbarnet. ooo vad jag vill göra om det.

Jaha lite bilder då...

    
image405

Så de backarna jag åkte mest var på Romme syd sidan backe 20 som först är röd och går över i svart den var favoriten åkte den säkert 7 gånger :) Annars gled jag mest runt på de andra röda backarna..
Det är en grön backe som kallas HEMVÄGEN ifrån ROMME SYD och den backen tar evigheter jätte tråkig är den, inte mycket fart i alls.

Men vilken toppen dag.. verkligen och yes jag fick med mig alla barn hem och ingen hade skadat sig.
Wii jag grejja en "klassresa". Boooyah !!
En rolig dag som jag fick betalt för, just grääjth !!

I miss you Bret

Mejlar en del med Kristina nu och hon skrev något som fick mig så glad så glad se här....

I know Bret really misses you!  But you did a great thing for him, you taught him to enjoy Art!  You should see him paint, he loves it!  I think the neatest thing I have seen him paint--- are you ready--- I couldn't believe my eyes--- it was a--- Parrot sitting on a stick, and you could even see his claws and beak!

Oo han är så duktig skulle så gärna vilja vara där för honom hela tiden bara kunna hjälpa till och ha det kul. Vet att vi kom riktigt nära varandra och förstod varandra så som ingen annan kunde göra. special connection.
Vill tillbaka nu nu nu pallar inte det hära vädret det här griniga folket och allt annat grått och trist.
När jag är ute här och går så vågar folk inte ens se åt mitt håll och ännu mindre le liksom, är alla verkligen så deprimerade här att man inte ens kan hälsa på en främling?
I Florida på mina promenader hälsar alla och bilarna tutar på mig och Candy, man blir glad och på gott humör.
Ne just nu är Sverige skit och jag skulle göra allt för att komma tillbaka till Florida.
Om jag fortsätter att jobba så som jag gör nu så kan jag nog komma till slutet av somarn om jag inte ledsnar totalt och drar så fort lönen kommer.... just nu har jag ingen lust att vara hemma.
Kommer jag tillbaka i slutet av somarn så fyller ju jag 21 år och det borde ju firas med en kryssning till Hawaii eller kanske Jamaica, för hur ska jag annars kunna slå min och Robbans trip to Bahamas?!
OCH 21 år är en stor grej i USA UNITED STATES OF AMERICA ;) Boooyah! Det 'är en plan !

I really miss my other Family, the Virtue's!
Alot of love from Sweden to you guys....

Skulle gärna sätta en bild på mig och familjen här men det uppskattas inte av familjen så kanske att jag ritar upp en egen på paint senare istället ;)

Nu är det dusch och sen......!? Gaygalan? haha

Komtek

Började jobbet 7.55 och fick då reda på att vi har studie dag, woho!
Vi for iväg 8.30 till Faktoriholmaren här i staden jag och hela klassen plus en till lärare, kändes kul att få göra något nytt faktist.
Där fick vi uppfinna något och jag och min elev uppfann en "PLING" en lustig kille som heter Dick som plingar på en gammal telefon klocka. Riktigt snyggt gjort faktist, det är sånt här jag tycker om med skolan att få pyssla och hålla på. Sedan fick vi leka i rummet nedan massa roliga saker som elektricitet, bollar, snurrar och en massa mer "uppfinningar". Himla skoj.
Vid halv två var det dags att springa till bussen med rullstol, ni ska veta att jag fick dra!!
Himla tungt och varmt, flåsade sönder mig ;) Men men nu har jag fått träning för dagen. Bra Sandra!

Imorgon är det planerat att jag ska jobba bara det att min elev är i sälen så jag vet inte vad jag ska göra.
De får helt enkelt ringa och väcka mig om jag ska jobba eller inte. Vore skönt att sova men ännu skönare att få en FET lön ;) Jag jobbar ju faktist så gott som varje dag på Hällbyskola och är jag inte där så är jag på Hvilsta.
Wii ska jobba sönder mig saknar mitt Florida så hemskt mycket och Bret min sötaste Bret, jag ska komma tillbaka!! i promise...


Gudmor

hoho jag paxar gudmors platsen för vår nya krabat Saga som Maria ska skaffa sig.
Titta så underbar.. Vi ska ha så mycket kul :)
Sötast i hela världen here she come....
 

image398


♥ Saga ♥

slutkörd

oj oj ännu en tuff helg över.. wiii så himlans skoj.

Sjuk kul fredag då vi härjade i Stränkan hoho träffa massa folk och full som en kastrull blev man, Tackar Mattias för en grym kväll där och Camilla för en fin fin förfest! Emma hun -YOU ROCK!

Lördagen dåå fy satan himlans full ända in  på lördags kvällen lagom tills det var dags att börja igen hade jag nyktrat till.. Blidde två bira på förfesten hos Sara med YohannA, Mickis och Sara. Tänkte ta en lugn kväll faktist. Mötte upp min Göteborgs pudding Emma som jag drog med mig på Lotus, wii så skoj.
Saknat att festa med Emma så det blev ju inge vidare lugnt på krogen heller en shot dit och en shot dit sen en massa bira såklart. Hur kan ens kropp palla så mycket!?
Jag menar sitter jag på Centro och tar 2-3 bira känner jag mig lullig o lite halv vinglig men om jag sveper en massa shots och så vidare så känns det som jag ligger på samma fulla nivå hela tiden, hur e det möjligt!?
Sjukt kul ivaf, jag har de bästaste bästaste bästaste vännerna och de sjukaste partydjuren i hela vida världen! Love love love!!

Söndagen hoho pigg och glad nästan hela dagen antagligen för jag haft en sån lyckad helg igen åkte på böldpesten iofs.. Fy hade inte den dött ut!? Min fot ivaf är död utan känsel på en böld.. pest !
Glodde film annars as usual, söndags hobbyn liksom.
Hällby ringde på morgonen men nej fy för att jobba så himlans trött. Gick på en morgon promenad istället sen chillidill hela måndagen.
Brumma till Tuna park med Hon o Han där vi käkade på basiliCa och knata omkring i affärena, jag letade ivrigt efter mina brallor som jag hört talas om men inte kunde finna.
Blidde att glida ner på stan till slut endå. Jag och Maria flumma omkring, vi ska förresten skriva skivkontrakt med våra ljuvliga stämmor. "Musik för döva".
På Gina hittade jag mina brallor, rena fyndet 300 kronor thanks for the tips Carolinen!! =)
Köpte också ett billigt vanligt vitt h&m linne. wOhOo också jag kan komma billigt undan.

Efter staden skulle jag o Maria köpa snus, ruggigt snus och röksugen nu förtin min nya grej tror jag. Himlans gott allt sånt där, funderar på att börja knarka också.. Man är väl rätt häftig då va? Jaa bra Sandra!! lets do it!
Vi möttes av 3 brandbilar, 2 snutar och en ambulans wohoo vi åker efter vettja så en road trip genom Årby och vi såg inte ens någon rök, var det falskt alarm kanske!? Ett Himlans stohej för ingenting.
Vi hade skoj ivaf, alltid kul med Maria.
For hem till Micke sen och sååg äntligen klart på den segaste Disney film ever, SURFS UP. Lyckades vara vaken hela filmen efter ca 6 försök. finally.

Jobbat och slitit idag skulle ner på stan men fyy har ingen ork någon har visst smittat mig, är det du mister Lalablom? eller är det kanske kussefinen.. morr säger jag bara! Jobb veckan ut sen på Hällby :)
Wii ska äntligen få en riktig lön igen det har jag inte fått på ett helt fucking år, longing!


Denna helg

Har jag faktist planerat en massa fest hoHoo så skoj..
Har just vaknat upp från min lilla vilostund efter en hååård arbetsvecka, men det är det värt jag får ju cash sen.
Chillade några bira på Centro igår tanken var att vi skulle bowla men jag tyckte det var tråkigt innan vi ens börjat så vi skippade det, man bowlar väl för ölets skull aiight!? ALKOHOL förbjud på Bowlinghallen igen tills den 14 feb typ.
Efter "bowlingen" på Centan och massa vilda fantasier som svevat på tok för långt iväg igen så blev det film hos Micke. Skulle sett Surf's up, som jag alltid somnar till, men dvd:n ville inte ta min skiva så det blidde Timon & Pumba -Ooyeaah!

Upp o jobba på morgonen var på Geting äldre idag hjälpte till och exprimentera och skriva om snillarna som gjort någon nytta här i världen, -Sandra detta är lärorikt ;). år 1876 den 14 februari kom telefonen till.. booyah thank you lord!

Okej ikväll då är det Strägnäs som gäller yiiiha Camilla ska bjuda på käk i sin lya där. Tjejfest och massa kackel igen hur ska mitt huvud palla?? haha men det är himlans skoj. Efter middagen och några bira ska vi ta oss till Waldemar's där Mattias jobbar. Hohoo dansa dansa dricka dricka. E nog bara jag och Emma som ska ut, lite trist att de andra inte vill med men kanske kanske att vi kan övertala både Camilla och Carolinen. Ska väl inte vara helt omöjligt.!? Jag och Emma ska ivaf röjja loss det har vi blivit jäkligt bra på faktist.

oj oj time to put some make up on....

Fast först lördagen dåå lite så där lagom snabbt..
Vakna äta frulle, ta en berocca skynda till systemet och sedan hem till Sara på mera tjejfest.
Emma min pudding från Götet är här också så henne ska jag allt tjata med mig på krogen, japjapjap.
Fått fribiljetter för några stycken nu så det är ju kalas eftersom pengarna försvann igår när jag fick en räkning, baah!! hata sånt trams. Känner på mig att det här blir en kalas dunder helg. Se lördag wohoo massa sextalk länge sen nu mina klassisar. Mycket att snacka om haha !


Ha en trevlig helg nu !!

*pttsssch* (är det ljudet av en öl som öppnas?)

Denna helg

Har jag faktist planerat en massa fest hoHoo så skoj..
Har just vaknat upp från min lilla vilostund efter en hååård arbetsvecka, men det är det värt jag får ju cash sen.
Chillade några bira på Centro igår tanken var att vi skulle bowla men jag tyckte det var tråkigt innan vi ens börjat så vi skippade det, man bowlar väl för ölets skull aiight!? ALKOHOL förbjud på Bowlinghallen igen tills den 14 feb typ.
Efter "bowlingen" på Centan och massa vilda fantasier som svevat på tok för långt iväg igen så blev det film hos Micke. Skulle sett Surf's up, som jag alltid somnar till, men dvd:n ville inte ta min skiva så det blidde Timon & Pumba -Ooyeaah!

Upp o jobba på morgonen var på Geting äldre idag hjälpte till och exprimentera och skriva om snillarna som gjort någon nytta här i världen, -Sandra detta är lärorikt ;). år 1876 den 14 februari kom telefonen till.. booyah thank you lord!

Okej ikväll då är det Strägnäs som gäller yiiiha Camilla ska bjuda på käk i sin lya där. Tjejfest och massa kackel igen hur ska mitt huvud palla?? haha men det är himlans skoj. Efter middagen och några bira ska vi ta oss till Waldemar's där Mattias jobbar. Hohoo dansa dansa dricka dricka. E nog bara jag och Emma som ska ut, lite trist att de andra inte vill med men kanske kanske att vi kan övertala både Camilla och Carolinen. Ska väl inte vara helt omöjligt.!? Jag och Emma ska ivaf röjja loss det har vi blivit jäkligt bra på faktist.

oj oj time to put some make up on....

Fast först lördagen dåå lite så där lagom snabbt..
Vakna äta frulle, ta en berocca skynda till systemet och sedan hem till Sara på mera tjejfest.
Emma min pudding från Götet är här också så henne ska jag allt tjata med mig på krogen, japjapjap.
Fått fribiljetter för några stycken nu så det är ju kalas eftersom pengarna försvann igår när jag fick en räkning, baah!! hata sånt trams. Känner på mig att det här blir en kalas dunder helg. Se lördag wohoo massa sextalk länge sen nu mina klassisar. Mycket att snacka om haha !


Ha en trevlig helg nu !!

*pttsssch* (är det ljudet av en öl som öppnas?)

RSS 2.0