Sabretooth - Odins Raver


dance dance dance


Man blir fet av att inte jobba

swim swim.. det är strömt på oslos gator! önskar jag kunde finna ett par gummilöbbar!

Idag har jag vaknat efter att sovit i säkert 12 timmar plus, var rätt utvilad först vid åtta tiden imorse men lyckades ändå sova mer.. Kanske för att de andra sover och att man inte har så stor yta att röra sig på när andra sover.. shittans vad skönt det ska bli att flytta och kunna göra som man vill!

Jag har spenderat pengar idag faktist, som planerat trots massa snor och skallebank.
Det blev två par skor, mjukisbyxor som nu är sjukisbyxor, tre par kalasbyxor som det så fint hette när man var liten, två långa t shirtar, en tjock tröja och så köpte jag inte musse pigg tröjan eller den där spegeln på indiska.
Behövde köpa mig lite glad och det funkade tills jag kom hem igen och får flabb noja med Majja som klär sig som en heronist som tappat stilen, för dom gör visst det, tappar stil. Svårt att tro? Mitt upp i allt läser jag dåliga nyheter.. Vafan är det som händer? Det tycks vara mycket som går snett nu och jag gillar det inte för det finns ingenting jag kan göra åt saken! Det är trist att vara hmm låt oss säga hjälplös?! eller ohörd... äsh vet inte. Om världen bara slutar dumma sig..

Kärringarna drog på fest och jag skrev ett brev medans jag lyssnat på härlig psytrance, Sabrethooth, bra skit!
Så har jag också kollat på Toy story 3 och ätit en jävla massa choklad och glass.. Man blir fet av att inte jobba!! Jag äter fast jag inte känner smak, är inte det rätt dumt? Helt sjukt onödigt enligt mig.

Nu är snart denna grymma skiva slut och jag ska dra igång en annan rulle, tror det blir Alice i Underlandet från Disney.. Jag har liksom Disney timmen här, men sköna musik pauser och lite dans utan marränger.
Någon som har sköna reggae betar att dela med sig??


choklad, täcke och regn

sjoklad, täppe og regn.
Jag har blitt förkyld igen, Hanna också.
Igår var jag och Majja på kalas för Bekka som blidde stor och firades med gitarr sång och öl. Jag var nog inge party i huvud taget, rätt död faktist. Vi drog ut på Sör, där hade vi hubba bubba contest och drack Hello my name is fabolous. Sen pallade jag inte mer och drog med Majja hem, flummade hela gatan ned. Deiligt att bo nära!

Idag är jag ännu mer förkyld känns det som, nyser och snorar massvis!! Har varit en tur till Istanbul kebab och spist jävligt god grillad kylling spyd med bulgur! Sen köpte jag Balle och äppel juice och somnade till weeds i min koja.

Måste liksom bli frisk till på söndag! Ponderosa, sommarns största fest!! som varar i massvis med timmar, hur ska jag orka?! :) Måste verkligen bli frisk... ska sova mig frisk! sova sova sova, jag är seriöst lite rastlös nu!

5 dagar kvar tills mitt nya liv ska börja, mitt 23 åriga liv på grönland!!

SS & KK



En efterlängtad återträff blev av i mitt hemland Sverige !!


Blue Blå bla

Tjohejsan!
Jaa jag har varit ute igen och gjort en liten premiär på Blå.. Varför går man inte dit typ varje söndag?
Bra place och skön musik. Ännu ett sånt där spevciellt ute ställe med thailands toa som nog var det negativa då när man har sandaler.. Inte så fresh! Man borde gå dit skit tidigt eller vid tolv ett tiden när det inte är skit stor kö.

Gjorde ett litet misstag innan jag slocknade, vanligtvis brukar jag dricka massvis med vatten innan jag somnar men igår svepte jag en grogg och somnade. Det kändes imorse, jag var efter full hela dagen.
Majja min käring lagade mat, pasta unt meatflesh saus,. Jag är heldig som bor med en som lagar mat !
En vacker dag kanske även jag ska lära mig sånna där konster i köket. När jag blir stor som är om bara några få dagar...

Nu till alla er som älskar mig!

Önskelistan 2010 för världens bästa Sandra

Fatboy
mac pc
System kamera
Sängram
heta hjälpsamma flyttgubbar
sol och bad

till er som inte älskar mig fullt så hårt

Marabou polka
vodka
kex choklad
Polly

(co/ Majja kindberg. prinsensgate 8. postbox 41. 0152 oslo)

1 september världens bästa dag !! glöm aldrig de du



haDe ♣


morsning

Ingenting har hänt sen sist eller så har det hänt massor, jag har kommit på att jag gillar öl och därför har jag gottat mig lite extra under långhelgens gång ;)

Har jobbat också, faktist tagit på¨mig två extra pass. Fast jag sagt till mig själv att jag inte orkar det så gör jag det ändå. pengar pengar! Jobbade på Blålys igår, när alla studenter inom polis, vård och diverse kommer och visar en sida man helst inte velat se.. Men det var sjukt mycket folk och alla var inte helt mongo !
Var en rätt skön vakt faktist, bara plocka glas och hoppa in för rökare. Tröttare idag då, ligger fortfarande i sängen. Sover sjukt dåligt och på morgonen när de andra går upp så vaknar ju jag med eftersom jag aldrig hamnar i djup sömn. Do know what to do man'. Vill ha en dörr, kunna stänga in mig. Min lilla oas !

Lisa och jag ska spise på Yayas idag, sen kanske det blir en tur till öl och mat festivalen i kuba parken.. Trodde den började imorn men den startar idag redan klockan 15 ! Kanske e spännande. Jag gillar ju öl som jag sa tidigare ! Mina kärringar är inte hemma nu, Hanna gick tidigt och Majja lite senare. Undra vart !?
Jag måste köpa ägg och flingor bäst att dra !


fight fight fight


kämpa kämpa kämpa..


dropp dropp dropp

fantastiskt pissväder verkar har gett mig ingen sömn alls.. min kropp är trött och ändå kan jag inte sova för länge eftersom den nu helt plötsligt ska ställas om till dagsarbete för imorn och sedan natt igen efter det.
Det regnar som fan, mysigt egentligen men det är ju så ljust.. Släck himlen och öppna stan nattetid!


Jag gick med i facket häromdagen, kostar 0.2 % av min lön i månaden och sen får man tillbaka pengar på skatten, känns som en bra grej om det skulle behövas back up. Lite vuxen poäng där och så fick man hemförsäkring. Man fyller ju snart 23 och kanske att några vuxenpoäng ska inhämtas, jag har vart fall inget ICA kort ;) Där börjar man bli äldre.

 


Världens farligaste gäng

Jag känner att jag har varit riktigt duktig idag, med mycket hjälpa av Molle =))
Tvättat och grejer. Det luktar äntligen gott i sänga mii!

Kom hem på kvällen och kärringarna ligger här och ser på tv, jag joinar dom och föreslår lite Ross Kemp, världens farligaste gäng ! Så nu blire gangsters och breezers med min fulla indiska mage som har sjukt mycket att säga nu. Fan vad gött det ska bli att flytta sen i september för då ska magen få snacka mer indiska eftersom restaurangen ligger som 1 minut från dörren ;)


Förresten

Förresten, mina kärringar e söta!
Båda sover med godis i sängen ;)

Ett mission om dagen

hej hopp i natten!
Idag har varit en dag full av energi, i alla fall på jobbet !
Jag har bytt byxor en gång eftersom några tyckte att isbitar passar bra i byxan och nu sitter jag med socker i baken, var riktigt nära att åka i den stora sopptunnan ute på gatan en gång blev iofs doppad halvt ned med bena och har säkert 10 nyp märken. Det är tyfft att jobba natt!
En dag tar jag dom allihop !!

Jag gjorde bort mig i förr går, fast nu i efterhand så var det fan inte så farligt :b Jag har gjort värre saker, men då kändes det jävligt rart för jag var rar. Nu garvar jag åt mig själv, jag är en fylle tönt !! Jag måste göra fler sjuka saker så tänkte starta en ny grej!

Ett mission om dagen!
t.ex Gå fram till en person och säg något fint.
Gå fram till främmande person och fråga om ni inte sågs häromdagen utanför en stripp klubb?
Få gjort det som ska göras!
Sälja 100 öl o 40 irish
klättra upp för ett träd
tävling - motivation - fantasi - energi 
Vad som helst 

Idag var nog mitt misson att starta krig med vakterna, problemet var bara att de var mycket större än mig och fler... Men helt värt de ;)
Igår log jag åt en hora för att se om hon skulle le tillbaka o det gjorde hon inte, senare gav jag upphittade cigaretter till en uteliggare och hon blev skikkelig glad och tacka massa gånger.. = )

Sjuka ideer att ha kanske men det är kul att få för sig saker och sedan våga görat !

Imorn blir det tvätt och sen kanske träffa Sondre med sin flickvän, nu lite entourage innan jag är trött nog till att somna...

whats your mission for this day??

Ciao

KAOS

Finns inget annat ord för vad som just nu är..
Har ingen ork, men kämpar.. Det känns som livet är på hold!
Jag vill inte ens börja styra med saker förens efter vi fått lägenheten, det känns som den verkligen kommer starta upp mig igen.
Jobba nu känns piss, har ingen lust att ens tjäna pengar, vilket också syns på lönen ;) Kass lön..
Jag har något att blicka framåt till och det känns bra, antar att alla behöver något att se fram emot för att palla när det är jobbigt.. En olycka kjommer sällan ensam är det inte så det heter?

Majja och Hanna har lagat super mat här idag, Majja får mig att äta kontiga saker!! Som ris med gurka och advokado i och sen feta ost biffar (utan lök för mig). Jag gillart! När vi får ett hem ska vi bila till sweden och köpa mat och lära mig bli flink i köket ! Jag är bäst på pannkakor, det kommer nog från farsan ;)

Owkeeeej September come on !!

RSS 2.0