2 timmars träning

Idag så har jag vart på hugget och det var såå sjukt skönt att träna.
Nu känner jag mig pigg och glad.
Har sovit riktigt dåligt inatt och trodde inte att jag skulle orka med någonting idag, men jobbet flöt på jag stod där mest och läset en bok jag hittat "en tillräckligt vacker för att dö". Ska skriva mer om den sen när den är färdigläst och det blir den så snart som möjligt, den är hur bra som helst :)
Efter jobbet hojjade jag iväg till träningen jag värmde upp med lite spinning på cykeln och körde sen styrka i 40 minuter. Sen tog jag fram min braiga bok och ställde mig på "stairmaster" och där stod jag stampandes och läsandes i 30 minuter -svetten rann! haha. Det var så skönt, ska nog stampa oftare det kändes bra och jobbigt men bara jag har en bok så klarar jag allt!! Sandra the bokmal hihi
Nu kom min älskling, Macke och Toopii med mat

Hejsvejs

Täby centrum

Har varit inne i Täby centrum idag och växlat in lite svenska pengar till Krooni så man kan handla i Tallin :)
Vi gick förbi en massa affärer som gapade åt mig -Sandra kom in här, SANDRA kom då!!
Men ne Robban och hans far ville bara till en bankomat och sen Forex.
Men till slut lyckades jag smita in på Zara och hittade en massa fina kläder, ville ha nästan allt, men  jag sortera ner det jag hittade till 2 plagg för att vara lite ekonomisk nu inför tallin resan.
Men det blev en kort jeans kjol, ganska mörk o söt. Sen ett par bruna mjukisar som jag verkligen behöver om det nu blir kallt på kryssningen, jag har endast packat kjolar, tights och långa t shirts -hey det är väl sommar?
hinner inte skriva så mycket idag fast jag egentligen har en massa att skriva 
-but i have to go....


?

Festival sugen

Suttit och kikat lite bilder och pratat med festival polarna..
Åh vad jag blir sugen, finns nog knappt något roligare än en festival.
Stämningen är alltid på topp, knappt någe bråk (ingen som vill bråka alla är ju så sånt bra humör, värmen, allt badande, fest från första dagen till att du kliver in i bilen på väg hem då du slocknar och vaknar upp hemma i Eskilstuna två dagar efter du egentligen har kommit hem... haha då är man utmattad efter 6 dagars party och härj i värmen.
Men nu i år blir det ingen Hultsfred eller Roskilde som jag också hade planer på, det känns lite tråkigt att missa något som är så kul och minnesrikt.
Det är på Hultsfred min sommar startat de två senaste åren, hur ska den starta nu i år?
Iofs så ska jag få en ännu minnesrik sommar, men helt utan festivaler!
På hultsfred skulle det vara så bra band också som Korn, 50 cent, Timbuktu (alltid rolig att se, man blir glad av hans musik), Ozzy osbourne (vore verkligen kul att se), Gentleman, evanescence (som nattis sjunger så bra till ;o) ) m.fl..
känna hur marken går i vågor bland alla festival människor som hoppar till musiken oo what a feeling!
Blir så glad av att bara tänka på allt och får en sån mysig känsla i magen att jag bara vill tillbaka om och om igen!
Hur kom det sig att jag blev en festival människa? jag som är så rädd för att skita ner mig, går aldrig på bajjamajor, skulle dö utan dusch och allt annat nödvändigt!?
Jo för på festival är det det sista du tänker på, duschar finns att hyra eller som vi gjorde ibland åkte till Nattis pappa och de dagar vi inte gjorde det bada vi i sjön tio gånger om dagen. Att slippa bajjamajorna går också, ät liite drick mycket! då klarar du dig med att kissa ute och om det krisar så töms bajjamajorna runt 5-6 på morgonen så då kan man passa på för "nr.2" då är de rena o "fräscha" och allt damm som blir av jorden torkar man av med våtservetter (ett måste att ha med!! ).
Sen den ultimata festival klädseln; Tofflor (skrik röda) på dagen, kort kort kjol och bikini. Kvälls kläder, Rosa gummistövlar, kjol, en varm tröja. Nattklädsel stövlarna eller gympa skor, långbyxor och en alvtröja.-Yea soo sexii!
Vad tycker ni om festival, smuts och bajjamajor? haha


Nattis, immän, jag och så Kristian "snoppmannen"
Kristian låg så där mest hela festivalen!!



Nattís och Jag små bustroll !

Take care och festivala åt mig med i sommar, please!


Träna

Ush vad är det för vääder? Jag orkar knappt gå upp ur sängen nu på morgonen, i need some sunshine!
Men ja upp har jag i alla fall kommit så nu sitter jag här och väntar på att Sara med ska göra det också, sen ska vi gå och träna. Men jag har träningsvärk från igår, hm bara för jag fuskade med stretchningen igår -aja baja!
Idag ska jag nog springa en stund och sen blir det att träna benen, övre lår, undre lår, inre lår, yttre lår och så skinkorna så klart ;o) efter det kör jag armarna, axlarna och vingarna (skulderbladen heter det nog?) Under armarna är såå jobbiga att göra man får sån mjölksyra, men det e schyst då vet man att det har nån effekt :).
Efter armarna är det magmusklerna det är jobbigt men endå skönt för man känner i hela kroppen hur musklerna arbetar. När magen är gjord har jag bara ryggen kvar, den e tung så jag får oftast träningsvärk i ryggen och den blir trött senare på kvällen.. Men snart så, är den stark som tusan !!
 Så, där har ni mitt träningsprogram för idag.

Nu ska jag ner på stan och posta ett brev så jag är med i Hotell och Restaurangfacket sen gå till jobbet och lämna in mina timmar så jag får någon lön :)

Good bye

Giftemål o dödsannonser

Idag har min vän Fjalle och hans Cissi blivit man och hustru!
Så kul att han har gift sig, inte för jag var på något bröllop men wohoue Fjalle the man liksom!
önskar de lycka och mycke glädje, livet ut ;o)


Där har ni mannen med nötknäckarrumpan


 Känner att jag börjar bli gammal nu, vänner som gifter sig, skaffar barn och flyttar ihop snart är det väl inte långt kvar tills man sitter en morgon, äter frukost med morgontidningen i handen och läser dödsannonserna på gamla vänner och bekanta.. hjälp! vad livet rusar på och jag som har så mycket kvar att göra!!


Flygbiljetten bokad

Idag har jag bokat min flygbiljett till Miami så nu finns det ingen återvändo haha -im gooing to miami
Jag bokade min biljett på pricerunner.se som Eliin tipsat mig om.
Elin har hjälpt mig leta resor dit hela tiden, snäll flicka det där. haha
Så 06.40 lyfter mitt plan i alla fall från Arlanda den 14 Juni till Frankrike först där jag ska byta flygplan vidare till miami så vid 13.25 är det tänkt att jag ska landa i miami.
-ooo spännande hoppas att jag får en fönster plats och slipper sitta i en mittengång med gapande barn och illa luktande åldringar, kattastrof! Sen vill jag att dom sätter på en bra film åt mig så att det känns som resan går fort, kommer bli så himla rastlös att sitta på en stol i ca 13 timmar, får ju en timma att röra mig på i frankfurt men det är inte mycket. Har du tips på något bra tidsfördriv jag kan pyssla med på planet??
På hemvägen har jag 4 timmar på mig i New york att gå runt på, hoppas att det är lätt att hitta till rätt flyg så man får tid att kolla runt lite :) Det är lite läskigt med byten tycker jag, tänk om man inte hittar rätt, PANIK!
Sen om jag skulle bli stoppad i tullen framme i Miami vore läskigt, vad är det för frågor dom ställer? och hur svarar man bäst på dom? vore ju osoft om dom inte släppte in mig i landet  för att jag svarat fel på en dum ställd fråga.
Jag tror nog att det kommer gå bra men Usa är ett väldigt märkligt land, med massa skumma hårda regler och lagar :p
-Wish me luck! :)

                                                                           

Min fina reseväska !



Gräsligt

Tack du mor för dessa skor..
fy de är så fula och synd att dom är så mjuka och sköna.
Men nu har jag i alla fall fått ett par så det är väl bara att tacka o ta emot!?


Tack snälla mamma... för de hemskaste skorna nånsin!

Shoppat med herr Robert

Jaa i made it!!
jag fick med mig Robban ner på stan, det var riktigt kul att få hitta på något som jag gillar =)
Det jag köpte idag var
Ett gult linne, Jc
Vita mjukis shorts, Jc
Fotlänk, Jc
2 t shirts åt Robban, Jc
Världs Atlas, Åhlens
Anteckningsblock, Åhlens
2 Pennor, Åhlens
En hemlig present åt Robban.

Var på banken och satte in pengar till min flygbiljett till Miami, så snart sker bokningen.
Idag är det fredag och jag tänkte väl dricka en del om jag får nån lust snart känner att de skulle va skönt att ta det lungt också.. splittrade Sandra (!)
Varför går det inte att festa och ha lika kul nyktert som full?
Det tär ju på kroppen så jäkligt med alkohol, värsta giftet!
Men endå ett bra gift för ett gott skratt förlänger livet, e det inte så det sägs ?
Jag har ju varit ute på krogen nyktert men jag har inte alls lika kul som när jag druckit för alla andra är så fulla och har dåliga öl andedräkter så det inte går att prata med dom *ugh*
Sen vad är det man pratar om egentligen? när man är full förstår man allt som sägs (tror man) men när man är nykter hänger man inte med alls i konversationerna, bara massa sluddrande och flams. hah
Aa det var lite om dagens tanke, haha..
Men att sluta dricka helt lär jag ju inte göra för det är kul med alkohol och gott!
 Men jag kan ju minska en del för min kropps skull :)

image6

-Skål och trevlig helg mitt herrskap




Magsjuk

Ush..vill aldrig mer vara magsjuk det är nog det äckligaste jag vart med om på länge..
Det där med att kräkas är inte min grej ;-)
Låg i sängen mest hela dagen igår och tyckte synd om mig själv och när jag inte var i sängen hängde jag på toaletten, lät som en mysig dag va? skönt att pojken var ute och festade gillar inte att se ofräsch och sjuk ut inför han eller inte för någon alls egentligen.
Var utanför dörren en gång på hela dagen igår, då min kära vän hamna i trubbel (?) så satt på gården och pratade lite. Farbror blå dök upp också och en söt sådan haha. Hoppas att allt löser sig på ett inte allt för jobbigt sätt.

Idag har jag och Robban bara latat oss sett på Desperate housewives (såå jävla bra!!), Lost (mindre bra) och sen Kyle XY som också är riktigt bra. Blev sugen på att ladda ner mer avsnitt av Kyle men endå vad ska jag då pyssla med på torsdagskvällar?
Känner att jag fastnat i en tråkig ond vardags cirkel.. Fast det är ju mysigt, men jag blir så himla rastlös.
Vakna, jobba, träna, vänta på att robban kommer hem och vi / han lagar mat, äter, ser på tv, robban somnar och jag pysslar för mig själv.. Vad kan man göra för att förändra de här gamla vanorna med en lat pojkvän? Tips någon?
Jag har försökt att få med honom att shoppa med mig, men han har inte riktigt tålamod för det..
Nu ska jag fortsätta att msna med Eliin haha, sån nörd man är.. men Robban har ju somnar för lääänge sen :p

Heipparulle


Så här ser det ut 21.30 på en vardagskväll för min karl haha.


Morgon gymma

Oj oj.. var ett bra tag sen jag var uppe så här dags, men jag kunde verkligen inte somna om så jag bestämde mig för att gå till gymmet innan jag börjar jobba.
Har aldrig varit på gymmet så här tidigt så hoppas att det är lungt då och inte så himlans varmt så man orkar löpa en stund på crosstrainern.
Annars på Nautilus vid 3 tiden är det så hett att man är svettig innan man ens har börjat gymma, de borde skaffa sig mycke bättre aircondition ! !
see you


Arab fest

Imorse när jag kom till jobbet skulle vi inte ha någon lunch utan fest, förlovningsfest.
Jahopp tänkte jag, det hade jag ingen aning om allt var kattastrof och helt oplanerat så det kändes väldigt jobbigt eftersom jag gillar att ha allt planerat så att jag vet vad jag ska göra och hur.
För en arab fest och en svensk fest är inte alls lika det är mycket mer dans, joddlande och liv på en arab fest *lalalallalalala*(så lät det mest hela tiden). På våra tillställningar i sverige är det mycket fylla och dåliga snappsvisor haha.
Men gästerna såg nöjda ut i alla fall och de hade en såå sjuukt god tårta, från min kusins jobb Amarant i Torshälla. Jag och Janja snodde åt oss en smakbit ;).
Jag lyckades slita mig från jobbet klockan fem och då blev det träna av, hurtig som man är :)
Sen hann jag bara hem och vända för att gå tillbaka till jobbet på personalmöte.
Personalmötet var skoj, vi har fått en ny medlem i team Athena haha, Caroline heter hon. Janja hade bakat hallon paj åt oss och den var riktigt smarrig, hon är så duktig !!
Sedan blandades det drinkar, en massa riktigt goa drinkar som vi sen fick smaka av och på något konstigt sätt hamnade alla drinkar hos mig till slut och jaa de tog nog slut va haha..
Fick ett samtal till ifrån Florida idag det var från Kristina hon lät riktigt glad idag och vi bestämde datumet 14 Juni till 9 September, så nu ska jag bara få in mina pengar på banken och sen boka biljetten. pirrigt va!!  

image6
Hallon mousse tårtan!
Bara att ta bort marsipanen såå YaMiii!

Ett drinktips här också
Sandras ZoOo Specialé:
Krossa is och hallon i en mixar
Häll sen i Bacardi ruzz och Passoa
Häll över det i ett highball glas med lite fruktsoda
Garnera med citronskiva och "paraply" walla!

Dags att joina Robban i sängen nu..




Underbar

Jag har världens bästaste pojkvän :)
Idag är en riktigt glad dag med mycket kärlek och pussar, så himla skönt bara han och jag.
Jag är verkligen kär och jag kommer att sakna sönder mig och han under tiden jag är borta. Hur han håller om mig om nätterna och pussar mig hej då när han 06.35 går till jobbet..
Så kämpigt att vara kär men endå alldeles underbart! Puss på dig mitt hjärta..

Viilken helg jag har haft sen då, jobbade i fredags och slutade runt 22 tiden Var ganska så lungt med gäster men sen vid nio tiden drullar det in 9 party djur som ska äta mat och dricka innan de skulle ut. Dom fick igång mig med så att när dom hade gått kom Sanna och Magda och vi bestämde oss för att gå ut, det blev Lotus Lounge.
Sanna var på topp humör och hade bestämt sig för att hon var den som skulle bjuda mig och Magda på allt, inträde, drinkar, shots och cider.. Såå det blev en massa alkohol den kvällen, alkohol, skratt och dans hur kul som helst! Tackar så mycket Sanna för en galen kväll :) 

På lördags morgonen var jag lite halvseg och grinig men de hade jag inte så mycket tid för så in i duschen och iväg till bolaget för att köpa kvällens alkohol. Sen en tur till Gina tricot där jag köpte en vit t shirt, 2 par leggins och ett presentkort till födelsedagsbarnet Camilla.
Vi fick skjuss utav Li och hennes mamma till strägnäs där Camilla och en Karin hade kalas, det kom en massa folk dit. Tror nog att jag och Emman blev fulla rätt snabbt haha redan vid Åtta tiden var vi rätt lulliga :). Det bjöds på gratis bål och smörgåstårta. Mycket bål.
Sen skulle folket där ut på BK (någon krog där i stränkan) men våra vänner ville inte med mig och Sara ut så Sara's snälla papps kom och hämtade oss hem till Eskilstuna.
Jag och Emman efterfestade själva hemma hos henne och pratade en massa massa medans vi sörpla i oss mitt sista vin.
Sen hojade jag hem till min käraste som har sovit hela dagen, kvällen och när jag kom hem låg han fortfarande i soffan och sov. Riktig sömntuta !

Partygiirl


Trötter


Inatt har jag legat vaken hela natten kunde inte somna, hur trist som helst.
Låg o funderade en massa på allt och ingenting medans Robban sov hur hårt som helst och flåsade med sin äckliga lök andedräkt på mig, ugh! Hur kan man äta något som luktar så illa ?
Sen 10.oo imorse var jag på jobbet, kändes inge kul att gå dit jag var så seg.
Fick knappt några gäster heller runt 10 st, men det kan ha berott en del på vädret, regn, sol, regn, sol, regn, hagel och regn. När ska den varma solen komma tillbaka?
Vid 14 tiden klampar en herre in och sätter sig ned med chefen -oh noo ! truble..
Undra hur det här ska gå.. Hoppas ingenting kommer att drabba mig, det skulle vara kattastrof.
Ska berätta imorgon för "chefen" att jag åker iväg 3 månader och att jag inte kan jobba kvar, hehe det ska bli rätt kul faktist. tihii
Var och tränade med Sarisen sen, hjälp vad det var jobbigt vart alldeles slut.
Nu när jag har blivit frisk igen så drar träningen igång på riktigt det känns kul, ska börja simma en del också.
Robban och jag var o solade idag, måste ju vänja huden med sol o värme nu haha.

Ska göra ett försök snart att sova behöver sömn jobbar 10 timmars pass imorgon och på lördag har Cami kalas i stränkan, wohouu!

Nighty nighty 


Ring ring..


14:46 telefonen ringer från ett skumt nummer som startar på +195, haha hjälp fjärilarna dansade rave i min mage.
Men samtalet flöt på helt okej och allt känns bra, var lite läskigt att det nu verkligen ska bli av.. På riktigt!! 
Jag ska vara ifrån min kära pojkvän, mina vänner, min mami, pappa, per, djuren och allt som annars är så tryggt och skönt här hemma.
men nu helt impulsivt ska jag kila iväg, lämna allt det här i 87 dagar (14 Jun - 8 Sep)
Eller haha lämna o lämna det är ju inte så att jag inte kommer att komma tillbaka och någon förändring lär det inte hinna bli på 3 månader inte någon storslagen i alla fall.
Det ska bli så sjukt spännande, värsta upplevelsen och jag kommer bli såå bruuun :)
Värmeslag också kanske? nee jag älskar sol, bad, shopping och värme så jag borde överleva, hehe
Jag och Eliin har suttit över nätet idag och kollat in flyg dit och det billigaste blev något på 4000 kr, värsta kapet.

På Aaron Carter tiden sa jag att jag nån gång i mitt liv skulle åka till Florida och hälsa på honom (och han blev förstås kär i mig och vi blev ett hett kändispar) haha. Nu ska jag ju inte riktigt till Tampa bay och inte ska jag få honom att bli kär i mig heller... men jag ska i alla fall till Florida, yeeeiiey!
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva allt känns så skumt det känns bra, nervöst, riktigt kul och riktigt läskigt men kände att jag var tvungen att skriva nånting om det och mer lär det bli, när jag vet mer och bokat de där läskiga biljetterna haha.

Eliin jag hoppas att du inte lurat iväg mig på en helvetes resa, för då ska du allt få igen  ;)
See you in 36 days !!

nighty nighty


En förkyld dag med shopping



Haha såå var också jag en nördig bloggare.. :b
Men det kanske är kul vad vet jag (?)  
Vill ju att mina vänner ska kunna läsa om mitt intressanta liv ;)
Imorse var jag seg som tusan ville helst inte gå upp ur sängen alls men det blev så tråkigt att stirra in i väggen till slut och sotarna skulle komma vid 12-14 tiden. Så jag gick sega mig upp ur sängen, laddade hem nya Desperate housewives avsnittet, alltid lika bra :) Sotarna kikade förbi under avsnittet, hur vågar dom komma mitt i min favorit serie?! Grr...
Efter Dh var jag tvungen att hitta på något så jag ringde till Sarisen och frågade om vi skulle gå lite i  fiskparken "Tuna Park" och det ville hon ju.
 kände också att jag behövde lite shopping nu när man gått och blivit förkyld och hängig, kläder får mig alltid på bättre humör, Sarisen också hon är en bra shopping kompis.
Hittade en hel del idag men kände att jag inte kunde köpa allt jag hittade.
Håller på att sparar pengar nu till Robbans födelsedag (vad ska jag köpa till karln? )  Sen far vi iväg på en Tallin kryssning med hand föräldrar i slutet av månaden, de bjuder ;). Vill ju ha en del att shoppa för där med.
Idag blev det i alla fall,

Shopping listan:
Ett bubbelgummrosa långt linne från JC
Ett rött långt linne (klänning) från Gina tricot
En rosa bikini från Gina tricot
Ett par röda bikini trosor från Gina tricot
En svart siden klänning från..ja igen Gina tricot
En vit Bh och trosa från h&m
Ett cremé färgat linne med mönster från VILA
Badshorts åt Robban från Cubus 
Lakritts shot från Mique
2 handdukar från Mique
1 flugsmällare från Mique

  
image3

Bikinin är jag väldans nöjda med, den är verkligen en Sandra bikini.
Sådär då har jag både skrivit mina första rader här och lagt upp bilder,
-starkt jobbat tjejen !

Sarisen och jag
image4


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0