massa konsterter

Igår var det röj på staden när Madonna, Metallica och Gaga hade konsert tro mig det var folk överallt!!
Madonna konserten var ute i ösregn, verkligen pissade ner hela dagen/kvällen/natten igår men endå var det så mycket folk.. Det var kul då¨humöret var på topp på de flesta gästerna även om det var en massa fylla.
Idag är det sol och det kommer säkert vara en jävla massa från början till start, well det går väl an :)
Jobbar med de bästa  wooop wooop!!

Igår var jag inte hemma förens efter fem på morgonen, jag sov till nästan två !!
Sen har jag suttit på ballen med Cissi o Micke, vi har SOL typ!!
Men nu är det snart dags att fixa sig igen.. jobb jobb och mera jobb.
Helt okej faktist har tagit på mig en del extra pass också för att tjäna lite mera :)

Trevlig helg dååå

Ett försök att muntras upp

Fy o blä för den här dagen den har inte varit någe skoj alls och jag har stängt in mig på rummet och bara sett film och vänner.. Hela fucking dagen har gått åt spillo och jag skulle dricka öl idag och fixa med viktiga saker men känner inte för att göra något eller jo jag känner för att köpa en stor bytte med is och hälla lite baileys som sås. Jaa Belgisk choklad is får det bli.
Annars har jag funderat lite över min födelsedag och vad jag vill med den.


ÖNSKELISTAN
Att kussefin o tjejerna kommer v.36 ^^ (3-6 september)
Mamma o Per kommer v.38 !!
Tårta med jordgubbar och vaniljsmörj, mmm
Xider/breezer
Alkohol i huvudtaget
Samsung ultra touch  S8300 mobil.
Mini Pc
Varmt färgade sängkläder
Jaa Marabou apelsin eller mint också ♥ o så gott o de bästa är att det går ner i brevlådan ;) (!!)

Det var vad jag kom på nu och vips blev jag på bättre humör och ska trippa ner till Rimi för o köpa glass i stora lass.
Nåväl alla har vi bad days

En film jag har att rekommendera är It's all gone Pete Tong som handlar om en stor Dj på Ibiza som helt plötsligt blir döv och hela hans liv går i stöpet. Han var lite av ett svin i början av filmen och det är mycket droger och sprit. Efter att han blivit döv och låst in sig med en massvis av droger en månad och försökt ta sitt liv  men ångrat sig i sista stund och bestämmer sig istället för att lära sig läsa läppar och fortsätta sitt liv men att ändra sin livstil lite vad gällande droger.
Ni borde se den, jag har en stor lust att dra till Ibiza efter den här filmen.. Club livet lär ju vara total där borta ^^
Jag har fått höra att det är dyrt där men då bor jag ju också i ett av de dyraste länderna här i världen och jag vet ju att Spanien är billigare än Norge så det borde gå an :)

have a look..  I'ts all gone Pete Tong

Det føles så bra

En kul video om pant ..


Jag tycker att man ska panta burkar och det för naturens skull !!
Jag pantar inte för att jag behöver pengarna men det är ju en klar bonus att man får och för oss när vi pantar gemensamt gå pengarna till något vi alla tre behöver typ tvättmedel, diskmedel och annat gemensamt plock! Veldiiii bra

Hvordan føles de då??
- Det føles så bra

Sunshine idag och jag ska klippa mig och kanske dra på sats och prova på lite salsa dans. Var och sprang i en halvtimma igår fast jag egentligen inte hade någon lust alls men idag skiner solen och då får man lust !!
Lust på allt, även öl såklart men det blir imorgon på Hanna G's hejdåöl :'( Sen ska snart Johanna också åka. Vafan då.. Sen får inga fler dra då!? lova !!

Killen har kollat thai resor imorse och han har hittat sånna där super priser igen 6 januari till 28 april 2 personer för 10438. Alltså 5219 kr var wow och det räknade jag ut i huvudet jätte snabbt!! boyaa *klappar sig på axeln*
110 dagars solsken, det är sommar det !!

Ha deee

Cykeltur på tre

Igår blev det öl och kaffe baileys.. mm så gött!!
Startade med Sonia på Dottra till hage på Grönland det som skulle vara en baileys blev snart till flera öl och vi blev snabbt runda under fötterna. Det var göy !!
Snabb stopp hemma hos Sonia innan vi skulle vidare åt varsitt håll hon skulle möta upp en vän och jag skulle möta upp fuck life Lisa som har startat sin Fuck life helg.
Vi drog till Nícole (äsh minns fan inte hur jag ska stava) och sen tänkte vi ta oss till andra delen av stan och givetvis tar vi cykeln alla tre på en. Mia skjussar leker cykel taxi, Lisa på sadeln och jag längst bak. Det var vingligt men vi tog oss fram utan att ramla en enda gång !! Flink tjej hon den dära Mia ;) Sista ölen blev inte dit vi tänkt att gå eftersom vi är för små!! jävla 22 års regler... Vi drog oss till Devills tills stänging @ 3 a clock. Mia skjussade till grönland och jag tog den röda faran resten av vägen hem.. i loooove the cykel! speciellt nu när André från romania har pumpat den, för andra gången ;)

När jag kommer hem får jag för mig att kolla hur det ser ut på taket vårat och hittar då en katt!! Åh så söt jag fick en kompis. Jag undrar vem som har katten där uppe? Hoppas det är dom som bor där som äger den då är det väl okej men annars tycker jag synd om den. Jag matade den med Mickes tonfisk i alla fall och kissen den trivdes.

Nu har jag just kommit hem från en promenix o solskenet och affären ska strax tagga ner till gymmet och pressa lite, oyea där lät jag stark va? Sen vill jag få med min kära på Yaya's o spise lite go mat o dricka chang.

Hola !!

Boule turnering !!

YeZz jag har just anmält mig till något jag tror går ut på att du ska kasta en boll nära en annan och att dricka en jävla massa sprit.. Har jag fattat det rätt!?
Vi är team Monas (en av våra chefer på scotsman) och det jag och Lisa som anmält oss men vi trenger en till jenta! who would it be? Bara inte jag är sämst!! Måste öva haha
Eivind är i det andra laget och har bara David som medspelare hittills.

V.35 en onsdag kör vi..... gulp !


kurr kurr

i'm so hungry !!
Har varit ute på en promenix, har sån jävla träningsvärk så blir inget gymmande för mig idag :b *bad bad bad*
Imorn så, har ju fri :) Kanske blir till att basta också det var länge sen!
Sov till halv två idag, puh man blir sliten av att jobba sent det är nästan samma som att man varit ute på krogen o härjat.
Det har vi typ då fast utan alkohol, jävla lek stuga att jobba med Lisa! :)

MAT JAKT NU !

Thailand del 2

On our way to Phi Phi island

Relaxing and partying, helt ärligt gillade jag inte Phi Phi någe vidare men Amigos hade fin frukost!!
Så fick jag se Thai boxning som det är ett jävla tjat om på varje ö.. -Thai båxing tånight *skrikig melodi*


En rundtur på "The beach" Maya beach, bamboo island och Monkey beach avslutades sen med en solnedgång.

Bye Bye Phi phi island let's go to Lanta


En av mina mindre favorit öar, Koh Lanta.. Men vi bodde på ett sånt mysigt ställe där du verkligen fick känna dig som hemma och bara se hur mysigt det var... Då tidvattnet kommit upp sig ;)


Vi stannade bara till på Lanta över en natt för nu ska vi långt långt ut mot södern på små öar där det inte finns något alls att göra förutom dricka, äta och slappa.. Det var helt jävla underbart och jag har aldrig i hela mitt liv varit så brun som då :p Det är så slappt att killen däckade mitt i maten.... sött huh?



På vägen ifrån Koh Ngai (Ko Hai) och Koh kradan "crystal clear water" Fick vi hoppa av vid emaralde cave som ligger vid koh mokk. Det var helt becksvart är du simma in där under men fan så fint när du var framme. Haha se på alla japaner, jag var bara tvungen att fota dom och alla ler o vinkar!!

Tillbaka en natt till på Lanta, se hur hästen badar !!



Här på kartan kan man se vart vi reste från Phuket (till vänster) till Phi phi (loten ö i mitten) vidare till Koh Lanta och ner mot små öarna till höger. En dags tur in till Trang (fastland) tog vi också för att hämta ut lite pengar, det är liksom inte mordernt ute på öarna. I Trang mötte vi pa en svensk gubbe säkert full hela dagarna han bjöd på öl och skjuss till bankomaten, han hade flyttat från sverige han. Efter våra dagar på öarna drog vi till KRABI, Ao nang som också ses på kartan. Japp det var del 2, more to come min nästa tråkiga dag haha.

Nästa år ska vi köra alla mså öar ända ner till malaysia Langkawi ^^ jag längtar som fan......

Jag har en plan!!

Jag ska dra till MEXICO o plugga SPANSKA!!
Yes yes yes... fast först har jag ju denna thailand resa att se fram emot men liksom nästa år tänkte jag dra men måste jobba ihop en massa slantar så jag slipper ta något dumt lån och förlora pengar på.
Har läst endel om språkresor och vafan varför inte göra det ordentligt, 12 veckor i soliga mexico nära nog att dra på caribbean kryssning och kanske om det passar sig in hälsa på familjen Florida!!
Åh jag vill vill vill... Spanska är ett stort växande språk och jag känner att det är det jag vill lära mig.

Försökte få mig några kurser i skolan men eftersom vi flyttat väldigt ofta och jag bytit skola så har aldrig spanska lektionerna passat in eller funnits dit jag hamnat och det var det endaste språket jag ville ha..
Nu får jag bestämma själv och tänkte först på barcelona men suget på Mexico blev visst större, så ska jag lära mig svänga på höfterna i Salsa dans.

Någon som har lust att haka på min storlsagna plan??
Hjärtat sa en gång förut att han hade lust så hoppas väl det annars så tänkte jag på dig Li? Du är inte rädd för att lämna Etuna ju ;) Det är ännu långt kvar men vafan en plan är en plan!


Nu ska jag fortsätta med kladdkake baket och spaghetti o köttfärs såsen, oo what a hemma wifie!
Tro mig jag luktar kaka och har mjöl lite varstans samt kakao och nu lite spaghetti fräs..
Han har varit på jobb från sex imorse till fortfarande, åååh jag dör av tristess.
Borde gått till jobbet och hämtat spriten jag köpt men får se om jag pallar det sen.. Eller om jag ska be Majja att gömma den tills imorn när vi jobbar. Jaa jag ska jobba med Majja ^^

Morten Ramm Hasj bilen



Haha så jävla kul.. This is Oslo, Polisen bryr sig inte ens att han säljer hasch på öppen gata och en vakt säger åt honom att han gärna kan stå på Grunerlökka men inte mitt på stan.
Så kul !!

Första delen av Thailand

Så länge som jag tänkt lägga upp bilder från våran ö turne i thailand men inte haft ork/lust... Längtan tillbaka har liksom varit för stor men nu lagom tills vi planerar in vår nästa trip känner jag att jag har lust att visa er mitt thailand. Sen så tog solen slut på balkongen och killarna sover... nej jag har inget att göra !

Vi flyger via Beijing till Bangkok. Vi dricker kinesisk red bull, pepsi och öl (De smakade egentligen skit )

1. Min första TukTuk tur (min pojkvän hittar bättre än tuktuk chaufören i Bangkok, de är skills!)
2. Massa julbelysning ÖVERALLT vid shoppingcentrumen Pratunam och MBK, vi var där och bowlade och gick på lyx bio i de största och skönaste fåtöljerna någonsin plus att vi hade en egen servetris!!

Khao san road, Bangkok.. Helt sjukt ställe med en jävla massa fylla, horor, kackerlackor och råttor.
Det är fart på stället.. Vi mötte upp min Homie Nico och hans irlänske vän och ibiza bruden.


Vi drar och kikar på tempel efter lite dagen efter käk på KFC. Titta så jävla detaljerikt allting är, vem orkar?!

I Lumpini park, Bangkok. Träffade vi en ny liten vän herr varan.
Riktigt stor cool park med djur och dansande thai folk, typ aerobic för 200 pers.

Ner mot södern, första stop Kata beach, phuket!
Vi bodde på ett fancy fancy hotell som hette Orkidee med Elvis! Efter min första kväll där blir jag magsjuk och ligger o spyr o skiter hela kvällen från båda håll samtidigt i över ett dygn! Aldrig i hela mitt liv har jag mått så illa så länge och sen inte kunna äta på nästa tre dagar.. Cornetto blåbär rädda älsklingen mitt liv med.



Phuket.
Vi bodde på ett hotell med pool på taket, rätt slitet hotell men med poolen funkar det helt klartt. Vid poolen mötte vi på två sköna lirare från Skåne, vi hade shoot race på "viking bar" i Phuket. Vi körde ner shootometern 2 gånger på raken.
Jaa jag kan ha bränt mig på ryggen!


Vi drog iväg på fyrhjuling i tuff terräng gick på "hemma zoo" och fick rida elefant.. Jävligt tufft !
Shampoo hette vår elefant.


Efter en hel dag av aktivitet droc vi och fick massage i snyggaste froggy tofflorna!
..


Moore to come

Onsdag.

Ska dra ner på oslo city och leta mini miniräknare ;)
Sen när hjärtat kommer hem ska vi till IKEA med hans bror och köpa en ram till min groda och en hylla som vi ska ha ovanför soffan.. Sen senare ska jag Matilda och David gå på bio, Istid 3 eller som det heter hemma Ice age 3.
3d bio, ska bli kul! massa popcorn åt miiiig

sayonara


We know how to party.

YihOoe Sara och Li har varit på en helgs besök och jag har haft så sjukt kul, vill att de kommer tillbaka ju. Finns så mycket mer vi kan göra! haha. Det var en helg av hårt festande, lite väl hårt kanske eller vad säger du Li?
Vi hann med kalas, techno fest, turista, gå på stan, kika på narkomaner och fira Elin 24 års dag..*
Bilderna får säga sitt

   
Elins 24 års kalas ^^ she's the princess !!
Elin filmar här David som förklarar vad sexleksaken är bra för o hur den används, killen har koll!
 
  
På Emil & Samuel. Riktigt fint ställe med stor stor ute terass, Kristoffer bjöd på riktigt gott bubbel vin och öl
 Eskilstuna giiirlz <-----> Kristoffer o en glad Elin
Sista ölen bara.. Sondre spännis! o vem i helvete är han bakom oss Sara? 
  
Paraply bråk! ;)

Vi turistar i Oslo!

   
Strawberrie på Fridays Aker brygga
  
På väg till Yaya's, Saras favorit foto plats!
 
Så jävla god mat, drinkar och Chang! 
Nästa år kommer Sara o Anders med till thailand? ;)
  

Vi har ganska kul med Keno bollarna Sara.
Glider förbi hemmet för en shot, säkert jätte god !
 
Plop fest på kristian kroghsgate 2.

Vi dansar o ler

Tusen takk tjejer jag har haft så jävla kul ♥

Picture from sweden

Eller de lilla sverige som finns inne på alla IKEA, det är underbart!!

 
mmm köttbullar !!

Efter shopping kommer öl.. mm gött

Tog bilderna från Elin

 Nu ska jag kasta soper sen är det strax dags att möta mina partysessor, hahahaha Li din buse ska få göra mig PEN i håret ;)

Arrrr Rumba

IKEA

Har jag Elin och Lisa varit på idag, jag fick springa hela vägen från Oslo city till bussen som gick akkurat när jag var framme.. puuh det var hett att springa och att man är smått sjuk gör det inte lättare heller.
I alla fall så hann jag med bussen och vi startade med lunch, gissa vad??
Köttbullar !!!
Sjukt så mätt man blir och då tog vi en liten portion, hur stor är då en stor? Vem orkar en stor portion!?
Vi valde att ha en kundvagn, tänkte att vi inte skulle köpa så mycket..
EN Kundvagn på tre tjejer är helt klart för lite och vagnen svämmade över av kuddar, täppen, örngott och massa strunt.
Vi fant oss en till vagn. Tiden går alltid så snabbt på ikea och man minns knappt vad man plockat när man väl är framme i kassan och ska betala. Det är kul !!
Och inspiration och motivation är vad man får för varje gång man kommer hem med nytt så sätter man igång med städning för att allt ska se rent och snyggt ut.. Hur kul är det att lägga en ny fin matta på ett smutsigt golv?

Efter Ikea drog vi en öl på första pub, Expressen! haha cleant place de där men god öl hade dom.
Hemma drog jag igång med storstädning sen, vill ha de pent när flickorna kommer!
"sydde" gardiner och resna garderobfan... Helvete blir lika deppig varje gång, jag HATAR min garderob..

Jag o han tog en tur till SIBA och jag vet nu precis vilken mini pc jag vill ha. En Asus Eee ?000HE en vit och rosa såklart.

Japp nu är det ikke många timmar kvar tills dom kommer ^^
Jag tänkte nog borsta tänderna nu och sova så jag kommer upp tidlig imorn för en dammsugning och tvätthägning hägning hängning äsch what a fuck..... potato potata

Natti natt O Grattis till Elin som fyller år idag! Wohoo

De går inte alltid som planerat..

27 år gammal blev han i förrgår och jag stressade sönder mig för att fixa en present åt honom.
Jag vaknade upp runt tolvtiden måndags morgon och är sjuk! PANIK jag har inte tid att vara sjuk nu när Sara och Li kommer.. Men jag tar mig iväg till IKEA för att köpa ett Bonsai träd och pall åt honom.
Fyfan vad det är otympligt att ta med sig träd på buss !  Jag har liksom rivmärken i pannan..
Jag och trädet hade ett helt helvete för att hinna hem före han men det gick..
Medans han var uppe till SIBA affären för att byta en stereo skulle jag bädda sängen, städa rent, diska, pynta trädet och tända ljus och förbereda inför hans bursdags present som innebar Bonsai, massage och middag på Steakers.
Men timmarna gick och han kom aldrig hem från SIBA som sagt var..
Jag ringer o ringer och får tillslut tag på honom och då sitter han och dricker på puben här nedanför..
Han och Pontus tittar förbi mig och jag känner hur jag helt misslyckats med presenten han skulle fått, jävligt trist då!
Men ibland går det bara inte som planerat.
Hoper han trivs med sin nya växt. jag tycker den är S U P E R

Blev en god middag på Yayas med Ponuts och Maja ivaf. Yayas är också super, kanske Sara och Li vill testa på det?
Thai mat al'a thai style ;)

Idag känner jag mig lite bättre än igår och ska lägga mig tidigt i säng o glo film tills jag somnar, mycket sömn är viktigt så jag blir frisk! För i helgen ska vi fira Elin och på lördag har Micke Plop partaj ^^
Så vi ska ha det såååå göööy, i'm longing so mYch.

TRE har också gett mig en ny mobil, woHOo så bra och glad jag är. Om Mamma hinner få tag på Sara så hinner jag få den till på fredag, finally! Så ber jag nu bara om Solsken... kom igeeeen dååå

35 års kalas på scotten

Hade en mindre bra dag på jobbet igår gästerna var typ bönder och tipsade väldigt "thöligt" jag hade liksom ingen lust att jobba. När inte ens amerikaner tipsar är det fel!! Dom är annars bäst och man är alltid typ garanterad 10%.
Men med bästaste Sondre i baren så går det faktist lite bättre, har man dåliga gäster så har jag i alla fall bästa arbetskamraterna man kan få tröst hos, gnälla av sig hos, snacka skit med och få en bamse klem!
Scotten fyllde även 35 år igår 4 Juli!!
Gratulerer med dagen Scotsman. höhö
Det firades för scottens stammisar och oss arbetare (som inte var på jobb) med pils för 22 spänn!!
Så gott som gratis.. Men vi som jobbade fick faktist också öl fast helt gratis efter jobb.
Goda Carlsberg sent in på morgonen eller kanske tidigt på morgonen!?
Hur mys som helst och hela jobbiga kvällen med gäster kändes bortblåst. Mera nachspeil för oss !

Annars längtar jag som bara den tills Li och Saaran kommer ^^
Jag ska köpa luftsäng åt dom så dom kan sova gott här.
SOLEN MÅ KOMMA TILLBAKA DÅÅÅÅ

Jag och Hjeeertat ska på festival också den 23 Juli till 26 !!
BEATPATROL heter den och är i Österike S:t Pölten. Yippi kay yey
Tälta steka i solen till sköön musik, bada och dricka massa öl ^^
Några av dom som spelar är

Paul van dyk (saara!!)
ESP
12000 mics
Infected mushroom
Space tribe
Azax syndrom
Space Buddha
Gissa om han är nöjd med Line up:en, många av hans favoriter ska spela efter varann så minst 6 timmar av bara favoriterna.. untz untz untz

Nu ska jag fixa mig för ännu en natt på jobb hoppas det blir chill.. Vill bara softa och äta gott haha

2 morrow is he's birthday  ♥

see yaa

Värmen

å så flott det är med varmt väder 30+ dag efter dag, jag känner att vi snart kan plantera palmer vid vägkanterna och bara slappa på playan där det blivit sandstränder med paraply drinkar! Tänk om tänk om....

Känner att man inte har så mycket tid att sitta här längre, gillar ju att leka ute nu i solet!
Men denna helg är det jobb som gäller och då är jag rätt då trött på dagarna innan jag börjar man sover rätt länge och efter jobb när man kommer hem är det svårt att ens somna.
Lucky me hade Elin som sällskap hem igår också hon har flyttat över till den fina delen av byn ;)
-Det känns som man är utomlands varje dag man kliver ur sängen och ser ut...
Helt sant faktist, Grunelökka och Grönland har massa mysiga byggnader, cafeer/pubar överallt, utlänningar och såklart en massa sköna ungdomar everywhere! Sen är det nära till allt..

Som i onsdags så skulle jag till bolaget kom jag på halv sex och det stänger sex här då.. Först cyklar jag till Grunelökkas bolag för att få se att de de stänger klockan fem på+ mån-ons.. FITTA. Jag cyklar snabbt till grönlands bolag men där har dom varken tequila rose eller sours red berries som jag ville ha. fan då men tio minuter kvar till Oslo City stänger om jag cyklar snabbt borde jag hinna.. trampar på som fan och japp jag hinner men inte fan hade dom det jag ville ha där heller, prutt sämst utbud. Men förstå att jag hann till tre olika bolag på en halvtimma! Det är inte så stort här men det mesta finns runt hörnet liksom..

Dagens bästa händelse: SARA SKA KOMMA HIT !!!! YIPPI min kompis kommer en gång till =)
Dagens sämsta: Min vovve har cancer :'( Men jag tror att han kommer klara sig många år till, det måste han göra ingen cancer kan vara så elak att ta den vovvens liv.

Nu är det dags att börja fixa sig för jobb, tänkte hinna äta lite innan... Men fan de e så varmt, har mer lust på en massa apelsin juice än mat !´

HEJRÅÅÅÅÅ

Jag bjuder på en sång


Låt oss alla lyssna till Lille Puse katt.

RSS 2.0