Sverige


Ni har väl Iskaffa mocca hemma?
Nytt beroende har inskaffats, jag kan inte dricka kaffe men det så fantastiskt goda iskaffet har mig under sina vingar.. Mm och en förfriskande ingrediens till det är Baileys om man känner sig törst.
Red Bull och Iskaffe Mocca är det bästa mot sena nätter.  

Har Arla mejeri också gjort något så gott och bra?

Husk meg !!

Tänkte bara påminna er om att det är min bursdag imorn!!
Grattis melding sendes till nr +47 47447706 !! 
Mohahahahahaaha

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse så for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting
og si meg så, hva vil du mere? Gratulere!

Høyt våre flagg vi svinger. Hurra!
Ja, nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,
men du er den aller beste!
Se deg om i ringen hvem du vil ta!
Dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen svinge oss så gla'
og en av oss skal bli den neste - til å feste!

Nu ska jag bege mig ner på byn för att njuta lite av det ack så fina regnet vi inte kan få nog utav!
Höres sen när vi är några timmar närmare slutet av mitt tjugioförsta år.


Trött

Nu är jag så så så less på att jobba natt, vill bara inte gå till jobbet ikväll.
Slappar bort hela dagarna för att sen gå på jobb och servera en massa skumma människor som inte kan dricka.

Igår var en sån kväll jag hade idiot efter idiot.
Först en kärring som blir sur för att hon får vänta på sin pizza i kanske 40 minuter, ja det skulle jag med bli om det inte var så att jag fått informationen om att det kommer ta ca 50 minuter tills din pizza kommer eftersom det är så många före dig. Jag gav henne informationen och gubbarna hon satt med tog det bra också hon tills det gått 20 minuter och hon börjar käfta om att hennes pizza inte är klar... bah i told you 50 minutes!

Efter det så kräks en gubbe på golvet och blodar på bordet.. snyggt! Vakt!! UT!

Sen ska en gubbe betala 88 kr på kort vilket tar honom ca 10 minuter och en jävla massa energi på mig, hans ena kort fungerade inte och att varje gång förklara för honom att hna må prova ett annat kort och slå in den totala summan som ska dras från kortet.

Sen kommer två tanter som tycker de är så mycket bättre än alla andra och jag serverar dom två öl då kommer vi till betalningen på kort! Först förklarar jag för tanten hur det fungerar och hon blir sur för att hon inte förstår. Då säger jag att hon ska slå in 128 kr och sen OK. Då slår tanten in 12800 kr och jag säger nej nej inte så och raderar summan och rättar till den. Hon ska nu slå sin kod och då börjar hon gnälla om att hon slagit in 12800 kr och inte tänker slå sin kod. Jag pekar på skärmen och säger se här jag har rättat till det du ska nu betala 128 kr som det klart o tydligt står här det enda du behöver göra för att få dina öl är att slå din kode! hm nej men jag slåg ju 12800 och hon käftar och blir en total bitch. Jag förklarar ännu en gång att det inte går att betala så mycket och att hon faktist ser summan på skärmen som kommer att dras. Hon ignonerar nu mig och ska förklara vad hon gjort för fel till sin vännina som också börjar lessna (inte på mig utan på hennes kamrat) En minut till går och jag förklarar och det slutar med. -Du vet du va?! Om du inte kan använda ditt kort så ska man inte betala med kort. Jag tar dom här till en gäst som kan betala för sig och du får hitta dig ett annat ställe att gå till. Ha de jag sänder en vakt hit.

Åh jag var så sur idiot efter idiot! aldrig varit med om så många på en gång i rad !! Kvällen blev liksom inte bättre heller. FAN om det inte blir bättre idag och jag som sökt vidare jobb liksom, kom igen folkens skärpning!!

Nu ska jag göra mig pen i håret innan han kommer med frukost :)

First class ticket

To etown. ;)
Kommer på tok för tidigt på torsdags morgon till och med före Sara har vaknat. O det är tidigt de!!
Elin skicka guldkorten.. Festen blir av ^^
44 års kalas för två år sen hade vi 40 års.
Den var då för himla lyckad !!
 
Pentanque gick toppen eller ja så länge vi vann över de andra scotsmans laget är det ju bra att vi sen inte fick de där 15.000 var ju lite synd. Ska sno bilder från Lisa så jag kan dela med mig till er alla ;)

Nu har jag inte tid för det här, måste gå o köpa en rosa slacker åt Lisa för 1900 kr eller fan var det inte mer till och med 2900!? för en mjukis overall. Hon är syk!

Dags att dra hej då ha en fin helg men spara er tills jag kommer.

Fixat o Donat

Sov til klockan två idag så japp allt är helt omställt nu :p
Vi drog ner på stan för att hämta ut ca 400 bilder på fotoknudsen i oslo city, kostade billigt ^^
Köpte också fotoalbum som jag ska göra lite scrapbook i, tänkte starta med Amsterdam eftersom det känns närmast och enklast.. Thailand är ju en miljard foton!
Vi drog också in på Indiska (min favorit) och handlade gardiner, långa sköna stickade strumpor, scarf, gardinpynt, duk och en ljuslykta. När jag nån gång finner min kamera igen ska ni få se vad jag styrt upp med.
Det är fint som fan och jag önskar på något sätt att jag hade en symaskin så jag kunnat fixa med gardinerna men egentligen så har vi inte plats med en maskin och enda gången jag säkert kommer behöva sy är just när jag ska byta gardiner.. nåväl..Vi var inne på Gamestop också o köpte friidrott spel, faktist väldigt kul ^^
Något för dig Maria! Jag har färgat håret svart också.. Inte på mig då utan på honom, snyggt som fan blev det !!
Jag ska med färga håret men det får bli dagen innan jag drar till tuna och ska få mig ett långt fint hår med hjälp av Maria Hauk o hennes FakeIT. Jaa jag är FAKE! men hur i holera ska mitt hår annars någonsin växa?

Kos dokker ses om en uka i E-town. Och hör här någon som ska kosa sig ordentligt är Tina som åker till brasil imorn!!
HA DET BÄST TINA !!

Han har städat !!

Wii jag är så himla glad att komma hem från jobb till ett alldeles ny städat och gott doftande hem.. I looove it !
Fan så flink han är min man, ibland överaskas man ^^
Nu ska jag sova är visst lite sent då men jag är inte så trött, efter att jobbat så mycket natt vänder man lätt på dygnet.

Hyvää yötä !!

bye bye asshole

Jahopp nu har jag faktist stått i baren då och som jag tänkt att det skulle vara så var det ganska lugnt igår var några gånger det var lite kö men jag tyckte jag gjorde bra ifrån mig hamnade inge minus och brekkade bara två öl. haha det måste tyda på en lyckad första gång?  :p kan helt klart tänka mig stå där igen även om jag inte gillar att alla står och ska ha o ha sen mojitos som tar sån jävla tid att laga.
Nektade några fulla gubbar i baren och faktist så skulle man önska att man hade en sån där walkie talkie så jag kan kalla på en vakt när gubbar vägrar att gå, varför har inte vi en sån?
En gubbe fick dras ut från min bar, jag tänkte först servera honom två öl men när jag skulle räcka över dom till honom så nej! just när jag skulle ställa ner dom ångrade jag mig och sa att han inte får någon mer servering. Men han gick inte förens vakten tryckte ut gubbfan o då vägrar gubben följa med. ganska stort tecken på att man är för full och inte kan vara kvar på ett uteställe, adios asshole!

Ikväll blir det nog lite mer att göra är endå lördag och faktist sol!! Måste se till att äta idag innan jobb för jag får fan inte tid till mat o då får jag huvudont och gnällig mage.

Nu tillbaka till ballen o lyssna på musik med killarna som redan kläckt i sig öl. sweet jag som också skulle haft fri idag o då skulle Sara och Anders vara här..

Ha dee


Det drar ihop sig..

Jag börjar närma mig min sista dag som 21!
Eftersom ingen tycks kunna komma hit har jag tankar på att åka hem men då vill jag veta att mina goa vänner har iaf en dag tid med mig annars känns det liksom inte lönt att åka till Eskilstuna av alla ställen..
Then i rather go to some exotic place to grow old on. ;)
Husker just att Elin!! du fyller ju år i samma veva, vad är din plan??

Så hur jobbar ni 3-6 september?? Kanske till och med kan ta mig till sverige den 2 september om det går natt tåg eller kanske flyg så man kan spendera en dag i stockholm. Kanske till och med hjärtat kommer med denna gång..
Just tell me how you work girls!

Nu ska jag bli hungrig så jag kan äta innan jag ska jobba i baren ikväll, haha jag har drömt om hur den här kvällen kommer att bli och nej det kan bara inte bli så sjukt som i mina dröm. haha det blir nog mer stress o mindre knas :p

bye !!

Sockersött

Kan man kalla vår kväll igår på jobb..
Lisa blir bakfull runt 12 tiden och jag får tillbaka min förkylning i samma veva plus lite hosta nu också. Hm.. kanske för att Majja röker inne? Ja låt oss skylla allting på Majja.
Med våra sjukdomar kommer trötthet = FLUMMOTIME.

Först har vi krig med kapsyler som vi skjuter hej vilt sen kastar vi lite citron och LITE socker på Sondre.
Sondre dränker mig i strösocker Lisa tar med mig vit som jag är till Dag och säger att jag har drogproblem, jag nekar!!
Alltså att man är dränkt i vitt pulver betyder väl inte att man har drog problem allt var ju inte till mig?
På det kastar Lisa vatten på mig då jävlar då ska Lisa få!!
Hon fick bada i farinsocker och inte bara hon Sondre fick också vara med..
Fyfan så det såg ut sen da.. Jag hade socker i hårbotten, i kläderna, öronen och i underkläderna.
Sockersött !!

Men nu är det nok med det och jag ska slappa lite till tv:n innan jag ska duscha bort sockret i håret och sen ta mig ner på staden.
Idag ska jag köpa ett par svart jeans att arbeta i. Mina gamla jeans är förstora dom köpte jag faktist med min pappa för länge länge sen :)

Senare ikväll ska vi ut och käka thai och dricka Chang. love it !

Vi busade

Igår var jag och Lisa lite busiga på jobb men det får man vara !!! Ja...
Vår bartender fick helt akut hjälpa till på blålys festen eftersom det blev alldeles smockfullt på de andra etasjerna igårkväll. Jag o Lisa hade det rätt lugnt endå men aldrig så lugnt vi hade velat.

David hade sin bursdag och ALLA andra var där ;)
Men de som höll sig vakna till efter vi slutat jobb fick komma till Majja och smaka på Kristoffers Captain morgan och Tomas exklusiva Cola som kostar pengar. Vi höll oss vakna och jaa det var kosligt och full lyckades man också bli.
Kul med lite eluva sådär :) Det är ju inte alltid man är trött efter jobb och kan gå direkt hem och lägga sig.

var hemma vid sju tiden på morgonen och vaknade efter han gått på jobb runt halv ett.. fan jag borde sova längre!?
Ska jobba natt idag med så tänkte glo lite tv nu och sen ta mig ner på stan och leta svarta byxor innan jobb.. Om jag hinner annars har jag en hel dag fri imorn.. Ut o käka någon? SjUKT sugen på thai..

Hjärtat lagade faktist Thai här för nån dag sen och den var helt klart godkänd, mmm!!
Det blev ris, kokosmelk, wok grönsaker och KYLLING !! De smakade först lite pina colada men jag kanske är drinkskadad??

See you !


CSI OSLO

Tyckte det var dags att ta reda på den riktiga orskaen till min cykels hemska död så jag ringde in CSI OSLO för att få ett svar. Efter många förhör och undersökningar blev jag mycket chockad av att höra vem mördaren var. Följ med här...

Under förhöret frågade jag mig själv en massa frågor som När såg du senaste cykeln i liv? Hur han mådde då? Vad vi gjorde och till slut hur jag fann honom död..

Senaste gången jag hade honom vid liv var en dag vi cyklade hem från jobbet tillsamans. Det var dagen därpå då jag skulle ta honom ut ur stallet som jag märkte att något var galet, han var lite seg liksom.. Det var då jag såg det hemskaste, någon hade mördat min cykel. Punkterat honom, han hade ingen luft kvar!

CSI har haft cykeln inne på Obduktion för att finna en förklaring för dödsorsak.

  
 

(att tillägga: Under obduktionen gick glasbiten sönder i däcken några gången så det är att lägga på 1-2 mm)

CSI OSLO har gjort det, de har hittat orsaken och den skyldige!

Cykelns lunga har blivit punkterad av en genomskinlig glasbit ca 5mm lång.
Mördaren är Sandra Sandström som helt oförsiktigt cyklat på denna 5mm långa glasbit.
Domen vaggade mellan svält och att gå på jobb vi valde jobb för det är på vägen till och från jobb som hon kommer inse allra mest hur hon saknar sin cykel som hon själv drept.

Over and out !

Vaknat !

 

Buster !!
En söt Teuveren och nej det är inte ett sorts läkemedel det är en hund..
En söt jävla valp jag gärna vaktar igen.


Jag har skönaste strumporna och jag har just vaknat efter två dagars sömn.
Var ner en tur på stan för att träffa Tessi utan Anna :p Som har varit på Oslotur från köpenhamn.
Jävligt kul att se henne igen ^^ Vi tog oss varsin pils vid tågstationen innan det var dags att gå till färjan igen.
När jag lämnat dom tog jag mig en tur förbi akersfästning innan det blev lite in mood shopping. Min inköpslista var ID foundation och cykelslang. Jag kom hem med nån extra pryl sådär, NÖDVÄNDIGA SAKER som rese brush, rese dry schampo, lite till och lite presenter. Nödvändigt ja!
Nu måste jag fan vila igen, min energi finns liksom inte. Jag kan knappt åka upp i hissen utan att bli andfådd och ja då är det lite halvt allvarligt!


Ja det skulle behövas städa men seriöst jag har slutat bry mig.. Tills någon annan tar tag i saken liksom.

En dag på jobb..



Först gjorde vi eiffeltornet
Sen skevande tornet i pisa.. (eller på svenska LUTANDE tornet)

Ibland jobbar vi...

Jobbar ja..Ikke stör då

Han kan bli sint o strypa dig med papper!





sjukanmäld..

Det är det värsta jag vet att ringa o anmäla sig sjuk och när man väl tagit sig mod till att ringa så får man höra en riktigt missnöjd chef. Som att dom inte tror på en. Ska man vara rädd att anmäla sig sjuk?
Jag sa liksom redan igår att jag var sjuk, febrig, världens jävla halsbränna och massa grönt snor !!
Jag gick på jobb för att starta och tänkte att de bara kunde ringa någon att byta av mig men nej ingen kunde komma så jag fick gå igenom hela passet endå dålig och alldeles seg i huvet.
Jag skulle aldrig ringa in mig o vara sjuk om jag verkligen inte var det och ändå ska man ha ångest för man ringt.
Det är min andra gång jag ringer mig sjuk på 1 år, det tycker jag är bra. Eller?

hm.. ska sova lite till nu det är det enda jag pallar göra och det funkar ju inte på jobb.
Nog tänkt om det blir bara sur... alla kan bli sjuka det är inget jag vill vara!

Hörs sen då.

Ka ni driver med?

Kor ni är? a sitte hjemme o har blitt litt syk ja..
a jidder ikke att gö noe heller när huvet mitt ba värker.

Ush o fy.. har verkligen ingen lust på att bli sjuk borde väl egentligen anmäla mig sjuk och ligga hemma och vila men vad ska jag göra hemma!? bara ligga och bli rastlös.. Nej har jag inte heller någon lust med och jag vill ju ha pengar. Kanske att jag mår bättre imorn, brukar ju vara värst just när man just blitt sjuk. Jag har en jävla halsbränna, huvudvärk och en massa snor. Delar ju gärna med mig, ska jag vara sjuk kan du vara sjuk!

Å nei nu har grannarna ställt sig på varsitt tak och skriver -andra sidan är ni klara.......o alla andra ramsor som är lätta på fyllan. damn. Killarna är o ser slagsmålsklubben på Rockefeller, jävligt kul för dom då :b..

have fun party people !!
natti natt däckad i en rabatt


Buster

auwh.. Igår sa jag till Mario efter vi jobbat att jag kunde ha hans hund imorgon (idag) eftersom han ska jobba sent och länge.. Ja hela stan är full av scottar!! halv fem kom jag förbi för att hämta lilla valpen och då är uteserveringen smockfull av scottar (MÄN I KILT) de skjuter en boll upp i luften fram och tillbaka liksom festival boll. Det är ett jävla liv och hela stan är full. De kom många igår men det kom desto fler idag 3600 scottar tycktes jag mig höra skulle komma. KILT ÖVERALLT än en gång ;) Nicole fick bevisat igår att dom faktist inte har något under kilten den dinglar helt fritt.
-and she liked what she saw. haha
Nog snackat om dom nu då.. Halv fem kom Mario med Buster som är en Teuveren (schäfer liknande vovve) den är väl kanske 3 månader super söt och så jävla mysig. Det tog oss över en timma att gå hem han blir så lätt trött och så är han nyfiken på ALLTING allt ska luktas på helst också smakas och alla människor sen som vill prata och klappa!? Vill man skaffa sig nya vänner ska man skaffa hund, det är socialt.
Väl här hemma rullade jag ihop mattan, tror inte att den lilla är rumsren än. Sen åt han lite mat och drack, busade en del och nu har han tryckt huvudet mellan en kudde och soffa för att sova. Åh han är så söt!!
Hoppas det kommer gå bra för jag är gärna mer hundvakt ^^
Saknar min Lufs så mycket så det är bara kul med ett djur här i Oslo.

Voff Voff ska ta lite bilder sen och visa för er ^^

Paradisio 25:th anniversery



 


Gaah hur kan man stå stilla till det här?? *untz untz untz* och med den bästa stämningen också... oooo

A´dam babiiiii

I LÖÖÖÖÖÖV IT.. Våran impulsresa till Amsterdam blev av även fast vi inte viste vart vi skulle när vi satte oss på tåget till Gardemoen (oslos airport). Vi ville till Amsterdam men hade inget bokat och klart. Väl framme så fick vi tag på två rimliga biljetter torsdag-måndag Oslo-Amsterdam.. TAGET!
Detta blir ett långt inlägg men med många bilder då :)

Här sitter vi på Stone's Coffe shop.. Ni kan se en lista här till höger om vad för gräs/hash ni vill ha och hur det verkar.
I Amsterdam är det Coffe shops precis överallt det som är synd med coffe shops är att man inte får dricka alkohol på de ställena eftersom droger och alkohol inte går ihop en helt klart bra regel men lite tråkigt för mig som gärna vill ha en öl.
Det finns då två Stone's cafe varav den ena får du alkohol på men du måste ha med dig eget weed. Jag gillade det stället bäst, det var bra platser, uteservering och jag fick öl !!

Här sitter älsklingen på bryggan vid vårt hotell. Vi bodde kanske 10 minuters väg med trikk in till stan och 15 minuters walk till Hard Rock café, Paradisio och en himla massa andra clubar och pubar. Området heter något på L typ leid/leiz......? Hotellet var väldigt fint i sig men vi var lite besvikna på att vi hamnat så långt från city.

Staden är så sinnes sjukt mysig med en massa gamla byggnader, många poliser men endå känns allting så himla tryggt. Alla är avslappnade (hehe kanske för alla är smokers??) det är en go stämning liksom.. Droger är egentligen inte lagligt men det finns liksom lagliga droger och svamp som du kan köpa i smartshop's. När du är ute och går så kan det helt plötsligt dyka upp rödaneonfärgade fönster och där inne står det prostituerade och visar upp sig.. Vill du ha henne ja då är det bara kliva in.. sjukt? JAA. Klart gick vi runt i Red Light district det omtalade horstroket.. Det var helt sjukt, porr överallt :b Horor, böghak, gay movie, runkbåsar, live peek (eller vad det heter när ett par har sex i mitten och andra kan sitta och onanera i bås) Red Light har allt för hm sjuka människor!?.

Vi fann ett Erotic museum. De visade en helt sjuk serie med Hans och Greta tro mig den var helt bizarr. Annars var museumet rätt kul faktist.. som alla andra museum vi varit på :)


China town, red light och red light ^^ Jag fann min moped där.


Pina colada, coffeshops och circus musik. Det är också jävligt bra shopping i Amsterdam tusenmiljoner affärer överallt!!

Norskt vann före utgång.. som om att !? Klart jag drack sprit !!

Vi träffade på några bekanta också, tydligen storfest här i amsterdam bara se här nedanför.



Alltid kul att träffa på nära o kära

Jennifer lopez kunde inte joina men hon fick vara med på en bild under festens gång.. Japp det var en riktigt kul dag de!!


CLUB PARADISIO med 25 anniversery House junkie o Dj Danny... DET VAR HARDSTYLE BABY!!
O vad jag saknade någon att dela den här upplevelsen med, Kusin och Cristian hade älskat det.. Sara du också fan vad vi hade dansat.. Istället fick jag stå själv och studdsa mig glad till ljuvliga dunka dunka toner.. Nästa gång....nästa gång
Ska dra ett youtube klipp här sen så får ni höra vad jag hörde.. Dj:n blev tilldelad Guldskiva !! Eller jag tror det var guld.. Han fick en sån stor skiva för att han har sålt ex antal album ni vet ^^ Ooo ni skulle vara med ..


Mera museum denna gång Heineken, mm godaste ölen !!

visste ni att Heineken gjorde "tegelstens" formade flaskor för att man skulle kunna bygga med dom.
Vi fick också höra hur de gör ölen, se på bryggeriet, 3 gratis öl och faktist så fick vi gå in i ett rum där vi skulle bli öl. Vi stod på en platta som studdsate vred sig och skvätte vatten samtidigt som vi såg på tv:n vad som hände med "oss" när vi blev till öl.

Sista kvällen på en coffe shop.. Ja det var göy !!
Jag vill så gärna åka tillbaka dit igen göra det man inte hann göra och gå ut på mer clubar.. Killen är ju inte så kul på club han sitter hellre o softar medans jag vill dra ut och dansa och härja.. Man är ju ung förfan!!

Ja just höll på att glömma att berätta om flygresan dit om han den där afrikanska mannen..
Alla på planet hade satt sig ned till ro allt var stilla och vi väntade bara på att "this is your captain spekin"
När det huxflux kommer in 4 stycken i sista minuten.. Jag märker att något är skumt med dom men jag anar inte vad, de var alla kostymklädda förutom en som hade en blå skjorta bara han var mörk. Afrikanen ja.
När de satt sig ner en stol bakom oss börjas de tjaffsa om något dokument. Vi inser snabbt att han är en fånge som sitter nästan alldeles bakom oss och snart blir de väldigt högljudda. Han får sitt dokument efter 15 minuters tjat och han river det i bitar och börjar sen skrika - this is not the ambassaduer upprepar det konstant i 20 minuter samt att de ska döda honom.. Han skriker och försöker ta sig loss två män i kostym (poliser) trycker honom mot väggen och sätter handfängsel på som coskå är fästa till afrikanens kropp så han varken kan lyfta armarna speciellt högt eller slå sig fri. Han skriker o skriker, svetten rinner på alla män där bak.. Till slut får flygvärdinnan nog och alla vi passagerare med, han får inte flyga med oss till amsterdam. Han är liksom en fara.. Då ska det tjatas om i ytterligare 20 minuter att han blir behandlad som ett djur med handfängsel och att de ska släppa på dom så han kan gå av planet.. Yea right att dom kan släppa honom!? Jävla djur var precis vad jag tänkte att han var också.Mannen skulle bli utvisad ur Norge och flyga tillbaka till Afrika och avtjäna sitt straff där men eftersom det inte gick så får dom göra ett nytt försök en annan gång.
Jag själv tycker att dom borde gett honom en spruta eller klubbat ner honom eftersom han var en risk för oss alla på planet men nej då skulle det vara misshandel och protester, men seriöst i ett sånt läge är det det ända rätta? Ikke sant..

Nu ska jag gymma innan jobb.. Ha dee and please come with me to A'dam someday..



Amsterdam ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vi har kul ihop

Innan jag drog till Amsterdam så var jag och scotten folk ute och käkade på Peoples, drack drinkar på Café sör och avslutade alltsammans på Scotten..

Så här såg det ut


David o jag . Charmigast o Gladaste. Maja ♥ Peder.

Johanna o Matilda. Snyggaste. Peder o Lena the cheffs m Johanna.

Snyggaste o Charmigaste. Söt liten Maja. Semester firarn Jocke även känd som scottens mest bakfulla!

En kul kul kväll ^^

AMSTERDAM

Here i\am.... WohOooo
Nu ska det drickas sprit och gora staden osaker.
Flygresan hit var allt annat an stilla rolig med en galen afrikan som blivit utvisad och fick utbrott sa vi  inte kunde lyfta.

Jaa ni far hora allt sen for nu ska vi ut pa byn ;)

Ha det bast !!
Kos og Klem Sandra o Henrik

Skottlossning rätt runt hörnet

Ikväll har det varit söndag och som vanligt väldigt stilla på jobbet "stilla rolig" regnet har pissat ner som vanligt och en hel del skummisar har hittat ut för en öl eller två.. Idag var det då inte så många skummisar men politi blev till kallat en gång eftersom en gäst inte kunde göra upp efter sig.. När politi kommer runt 02.10 så stannar de i kanske 10 minuter sen får de ett anropp att de måste ta sig tillbaka till Töyen centrum där det just varit skottlossning med två personer träffade..

00.30 inträffade skottlossningen och Sondre fick snabbt reda på det och berättade för oss andra.. Töyen ligger precis här bredvid.  Där jag bor tillhör nedre grunerlökka men ligger emellan töyen och lökka. 

En liten del av artikeln från www.vg.no  

Innsatsleder Rune Bjørsvik ved Oslo-politiet sier til VG Nett at de først fikk melding om en skyteepisode i Jens Bjelkes gate. Ifølge Bjørsvik satt gjerningsmennene i en sølvgrå Audi. Minst en av mennene skal ha gått ut av bilen, og åpnet skudd mot en rød Opel.

Skuddene traff en person, som nå er fraktet til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden til offeret er ikke kjent.

Kort tid etterpå fikk politiet melding om en ny skyteepisode.
- Vi vet ikke hvor denne personen er skutt, men han beveget seg mot Tøyen T-banestasjon. Også denne personen ble sendt til sykehuset, sier Bjørsvik til VG Nett.

Et vitne på stedet sier at en ung afrikansk gutt ble båret ut fra t-banestasjonen og til ambulansen.

- Det så ut som skuddskader i skulder eller ryggen, sier øyenvitne



(gatan ner där och till höger brukar jag gå hem, tur i oturen att det hände innan jag skulle hem)

Lite obehagligt sådär... Vad hände med att slåss med nävar?! Jävla fega äckel som måste ta till vapen..
I det här fallet verkar det vara Somalier som bestämt sig att göra natten osäker.
Jag hade ingen lust att ta följe hem med Sondre som också bor där allt hänt och sen behöva gå ensammen och riskera att hamna mitt emellan någe jävla krig.. Blev att dela en drosje hem med Jimmy, säkrast så!
allra helst vill jag ha min cykel den får mig att känna mig trygg!!
O i Fredags när jag kom hem så stog återigen Asyl sökarnas byggnad i brand, jag ringde och skulle larma men fick aldrig något svar eller jag kom först till Asker och skulle bli vidarekopplad men fick sen inge svar.. Såg en massa svart rök här igen från balkongen men den blev ganska snabbt vit igen och jag antar att brandkåren redan var på plats..
Det sker en hel del i den lilla byn Oslo.

Nu ska jag försöka sova lite så man orkar upp och hinner göra något imorn ^^


Be safe !!

RSS 2.0