Danskebåååt

Sitter här med en liten tjej som heter Evelina, hon tuggar på mitt läppglans och drar i strumpan sin.

Om nån timma ska jag och Majja mötas för drink nummer ett, en början på måååånga fler. Vippetangen, kan det heta så!? Jag tror jag vet vart båten går ifrån, typ operahuset. Det känns riktigt.

Undra hur dessa båtar är i jämförelse dom vi brukar åka!? full fart hela vägen.. Kommer sakna mina favvo sjökvinnor, Sara och gelica..  Vi kan båtar och hav ;)

Denna gång blir det med Majja, Dag, Kjetil och plus massa andra norska namn!? Men jag känner inte dom och dom känner inte mig......yet! Vi ska ha kul !!

Åhoj !!


2 minuter mer Lufsen

Endast två minuter kvar av min hunds liv... dom sista andetagen innan han somnar in, det känns tammefan för jävligt.. Min hund! Han lämnar ett stort tomrom.
Han har gett oss så mycket, vår bästa vän. Han som skäller på vinden och ser spöken i mörket.
Fantastiska Lufsen vi älskar dig !!

Solen skiner livet suger

Imorse blev jag väckt cirka 3 gånger och vaknade med ont i ryggen. Shit börjar jag bli gammal eller vad??
Igår skulle ha varit en jävligt kul dag men öl och vänner från början till slut men nej igår var den ledsnaste dagen på evigheter. Ända försokte jag att ga ut och komma igång. Vi tog en middag på fridays och två drinkar, efter det ville jag bara hem igen. eller hem o hem, molles mammas hem. Hon är kjempe snäll som låter oss bo här men jag känner att man kan bryta ihop hur lätt som helst på det har viset. Att inte kunna kanna sig hemma, aldrig ensam, inte ha nagon plats att lagga sin mat eller klader, att sova i ett kok.. Jag likert inte alls!

Idag blir det att gå ner pa stan eller var som helst o träffa Lisa, få lite sol och slappa innan jobb. Köpa nickelfria örhangen och strumpor!! Jag har två par strumpor och efter att jobbat i dom luktar dom inte tårta. Fan jag kan inte ens tvätta, för jag vet inte vart mina kläder är!

Jag har hemlängtan !


Syttende Mai

Kom hem för tre dagar sen, var nära på att missa flyget på grund av predikyr, FBI kort, och Chang.. Allt som är viktigare än att sätta sig på ett plan hem. Blev uppropade ett antal gånger i högtalarna, fick gå express vägen via personalen till vår gate. Under denna tid blev en man skjuten i huvudet och kriget utbröt. Himla tur att vi inte missade flyget igen, kändes lite mer obehagligt i BKK denna gång än förra.
Fredag morgon blev en morgon pils i finland ellerför att vara ärlig var det 3 stora.
I Norge där vi bor i ett kök som delas med 4 personer till plus bebis blev det att ta en REN dusch innan vi skulle möta upp vänner.

Lördag morgon jag vaknar på tok för tidigt och ska bege mig till scotten för att se om man har jobbet kvar, halv vägs dit far jag ett sms som säger -antar att du er klar for jobb ikvall??
sure... nattajobb och utan sömn. 18.oo var jag på plats med 3 red bull och insåg för första gången att jag faktist är brun. Härligt.. Många välkomst kramar fick mig att känna att det har blir en grym kvall.. Det blev det och ett stort extra klirr i kassan med. Var hemme o5 på morgonen, KÖRD!

Söndag en hyffsat stilla kvall på jobbet smockat av nordlänningar och joddlande Samer.. gaah jag pallar inte Same brudar. ae ska ha ae ska ha.... Kan jag be och få tack!

Måndag morgon Syttende Mai.. jag är ledsen!!


Gratulerar Norge!!

RSS 2.0