Hinsehaxan

image219


Lillemor Östlin är inte vem som helst. Över 20 år av sitt liv har hon tillbringat i svenska fängelser. Tre gånger har hon rymt från kvinnoanstalten Hinseberg. I nästan 40 år har hon använt amfetamin. Här berättar hon om sitt liv: sin uppväxt, sin prostitution, sitt narkotikamissbruk, oskyldiga och mindre oskyldiga brott, livet i den undre världen, de många fängelsestraffen och om hur det är att sitta i fängelse. Hinsehäxan är inte en bok om någon råbarkad kriminell person utan en gripande berättelse om en stark, självständig och begåvad kvinna som förlorar omsorgen om sina barn och som trots livets alla motgångar fortsätter att kämpa vidare. Vi får ett perspektiv inifrån på hur den svenska kriminalvården fungerar och vilka låga beviskrav som ställs i narkotikamål. För första gången berättar Lillemor Östlin här om sitt förhållande till före detta justitieministern Lennart Geijer. Här ger hon sin version av Geijeraffären och bordellhärvan.

Hon berattar ocksa om Krister petterson "Palme mordaren" Hur nagra av hennes vanner satte dit honom p.g.a en knark skuld for att slippa ha honom hangandes omkring.. Sa enligt henne tror hon inte alls han hade nagot med mordet att gora finns inte sa mycket som tyder pa det forutom att han var just dar. Han gick pa sin dagliga runda och vips blev nagon skjuten dar..

Jag diggade den har boken just for den handlade sa mycket om sant man last i tidningar och sa allt med droger. Jag tycker om att lasa om droger, sex och vald ! "Den under varlden".. Fett schyst!

SSSSSSS utav 10.. there you go.. Just ja, ESKILSTUNA namns i boken!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0