funny pictures

Från helgen... joo jag vet det är lite sent snart dags för nya pics från den här helgen ;)
Men som sagt Sandra har ett hektiskt liv med mycket jobb, öl, stan och vänner.. Fy jobbigt liv man har, eller inte..
Har ett himla bra liv men hade kunnat bli bättre om man slapp jobba för pengars skull vill ju bara jobba för min egna och för att jag tycker det är kul. Pengar tycker jag att jag ska kunna få endå... Ja vad för arbete kan då tänkas fröken?? Lyxhustru.. Tjatjiiing!





Såå Tim och jag nere i bowlinghallen med de glada bröderna Widenström som SUGER i bowling.. Ni förstår väl att det var jag som vann, igen och som vanligt med mina kanske 80 poäng ;) 
Efter Bowlingen blev det Harrys och en sväng förbi Nybron där jag och Malin röjjde loss på högtalarna, tills det blev fight...Då blev en massa utslängda men så släcktes lamporna och musiken drog igång igen wee. FEST!
Efter Nybron blev det E-luva hos en umm BITCH.. Jag, Andre, Macke, Jocke och Gabbe kilade till Stensson!! Wohoo min tjej, länge sen nu!! Där var det en massa prat och skoj tills Jocke -as usual! Däckar med Sandras bror Robin så sött intill... se bilden här nere. Så Sandra möter cykelbudet drar en tidning som nu råkar vara strägnäs delen, WHy!? om jag endå ska sno den kan jag väl sno en från rätt stad ivaf.. Hojjar vidare till Micke på en cykeltur som borde tagit max 5 minuter hade väl egentligen tagit 30.. Vad gjorde vi på vägen mister? så kan det gå när det är lurigt.. En härlig grabb kväll ivaf.. Thanks boys!


LÖrdagens bilder har jag inte fått in alla än, Li lär ha en del galna pics som jag vill ha!! 
Men vi körde spelet VÅGHALS och så här såg det ut...


 
Bobby B Blåser ut magen sååå bra han kan, och kika han göör det himla bra. Hans bror Kim sjunger Bryan adams "I got my first real six string" med en toalettborste.. Muuusigt ;)

En Sandra, Emman, Bobby och törstig Li.. Himla fina vi!! Sen har vi på bild nummer två min idol, LEFFE! booyah long time agoo. Han är ju helt jävla Underbar... -vad ska Hasse säga?
På Bilden är Joel, Joppe, Skoog och Leffe.

Skööön kväll hos Emma som avslutades sen hos Charlie, som var däckad, med lite rimsram med Jocke.. Joda vi kan det här med rim ;)
Så söndagen har jag ju redan berättat om, Bingo, bira, Grappa festen och galen cykeltur... Underbart!!
JAG ÄLSKAR MINA helger... Alltid såå himla roligt!!

Nu är det Torsdags kväll och Kent spelar här i stan.. tralalala jag är trött ska snart sova, ska se ett avsnitt till av Skins, den brittiska serien GÖÖÖR BRA!
Imörn är det jobb sen är det fest.

Har fått en tjockis ångest med, FAN FÖR ATT PROVA JEANS! blää... nu ska jag ut och gå o gå o gå o gå.. Eller cykla. Massa röra, dansa och motionera.. Snart sommar och jag tänker då inte vara knubbis!
I Florida var jag i trim här men här blir det inge swim.

Ciooo bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0