Bästa kryssen ever

Sissådär nu tänkte jag skriva en liten bit om kryssningen som jag och 465 (?) andra åkte på.
Magaluf reunion. Vi var väl runt 40 stycken från Etuna, wOhOo vi ägde hela båten.

Lördagen börjar med att Mange ringer och väcker mig, fy satan vilken hangover jag hade. Baah var fortfarande full från förfesten på fredagen och kände att huvudvärken bara närmade sig.. Klunkade i mig en Redbull och mötte upp vännerna på tågstationen. Vi som delade hytt på tåget var Sara, Li, Robin, Fred, Martin och han.. Men vi var så många fler på tåget.. Ptsssch första biran knäckt and here we goo.


surfi**an till Konduktör var inte ett dugg nöjd på oss, okej Robin var väldigt härjig men att jag fick så mycket skäll. Jag satt och pratade med Tjoffe i telefonen då den där tanten kommer in och börjar skälla, stirrar mig rakt i ögonen och pekar fingret på mig, som att jag hade gjort något liksom!? Hon ville såå gärna slänga ut oss.
På terminalen var alla redan i full gång, vi också vill jag lova. Fett med folk överallt, samling i baren.
Angelika och Sarah dyker upp, värsta kul. Också på terminalen blir vi tillsagda fast nu sa de att vi skulle gå in i baren för vi lockade ut killarna med öl och ölen måste stanna i bar området.
Alla var i sitt Esse självklart jag med... ALLTID. De här kommer bli sjukt.

Väl inne på båten fick vi leta länge efter vår hytt som låg längst ner på båten sista hyttan! 2909..
Jag kan säga att varje gång jag skulle hitta ner till min hytt tåg det minst 20 minuter, upp och ner för trapporna in och ut ur hissar fram och tillbaka på båten -var i helsike bor jag!?
Sara  Angelika

Osminkad och yr traskar vi till tax freen för att fylla på hytten med gosaker en platta öl (delas med Sara) och en sexa Gin.. Jag gjorde ett försök med att gå i högklackat men nej foten klarade inte av det, damn!
Ordninggjorda och redo gick vi till Li's hytt där vi förfestar och drar till baren, startar med en minttu shot (ingen kryssning utan minttu). Dansade lite granna sedan var det att mingla runt bland hytterna, en bira och shot i varje hytt, himlans full man blev.  Letade upp Mange nu är det dags att klä ut sig, vi vinlgar till min hytt och jag letar upp klänningen jag tagit med åt honom. shiiet så snygg han blev, vi vandra omkring på båten var på diskoteket och överallt.

Ruggigt kul, hux flux möter vi Gore som kommer springandes och ska ge mig en kram vips ligger vi på golvet jag har glassplitter i benet aooch! Tok blödde och det kom 4 killar till undsättning en med toarulle och med plåster, woho sikka gentlemens. Mange stod bara och garva om jag minns rätt ;).. Mina heros ville sen ha massa bilder på mitt blodiga ben och dom själva. Senare letar vi oss till Mange, Micke och Rickards hytt.
Jag  har som vanligt slarvar bort tjejerna som tydligen var i diskoteket och röjjde loss.
Där satt vi en stund och det trilla in massa fler folk, tog jag en dusch sa ni!? Tror inte jag gjorde det men det sades så. Micke Däckade sen och jag tippa vidare, hittade in i min hytt väckte upp Sara och vi for iväg på äventyr i kundvagn ;). fy vad kul det var. Sara försvann igen och nån kille drig iväg mig i en kundvagn och satte mig i Jakobs hytt, mera sprit.. helt plötsligt kommer Sara tillbaka vi går in i några grabbars hytt och där klär jag ut mig till Darth wader (hur han nu stavaas). Sen satt vi i Nirres hytt och åt några Dumle bitar de skulle iväg och käka frulle och Sara drog sig tillbaka i sin hytt. Jag låg och snacka med Rickard och Tjoffe som däckar.. baah. Jag hamnar i nästa hytt o helt plötsligt kommer Mange igen =).
Vi knatar omkring jag försöker få Mange med mig i bollhavet, icke.. Jag hoppar i själv börjar leka med tre barn kastar bollar på varandra sen begraver dom mig. Föräldrarna utanför säger till Mange -Gud så rar hon är med barnen, är det din fru? har ni egna barn? haha what a hell!? Jag ha barn...JAg var ju Kanoners.
Show me the spriten liksom.. efter jag lekt med kidzen går vi till Manges hytt väcker upp Micke och drar till Trubadur baren där en efter en kommer in.. Nu är det mera fest!! Alla super som fan.. SJUKARE folk får man hitta.
Sarah och jag drar upp till Anders shootar mera Minttu ramlar omkring i korridorena och sen tillbaka i baren igen. Show me the sjuka folk.. Alla var kalas! Jag var dyngrak, aldrig vart så full och glad. Röjj! !!
Hux flux är vi framme i hamnen, no shiit. Sarah e borta..
Hon kommer nästan inte ens av båten, Angelika lackar.. Det löser sig till slut sist av kom hon ivaf.
Vi tänkte ta taxi till centralen men blir avslängda redan långt innan, plankar på tunnelbanan festar på McDonalds på terminalen slänger brickor omkring oss och papper. Vakterna skäller.. Vi sätter oss ner och dricker mera bärs. tåget går inte förens om 2 timmar. hux flux kommer vakterna och slänger ut oss, Robin hamnar i fyllecell och jag o Angelika hittar Micke, Mange och Jossa. bärsar med dom och planerar efterfesten hos Micke.
Väktarna säger åter igen mig och Angelika.. why?
På tåget sen kommer konduktören och säger att hon fått en varning om oss och att vi måste sköta oss hela tågvägen.. självklart!!
Robban hämtar oss vid time out vi glider lite bil jag är så snurrig att jag inte kan gå. Fy fan vad vi härja Angelika, ELIITEN! Härja sönder alla... Hoppa studdsa sjöng och dansa genom stan.
Efterfesten hos Micke sen då blev jag "alkoholförgiftad" åkte på hallicar, tappa känseln i fingrana och helt brännhet. Mange, jag och Micke festade på e satt i kallingar ;) Sjöng och hade oss. Mange däckade med champagnen vi andra två härjade vidare. Däckade väl vid femtiden då Knasen och smålänningarna skulle åka hem, Knasen var en kul kille.

Dagen efter hjälp! allting gungar åker hem till Robban somnar där en sväng sen kommer Sara och kör mig o Angelika till tåget vi satt väl i bilen en timma sen var det dags för Angelika att glida hemmåt....

FY satan vilken jävla dunder helg Micke, Hästen, Anders, Rickard, Mange ni är SJUKAST!
Sara, Angelika och Sarah helt underbart flummiga! Detta ska göras om, lovar!!

Tack för den bästa kryssen ever !!

       

Vad gör alla på golvet???
Så himla fina vi är..
-Ni är bäst !!

Kommentarer
Postat av: Sara

TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA KRYSS!

2008-01-18 @ 10:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0