A´dam babiiiii

I LÖÖÖÖÖÖV IT.. Våran impulsresa till Amsterdam blev av även fast vi inte viste vart vi skulle när vi satte oss på tåget till Gardemoen (oslos airport). Vi ville till Amsterdam men hade inget bokat och klart. Väl framme så fick vi tag på två rimliga biljetter torsdag-måndag Oslo-Amsterdam.. TAGET!
Detta blir ett långt inlägg men med många bilder då :)

Här sitter vi på Stone's Coffe shop.. Ni kan se en lista här till höger om vad för gräs/hash ni vill ha och hur det verkar.
I Amsterdam är det Coffe shops precis överallt det som är synd med coffe shops är att man inte får dricka alkohol på de ställena eftersom droger och alkohol inte går ihop en helt klart bra regel men lite tråkigt för mig som gärna vill ha en öl.
Det finns då två Stone's cafe varav den ena får du alkohol på men du måste ha med dig eget weed. Jag gillade det stället bäst, det var bra platser, uteservering och jag fick öl !!

Här sitter älsklingen på bryggan vid vårt hotell. Vi bodde kanske 10 minuters väg med trikk in till stan och 15 minuters walk till Hard Rock café, Paradisio och en himla massa andra clubar och pubar. Området heter något på L typ leid/leiz......? Hotellet var väldigt fint i sig men vi var lite besvikna på att vi hamnat så långt från city.

Staden är så sinnes sjukt mysig med en massa gamla byggnader, många poliser men endå känns allting så himla tryggt. Alla är avslappnade (hehe kanske för alla är smokers??) det är en go stämning liksom.. Droger är egentligen inte lagligt men det finns liksom lagliga droger och svamp som du kan köpa i smartshop's. När du är ute och går så kan det helt plötsligt dyka upp rödaneonfärgade fönster och där inne står det prostituerade och visar upp sig.. Vill du ha henne ja då är det bara kliva in.. sjukt? JAA. Klart gick vi runt i Red Light district det omtalade horstroket.. Det var helt sjukt, porr överallt :b Horor, böghak, gay movie, runkbåsar, live peek (eller vad det heter när ett par har sex i mitten och andra kan sitta och onanera i bås) Red Light har allt för hm sjuka människor!?.

Vi fann ett Erotic museum. De visade en helt sjuk serie med Hans och Greta tro mig den var helt bizarr. Annars var museumet rätt kul faktist.. som alla andra museum vi varit på :)


China town, red light och red light ^^ Jag fann min moped där.


Pina colada, coffeshops och circus musik. Det är också jävligt bra shopping i Amsterdam tusenmiljoner affärer överallt!!

Norskt vann före utgång.. som om att !? Klart jag drack sprit !!

Vi träffade på några bekanta också, tydligen storfest här i amsterdam bara se här nedanför.



Alltid kul att träffa på nära o kära

Jennifer lopez kunde inte joina men hon fick vara med på en bild under festens gång.. Japp det var en riktigt kul dag de!!


CLUB PARADISIO med 25 anniversery House junkie o Dj Danny... DET VAR HARDSTYLE BABY!!
O vad jag saknade någon att dela den här upplevelsen med, Kusin och Cristian hade älskat det.. Sara du också fan vad vi hade dansat.. Istället fick jag stå själv och studdsa mig glad till ljuvliga dunka dunka toner.. Nästa gång....nästa gång
Ska dra ett youtube klipp här sen så får ni höra vad jag hörde.. Dj:n blev tilldelad Guldskiva !! Eller jag tror det var guld.. Han fick en sån stor skiva för att han har sålt ex antal album ni vet ^^ Ooo ni skulle vara med ..


Mera museum denna gång Heineken, mm godaste ölen !!

visste ni att Heineken gjorde "tegelstens" formade flaskor för att man skulle kunna bygga med dom.
Vi fick också höra hur de gör ölen, se på bryggeriet, 3 gratis öl och faktist så fick vi gå in i ett rum där vi skulle bli öl. Vi stod på en platta som studdsate vred sig och skvätte vatten samtidigt som vi såg på tv:n vad som hände med "oss" när vi blev till öl.

Sista kvällen på en coffe shop.. Ja det var göy !!
Jag vill så gärna åka tillbaka dit igen göra det man inte hann göra och gå ut på mer clubar.. Killen är ju inte så kul på club han sitter hellre o softar medans jag vill dra ut och dansa och härja.. Man är ju ung förfan!!

Ja just höll på att glömma att berätta om flygresan dit om han den där afrikanska mannen..
Alla på planet hade satt sig ned till ro allt var stilla och vi väntade bara på att "this is your captain spekin"
När det huxflux kommer in 4 stycken i sista minuten.. Jag märker att något är skumt med dom men jag anar inte vad, de var alla kostymklädda förutom en som hade en blå skjorta bara han var mörk. Afrikanen ja.
När de satt sig ner en stol bakom oss börjas de tjaffsa om något dokument. Vi inser snabbt att han är en fånge som sitter nästan alldeles bakom oss och snart blir de väldigt högljudda. Han får sitt dokument efter 15 minuters tjat och han river det i bitar och börjar sen skrika - this is not the ambassaduer upprepar det konstant i 20 minuter samt att de ska döda honom.. Han skriker och försöker ta sig loss två män i kostym (poliser) trycker honom mot väggen och sätter handfängsel på som coskå är fästa till afrikanens kropp så han varken kan lyfta armarna speciellt högt eller slå sig fri. Han skriker o skriker, svetten rinner på alla män där bak.. Till slut får flygvärdinnan nog och alla vi passagerare med, han får inte flyga med oss till amsterdam. Han är liksom en fara.. Då ska det tjatas om i ytterligare 20 minuter att han blir behandlad som ett djur med handfängsel och att de ska släppa på dom så han kan gå av planet.. Yea right att dom kan släppa honom!? Jävla djur var precis vad jag tänkte att han var också.Mannen skulle bli utvisad ur Norge och flyga tillbaka till Afrika och avtjäna sitt straff där men eftersom det inte gick så får dom göra ett nytt försök en annan gång.
Jag själv tycker att dom borde gett honom en spruta eller klubbat ner honom eftersom han var en risk för oss alla på planet men nej då skulle det vara misshandel och protester, men seriöst i ett sånt läge är det det ända rätta? Ikke sant..

Nu ska jag gymma innan jobb.. Ha dee and please come with me to A'dam someday..



Amsterdam ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är för sköna ha en bra dag/kväll kram

2009-08-11 @ 18:19:35
Postat av: Sandra

Tack !

2009-08-12 @ 14:25:25
URL: http://sunniie.blogg.se/
Postat av: Tina

Amsterdam hørtes chill ut =) Jeg vil åsså ut å danse! =D

Hils Henrik =)

stor klem

2009-08-13 @ 11:44:17
URL: http://bikiniwini.blogg.no
Postat av: Sandra

i recommend :) Du ska ju då till brasil schteek

2009-08-13 @ 19:44:52
URL: http://sunniie.blogg.se/
Postat av: sara

hahaha schysst resa =)

2009-08-15 @ 09:15:04
URL: http://saaraans.blogg.se/
Postat av: Sandra

i know :D wish you were there.. lalallaaa

2009-08-15 @ 20:37:04
URL: http://sunniie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0