Koh Hai

Hej hopp i stugan!
Vi har farit vidare ifran Phi Phi som for ovrigt var en sjukt trevlig o, forutom algeblomm i vattnet.. On ar party !
Har jag berattat att vi drog pa en snorklings tur? ne, tror ikke det va :)

Drog for fyra dagar sen ut pa snorklings tur med en Long tale boat.
Forst blev det snorkling mitt uti havet bara, jag tog var nya undervattenskamera och fota for fullt, sag en massa stor feta fiskar, sma bla randiga, pigg bollar, plattfiskar och massa annat coolt. a just sjogurkor med!
Efter 30 minuters snorkling akte vi till Bamboo island (grymt vacker o) dar vi stannade i en timma, utforska on och skulle ata nagon acklig lunch. Nej tack, det blir bad istallet.
Efter Bamboo skulle vi till en shark point men inte var det nagra hajar ute.. Blev vidare mot Monkey beach, stranden dar aporna kommer ner och kakar av turisterna... Inga apor kom, de har sakert slutat ga ner mot turisterna men stranden var as mysig! Ligger ca 10 minuter med paddling just fran Phi Phi beachen. Sen for vi vidare mot en en cool lagun och efter det mer snorkling i 30 minuter.. Sen drog vi till maya beach, inte fullt sa fint som bamboo men lite koosligt var det ju.
Skulle fordriva en hel timma dar ocksa, lite for mycket tid eftersom solen just gatt ner :p... Snorklade en del dar med, var massa vita fiskar som jagade mig ! Till sist pa var trip var det Solnedgang mitt uti havet, ISKALLT ! eller ja ratt kallt, inte som hemma..  Det var val vackert ;)

I forrgar drog vi ifran Phi phi till Koh Lanta dar vi akte pa en pick up flak (ratt vanligt har) ratt ut i skogen med langs stranden ut till ett jatte mysigt stalle agt av en kvinna o hennes familj.. Stallet var inte sa bad vanligt eftersom det var ratt mycjket sten, men servicen var TOPPEN, MYS faktorn pa hundra och maten great as well. I Borjan var jag as besviken o ville darifran men efter lite sol, lasning och nagra pilz sa sag jag det fina i det hela.. Vi at middag i en typ uteplats for tva byggt av bamboo och thai kuddar i Mo's bar, hur koosligt som helst... Men redan imorse hade vi bestamt oss att vi skulle dra vidare aven om vi nu kanner att det hade varit vart att stanna en natt till just for att det ar sa mysigt.

Nu sitter vi pa en sa gott som ode o, inga motordrivna forodon forutom nagra batar som ags av de fa hotellen har.
Koh Hai heter den, finns som sagt inte sa mycket har bara sol, bad, mys och pilz!
Jag ar inte alls fortjust i drinkarna i det har landet, saknar kolsyra, for mycket grenadin smakar sott fast det borde vara syrligt... jaa inte ens red bull har kolsyra har och sa blir du helt speedad pa den ;)
Idga har vi chillat pa en strand, badat, lyssnat pa musik och bara varit ensamna helt toppen alltsa. Blir ivarje fall en natt till har tror jag.. Sen ska vi vidare mot okand destination ;)

15 februari ar det partaj i Koh tao (?) Timbuktu ska komma o spela, sjalvklart ska vi ta oss ditat da..kom med !

Chang dags, biiiiie

Bilder finns pa www.resedagboken.com klicka fram Cortez


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0