S M U T S I G T ! !

Vårat hem är skitigare än vad en utelligares påse med kläder som han haft sen 6 års tid tillbaka..
FY FARAO så det ser ut det ligger seriöst stora bollar av damm och när man ska dammsuga upp dom så samlas dom till så stora bollar att inte ens dammsugarn klarar av dom.
Helt sjukt. Men är det någon som kan se att det är så sinne sjukt smutsigt?!
Killar är fan blinda för smuts.. eller kanske gillar det att näsan täpps igen av dammråttot i alla dess storlekar och färger. Japp här är dom inte bara grå utan röda och lila med.. sött kan man tro men nej jag vil bura in dom och aldrig mer se dom.

Jag tänkte för ett tag sen att nu ska jag låta det gå ett tag så kanske någon annan kan ta tag i det, killarna har liksom ledigt varenda helg och har gott om tid till att städa. Vi bor liksom på 50/70!? kvm alltså tar det max 15 minuter med dammsugarn och då kan man lyfta på det som behövs och dammsuga under också!! Att skura golvet går också på några minuter men det är klart det är lite jobbigare då måste man fylla på vatten och rengöringsmedel inte så att man bara kan stoppa i en kontakt. Att torka av alla ytor kan också vara väldigt besvärligt eftersom man faktist måste flytta på de saker som ligger ivägen och kanske kasta tomma hårsprays flaskor, söppel och annat som borde gått till papperskorgen helt av sig själv.. Ibland händer det att sopporna går till papperskorgen men missar ganska ofta själva korgen och det är ju jobbigt för där kommer dom aldrig till soppornas paradis 6 våningar ner i det mörka rummet. Man borde kunna hjälpa dom dit men istället så låssas man av att man inte ser dom, de får liksom skylla sig själva lite grann.

Skulle kunna skriva så mycket mer om hur jag gillar smuts men jag måste duscha och gå ner på stan för att hitta en dammsugare som kan bura in alla min råttor. Ååååh jag som skulle tränat och bastat, mm säkkurt!
Hade verkligen verkligen sett fram emot att göra ett stram op pass idag. Vill helst bli klar innan någon kommer hem för jag är fan inte på bra humör när jag städar, som tur är skiftar det till ett alldeles jätte bra humör när städningen väl är klar. För att nå bästa resultat så känns det bäst att jag gör det själv också men det vore så kul om någon annan tog tag i det och att jag en dag kunde komma hem och säga åh shit vad fint det är, gott det luktar och vart är våra dammisar!?

Aja... skriva är bra nu är jag lugn, lugn nog att gå ner på stan för en dammsugare!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0